בעקבות כמה תגובות , משהו לכולם

danistar

New member
בעקבות כמה תגובות , משהו לכולם

כמישהו כאן אומר שהוא לא רופא זה ברור לנו .. לאחרונה אני שומע הרבה שאומרים שהם לא יכולים לספר הרבה על הטיפולים שעברו כי הם לא רופאים .. אנחנו לא מחפשים רק חוות דעת של רופאים ( אם כי בהחלט היינו מעוניינים ברופאים שילוו אותנו ) אנחנו כאן רוצים לשמוע על הדברים גם מהחולים . מעבר למינוחים הטכניים מעניין אותנו לשמוע על ההרגשה , על הדעות שלכם . מעניין אותנו לשמוע מה אתם עוברים ( ראו את המאמר המצוין של קאזה בטאג ליין )ואם יש משהו שיכול להקל עליכם . אולי אחד מהרעיונות האלה יגיע לאוזניים הנכונות. אנחנו פה למען החולים ואנחנו לא רופאים . תחשבו רגע אם הרעיון של הפורום והאתר לא היה עולה במחשבתי .. או שלא הייתי ניגש לממש אותו . או שכל אלו שעזרו בהפצתו לא היו עושים כך .. אני בטוח שלרבים מימוש הרעיון עוזר והמון. כל מה שיכול לעזור לנו החולים יתקבל בברכה כמו הרוב אנחנו יודעים שהחולים במחלה , במיוחד הוותיקים יש להם הרבה ניסיון . את זה אנחנו רוצים שיחלקו איתנו . אגב אם מישהו מכם מכיר : רופא , פסיכולוג או עורך דין שמתמחים בתחומים השונים של המחלה ( הכל מטיפולים חדשים ומאמרים דרך מתן עזרה נפשית ועד לעזרה בתביעות ) ומוכן לעזור לשאלות כאן בפורום . הוא מוזמן לכתוב לי . בהחלט יש מקום לאנשי מקצוע טובים להיכנס ולעזור כמיטב יכולתם . דני

למעלה