בעקבות יום הכיפורים - למכירה

בעקבות יום הכיפורים - למכירה

שנתיים של עבודה...ומאגר של 40 דיסקים, בהם שיעורים שלמים, אוספים וקבצים של שירים לבחירה, ספיישלים ישראליים, טראנסים, האוסים וכיוב' מוצעים למכירה. בכל דיסק כ-15 שירים בממוצע, יש אוספים של עשרות MP3. 20 דיסקים יינתנו תמורת 250 ש"ח (ארוחת ערב ב"פיש" יום שישי
) 40 דיסקים יינתנו תמורת 400 ש"ח (ארוחת ומסאז' בוילה ספא ביהודה המכבי בת"א). בהצלחה.....

hilab3

New member
ניתן לשמוע כמה מהדיסקים ואז לבחור?

או שזה פשוט עסקת חבילה שלא ניתנת לשינוי

שתי אפשרויות

1) או שבא לך להתנחל אצלי בבית ועל הדרך כשהמוזיקה ברקע לעשות אמבטיה לבן הקטן שלי... 2) לסמוך על סחבק שטוחן שעות וימים על מיטב המוזיקה שאפשר בכלל להשיג, ומתבאס מזה שכולם אומרים לו שהוא פראייר שהוא מוכר את הדיסקים במחיר מצחיק כזה, לחטוף ולברוח. 3) תתקשרי, תגידי תמי שלחה אותי, קחי 10 במאה ותברחי....

Tami661

New member
תמי שלחה אותי../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif ורק רוצה להגיד

לכולם
לילה טוב וחלומות פז
מתנצלת על ההיעדרות
לפני שעתיים קלות חזרתי עם המחשב האהוב שלי מהאשפוז שנכפה עליו, כעת הוא משודרג וחייכן ובמשך שעתיים תמימות שקדתי על איתור והתקנת הדרייברים החיוניים.
שירייייייי האח התותח שלי הציל לי את החומר שהיה בהרד-דיסק שהשמיד את עצמו... כדאי שתשמרי את ההוא שלך ובהזדמנות תביאי לי אותו... רוב הסיכויים שאפשר לעזור לך
נשתמע מחר, מבטיחה

hilab3

New member
שתי אפשרויות...

נדמה לי שראיתי שלוש אפשרויות... אבל מקלחת לבן הקטן... לא נראה לי
וחוץ מזה, אתה לא באמת מתכוון למכור, לא?!

אני נראה לך בדרן?

אני מאמין שלמדריך/ה שירכשו את החבילה הזו ממני יהיה חומר לחודשים רבים.... בטח ובטח למי שרק התחיל את דרכו בענף. מי שלאאא קופץ אדום..מי שלאאאא קופץ צהוב...

Tami661

New member
וכאילו שאין לך גיבויים למזכרת../images/Emo3.gif../images/Emo8.gif

ובכלל... אתה לא פוחד שזה שירכוש אותם וישתמש בהם "יעלה על המקור"?
, ממממ... כנראה שלא!

רק שתדעי

אני מאושר בכל פעם שאני רואה מישהו טוב ממני... רוקד באוויר... עוד לראות, ללמוד, לקחת משהו קטן להמשך המסע...

למעלה