בעקבות כל הבלגן סביב איימי וויינהאוס

blah blah story

New member
בעקבות כל הבלגן סביב איימי וויינהאוס

איך הייתם מגיבים אם האומן האהוב עליכם היה עולה על הבמה שיכור או מסומם? מי שלא מכיר את הסיפר - הנה קישור להופעה האחרונה שלה שהיא עלתה לבמה כ"כ מסוממת שאפילו לא הצליחה לעמוד או לשיר http://www.youtube.com/watch?v=GR61f4AqXNo אני אישית חושבת שברגע שאומן מסויים בוחר להיות מפורסם (כי בתכלס...הם עובדים מאוד קשה בשביל להיות מפורסמים) יש לו אחריות מסוימת כלפי המעריצים שלו בעיקר אם הם שילמו על כרטיס וטרחו להגיע להופעה. אבל האמת שאני לא מאשימה אותה כמו את הטבעת אנשים שמסביבה - איפה הם ?! איך הם נותנים לה לעלות לבמה בצורה שכזו? בקיצור, מה אתם הייתם עושים אם הייתם בהופעה כזו?

LeAnnDylan

Well-known member
חחחח איזה הזויה היא../images/Emo6.gif

הלינק שלך כבר לא עובד אבל ראיתי בבוקר לפני שיצאתי מהבית בפליקס העלו את זה. בכל אופן אני חושבת שזה תלוי. במקרה של איימי כולם ידעו מלכתחילה שהיא כולה מחוקה לכן היום שבו היא תעלה לבמה ותעשה מעצמה צחוק היה נתון והיה צריך רק לספור אחורה אליו. לעומת זאת, אם זמרת שאני אוהבת, שאני יודעת שלא נוהגת לשתות או לעשות סמים בזמנה הפנוי או לפחות לא בזמן שהיא בהופעה נראה לי שאני אתאכזב
(מדובר בך מרטינה
) בכל זאת שילמתי על כרטיס בהתבסס על הופעות יוטיוב מעולות שראיתי ורציתי לחוות אחת בעצמי |הא| אבל באופן כללי אני חושבת שההופעות של ג'ול נגיד נקראות גם הזויות. הבחורה אף פעם לא זוכרת את המילים לשירים שלה. הרבה פעמים היא מתחילה לנגן ואז בקטע שהיא אמורה להתחיל לשיר היא עוצרת כזה חושבת שניה ומתחילה לנגן מההתחלה כדי לראות אולי זה יבוא לה או שהקהל צועק לה את ההתחלה של השיר ואז היא כזה "טנקיו" ומתחילה לשיר
הייתה איזה הופעה אחת שלה שהיא פשוט לא זכרה שום חלק מהשיר אז היא כזה עוצרת לפני תחילת השיר ומבקשת ממישהו מהקהל שיודע את המילים לשיר הבא שיעלה לבמה ואז היא כזה "אבל כדאי שתדעו את המילים כדי שלא תעשו צחוק מעצמכם" ואז היא העלתה איזה בחורה שתלחש לה באוזן את המילים
זה היה כזה מצחיק. הבחורה שהיא העלתה הייתה נראית לי מזה לאסביט עוד לפני שהיא עלתה לבמה אבל במהלך השיר ג'ול עומדת כזה עם האוזן אליה כדי שהיא תלחש לה את המילים והיא כולה מלקקת לה את האוזן ומחרמנת אותה
ואז במקום ללחוש לה את המילים היא עושה לה כזה "אמג איי לאב יו סוווו מאץץ'" ומחבקת אותה בלי קשר לחיים. נראה לי מאז ג'ול מפחדת להעלות אנשים לבמה

dolytush

New member
הרגת אותי עם ג'ול!!

את חייבת להראות לי קטעים מהופעות שלה שהיא מתנהגת ככה, לא היה לי מושג בכלל. איזו הזויה

LeAnnDylan

Well-known member
אני חושבת שהיא ממש גאה בקטעיםם האלה

אני וחן אז צפינו בזה בהופעת די וי די שלה. אם היה לי כוח לחפש אותה ביוטיוב תאמיני לי שהייתי עושה זאת

dolytush

New member
תלוי גם

מצד אחד, אם היה קורה כזה דבר לאמנית שאני אוהבת הדבר האחרון שאני אעשה זה לשפוט אותה. נקלעים לסמים לרוב מסיבה מסוימת. היתי מרגישה רע מאוד והיתי מנסה לנחם אותה בכל דרך אפשרית
. זה דבר כואב וכמובן שהיתי מנסה להבין אותה בכל מצב. מצד שני, באמת בתור PUBLIC FIGURE היתי מצפה ממנה לקחת אחריות מסוימת, כי היא נתונה לעיני הציבור ויש לה אחריות חינוכית כלפי המעריצים שלה. במקרה כזה היתי מעוצבנת, כי היא הפרה אמנה דימיונית כלשהו בינה לבין המעריצים.

למעלה