בעקבות סיפורי הצלמים...

ניצניצ

New member
בעקבות סיפורי הצלמים... ../images/Emo5.gif

קראתי קצת אחורה ודי נבהלתי, מישהי/ו השתמש בשרותי הצילום של יוסי מסה (מנתניה)

אני מכירה! ואת יכולה להיות רגועה |בלונד

חברה טובה שלי לקחה אותו לצלם בחתונתה והיא ובן זוגה מאוד מרוצים. האלבומים המעוצבים שלו עדינים ולא עמוסים. אנחנו גם בדקנו את האפשרות לקחת אותו ובסוף לקחנו את לורנצי. שיהייה בהצלחה

nikit1

New member
אם איני טועה הוא נמצא

ברשימת המומלצים של הגן שלנו- גן אמנים. אני לא יודעת עד כמה זה אומר משהו אבל בכל שאר העינינים צוות הגן היה מקצועי מאד ורציני, והDJ שלקחנו מרשימת המומלצים שלהם עושה רושם מעולה. בכל מקרה בהצלחה

שמופית

New member
אני מכירה...

ידיד שלי התחתן והצלם שלו היה יוסי מסה (לא ידעתי שהוא מנתניה). הוא הרעיף עליו הרבה תשבוחות - החל ב"איזה מותק של בחור" וכלה ב "כמה מקצועיות התמונות"... ראיתי רק את האלבום המעוצב והוא פשוט יפהפה
בהצלחה

שירי71

New member
לא מכירה אותו אבל שמעצי עליו המלצות

מגן האמנים (הוא ברשימה שלהם).

ababab

New member
אצלנו בחתונה הוא צילם

קודם כל הוא היה ברשימת המומלצים של הגן, ובכלל קיבלנו המלצה עליו מאחד מהדי גי שראינו. אנחנו לקחנו אותו כי הוא והצילומים שלו עשו עלינו רושם ממש טוב (ולנו הצלם זה היה הדבר הכי חשוב, וגם אנחנו מבינים קצת בצילום ורצינו צילום איכותי), הוא נראה מקצועי. אנחנו התחתנו לפני חודש, ביום החתונה היינו מרוצים (קחי בחשבון שהוא לא מצלם בסלון כלות לפחות אותנו לא צילם, אבל עושה סט צילומים רציני ומקצועי לזוג לפני הנסיעה לאולם). לגבי התוצאות אין לי עוד מושג כי זה עדיין לא מוכן אבל ממש ממש בקרוב זה יהיה מוכן ואז אכתוב לך איך יצא.

למעלה