בעקבות מה שכתבתי לפני יומיים, ופרעה

זרה 38

New member
בעקבות מה שכתבתי לפני יומיים, ופרעה

הגיעו אנשים נוספים לקרוא ולהגיב. אז אנא מכם, לא לזלזל בפורום!
ובנוגע לפרעה - זה כמובן עניין של טעם, אבל אוי ואבוי לנו, אם מישהו יצליח לחסום את חופש הביטוי במסווה של "פגיעה ברגשות"!!! יוחזרו הסיפורים (במידה והסיבה היא כפי שציינת) לאלתר!

sabih

New member
התנך קדוש!

השעון קורא את קריאת התרנגול, וזה סימן, זמן שחרית . תפילין של יד, על השמאלית. שבעה סיבובים וקשירה. תפילין של ראש, על היד השניה. שבעה סיבובים וקשירה, לצד השני של המיטה. בא אלייך לקדש את שדייך. והייתי, כי אביאך אל אושרך. "שמע" לוחשות לי שפתיך. והיה אם שמוע, השמיעי קולך ממעמקי ערוותך. והייתי לטוטפות בין רגלייך, ובאתי בשערי שמיים. ברוך אתה ה`, שציוונו על מצוות תפילין.

Serendipitous

New member
הו, אלוהי!

אנא תן בינה לאדם כדי להבין שגם לאחרים יש זכות לאמר את שהם חושבים כל עוד אינם פוגעים במכוון בקוראים אחרים. עוד מעט תבקש שרק מי ששומר כשרות יוכל להגיש סיפור לפרוייקט והצעד הבא יהיה מרד צרכנים של המגזר הדתי? נו, באמת.

יהוה ה

New member
עשאל שלום.

קראתי את דבריך ממרומים ואשיב עליהם בקרוב. תודה.

פז הפ33ה

New member
יש לי חדשות בשבילך

עשאל צודק וצריך לאוריד את כל הסיפורים האלה שפוגעים בדת(וסיפור אחר שלו היה שמוכרים סמים לילדים) צריך לסים גבול!!!!!!!!!

זרה 38

New member
אולי תלמדי לכתוב בלי שגיאות תחילה?

פז, לפני שאת מפוצצת לכולם את העצבים עם שגיאות הכתיב המטופשות שלך. כתיב, לא הקלדה. לכי, תסיימי אולפן א' ואולפן ב' וחזרי אלינו אחרי אולפן ג'. שבת שלום, ילדה לא מבריקה במיוחד.

זרה 38

New member
שיעור מס' 1 לפז הפצצה ללא תשלום

ל ה ו ר י ד - ולא כפי שכתבת "לאוריד" ל ש י ם - ולא כפי שכתבת, לסים. אז אוליצריך בכל זאת לשים גבול ולא להוריד דבר, רק את הסרטים הכתומים מצמותייך, ילדה? זה בטח היה קצת מתוחכם מדי בשבילה, עמכם הסליחה....

סרטים כתומים?

זה לא היה קצת סטראוטיפי ורדוד מצידך? עשי טובה והסירי מעלייך את דמות "האמא הגדולה של פרוייקט המקלדת" שאימצת לעצמך מבלי שאף אחד ביקש. אז כתבת שלושה סיפורים בסגנון הרומן הרומנטי (קראת אחד - קראת את כולם) ושלחת אותם בטיימינג מושלם, זה עוד לא הופך אותך לברת סמכא ולא נותן לך זכות לחנך אחרים. יום טוב.

זרה 38

New member
לנועה המקפידה לקרוא את סיפוריי...

תודה מקרב לב על הזמן שאת מקדישה לי. יום נפלא לך ולב"ב. ויש עוד כמה סיפורים בבלוג, את מוזמנת.

Mirrorshades

New member
לגבי הסרטים הכתומים...

באמת זה לא היה ממש לעניין מצידך. אני, למשל, בהיותי כופר בדת ורציונליסט ביקורתי, בכל זאת מתנגד להתנתקות הקרבה - וזאת לא מסיבה רגשית או דתית (הנימוקים של המתנחלים הרבה יותר גרועים ממה שהיו יכולים להציג), אלא בשל העובדה שלמהלך הזה בעצם אין שום ערך פרקטי ואסטרטגי. אני בהחלט מזדהה עם הסטודנטים שהפגינו בהפגנת רעב נגד המעשה. רק שהפגנת רעב הייתה רעיון די טיפשי. אולי אם היו משתלטים על בניין... זה היה יכול להיות יעיל יותר.

פילפולה

New member
הסיפור על הסמים

ממש לא פוגע-הוא נכתב בנימה מעשעת ורק מבטא את מה שקורא בעולמנו [בצורה מעט מוקצנת ומעוותת אבל בכל זאת..].

פילפולה

New member
נכון...

אבל באמת נראה לך שסיפור כזה קטנטן יפגע בקדושת האל או בתנ"ך? זה סיפור שהועד לשעשע... חוץ מזה-שאם הסיפור לא טעמך אז אל תקרא אותו...

לעשאל ופז

אני יודע שהכוונה שלכם טובה אבל תאמינו לי שאתם גורמים ליותר נזק מתועלת בתגובות שלכם, אנשים מפתחים אנטי ומתבצרים בעמדותיהם. פשוט תבליגו!

לכל המגיבים

זו לא חוכמה לתקוף את האלפבתים שמנסים להגן כאן בעילגות מביכה על הדת, אבל בסופו של דבר הסיפור הזה שגם אני סבור שהוא משעשע (לצערי) הוא האוייב מספר אחד של הדת דווקה בגלל שהוא כאילו נכתב בהומור וככה יותר קל לקבל אותו, אם תכנסו לבלוג של הסופר המשעשע (ושוב לצערי הוא באמת משעשע) תראו עוד שני סיפורים שהם אנטי-דת מובהקים כאשר אחד מהם מספר כביכול על גנעדן וכמה לא כדאי לחזור בתשובה (שם הסיפור - "שכר ועונש") והשני סיפור שכל כולו השפלה והגכחה של האלוקים עד לרמה שלא יכולתי להמשיך לקרוא ("מבט למעלה") ככה תראו שהכתיבה שלו מגמתית מאוד ומכוונת לשינאת הדת. אני די נגד צנזורה בגדול אבל אני שמח שהמקלדת צינזרו (ובצדק) את שני הסיפורים שהזכרתי למעלה. בסה"כ פרוייקט מבורך שמעודד יצירה עם כמה נפילות (כמו זו)

לכותב הסיפור

הכתיבה שלך מגמתית (גם בשני הסיפורים האחרים שלך) ודי ברור לי מה אתה מנסה להשיג וזה גם סוג של מסיונריות אנתי יהודית, תכחיש כמה שתכחיש. עם כל כמה שהכתיבה שלך משעשעת עדיין אני רואה בך לא יותר ממחזיר בשאלה מתוחכם ומוכשר שמפנה את הכשרון שלו נגד עמו ודתו. מקווה שתשכיל להפנים לפחות חלק מדברי ולא תתקוף אותי בילדותיות כפי שתקפת את האחרים שביקרו אותך. תודה- יונתן.

למעלה