בעקבות מפגש הפורום - חרטים - אצל איצקו

Ofer Ringer

New member
איצקו, תודה על הארוח

על היום המהנה, המעניין והחברה הנעימה. תודה ליואב על העברת המידע בנושא הגימורים.יהודה וצביקה על הארגון והלוגיסטיקה. כן ירבו מפגשים מסוג זה עם חבורה מופלאה זו.

arsar

New member
בעקבות מפגש הפורום - חרטים - אצל איצקו

חבריי - אפרים וחיים, ואני עצמי, מאד מאד נהנינו היום במפגש. הרצאתו של יואב היתה מקיפה ומלאת חומר עד שהייתי אומר אפילו שהיה גודש של חומר. ניכר ביואב שהוא חי ומלא בעץ ובגימור, והנפלא בכך שהוא מוכן להתחלק עם הידע הענק שלו עם החברים. יואב - תודה רבה - היה מאלף! היה נחמד להיפגש עם החברים המאוהבים אף הם בעץ. ותודה ליהודה שניצח על הכל, לצביקה שעל הארגון ולסיום - לאיצקו המארח. משאיר טעם של עוד ועוד. נדמה לי שבסוף השנה יהודה עוד ידרוש חיבור מסכם - "מה נתן לי הפורום"...

zvika f

New member
נעמתם לי מאד

יום שהתחיל אצל איצקו עם ארוחת בוקר טעימה והמון חומר מקצועי מענין ונגמר בארוחת צהריים משביעה ובאמצע היו המון חברים ששמחתי לפגוש,לשוחח,להחליף מידע וללמוד מהם כן ירבו ימים כאלו

arsar

New member
יהודה - המשך כך! אירוע נהדר בעזרת יואב שניצח

על תעבורת המידע!

yulevi

New member
אם כבר- תעבורת מידע

עלה רעיון על ידי יואב לנצל את הרשת ולנסות להעביר מידע דרך הסקייפ,במיוחד בתקופה שיהיה בהרווארד,דיברנו קצת על כך במסעדה אתמול,אולי ננסה זאת בתקופה הקרובה

yulevi

New member
צרור../images/Emo51.gif../images/Emo51.gif../images/Emo51.gif../images/Emo51.gif

איצקו על האירוח הנפלא יואב על החומר המאלף החברים כבר חושבים מה יהיה אחרי הטיסה אריה על כך שכל הזמן אתה מתחלק עמנו בידע שלך צביקה המנצח על הארגון של קבוצת חרטי הפורום,שהפעם הלוגיסטיקה והתאומים היו מורכבים יותר ותודה לכם חברים שהצפנתם עד לצפון הרחוק ללא שום היסוס וכיבדתם את המארח במאמץ היה אחלה וטעים במבשלת הבירה יצאנו מבושמים מבירה ודשנים מהסטייקים
לכולנו

yulevi

New member
שכחתי../images/Emo51.gifמיוחדת למוטי על התשורות לחברים|תוד

yulevi

New member
המשכנו כך../images/Emo48.gif../images/Emo48.gif../images/Emo48.gif../images/Emo48.gif

yulevi

New member
המאחרים בנשף שבעים ומאושרים

מיום מדהים והפורשים מוקדם לא בתמונה חבל

תהמס

New member
בודאי גם שתיתם מהבירה הכי טובה בעולם בקצרין.

אתם מתאימים יותר לפורום של שוטטות. כל הכבוד לכם.

למעלה