בעקבות עלייתו לאוויר של ערוץ 24

בעקבות עלייתו לאוויר של ערוץ 24

נראה לי שיש סיכוי טוב לפרסום קליפים. מי שמעוניין לעשות לי קליפ ( אני יוצר מוזיקה) ולנסות להתפרסם מוזמן לפנות אלי במסרים

GaLi17

New member
נ"ש קטן...

אם כבר הזכרנו את ערוץ 24 אז יש לי שאלה. את כל הקליפים בערוץ עשו סטודנטים, אנשי מקצוע או מה? ונראה לכם שאם פונים לאיזה זמר/ת יהיה לו התנגדות להכין לו קליפ? (בחינם)

לדעתי הם לא יסכימו

כי בתור זמר אתה חייב קליפ מקצועי אחרת זה פאדיחה... למשל קליפ של שלמה ארצי או מישהו כזה חייב להיות משהו מיוחד לא עבודה של מתחילים. (לא שאני מזלזל בעבודה של סטודנטים אבל...). מנסיון...

GaLi17

New member
תראה

אם כל הכבוד למקצועיות אם הצצת ואני בטוחה שכן בערוץ 24 אי אפשר להגיד שאיכות הקליפים שם ברמה גבוהה. ולהגיד את כל האמת אני עדיין לא נתקלתי בקליפ של שיר ישראלי מושקע ויפה שאפילו משתווה למה שרואים מהעולם. בכל מקרה, הנקודה היא שאולי יש סיכוי שאמנים בארץ יסכימו שיעשו להם קליפים וזה בעצם מה שנראה לי קורה כבר עכשיו בתעשיית הקליפים בארץ.

GGOODD

New member
אני אגיד דבר כזה...

אני חושב שאני היום מסוגל להפיק קליפ ברמה מקצועית שאפילו יתעלה על מספר לא קטן של קליפים שנעשו עד היום, ואני עוד לא סטודנט... אני בטוח שיש מספיק סטודנטים שמסוגלים להפיק קליפ מצויין

אין קשר לדעתי בין גיל והשכלת../images/Emo16.gif

האדם לבין איכות הקליפ שהוא יעשה. לדעתי, אולי אני קצת מגזים פה לצורך הדוגמה, אבל גם ילד בכיתה ג'- יכול לתת רעיון טוב לקליפ, אולי לא לבצע אותו טכנית- אבל לפחות רעיון, שזה חלק לא פחות חשוב.
ניר

glupo

New member
הם דווקא כן, ובשמחה

לא חייבים ללכת על ריטה או שלמה ארצי, אבל זמרים רבים ילכו עם סטודנט שיש לו רעיון טוב. ההמלצה היא לפנות למתחילים

לכולם!!!

תאמינו או לא אני ילד בן 14 ואני הפקתי צילמתי וערכתי מספר רב של קליפים שזכו לתשואות רבות מן הקהל. אין שום קשר בין הגיל לרמת הקליפ, אני עבדתי קשה על קליפים לבר מצוות, וקיניתי לי מחשב עריכה כך שגם אין לי בעיה ביכולת הטכנית... אני מכיר מישהו שלא למד צילום בימוי או עריכה אפילו רגע אחד, וכרגע הוא אחד העורכים הכי טובים בצפון! נ.ב כל להקה שתרצה אני אהיה מוכן להפיק לה קליפ!

למעלה