אבי בן 1231
Well-known member
עסקים באיחוד האימרויות ובחריין, האם תחשבו ברצינות להגר לאחד המקומות האלה
בגילי? הגזמה פרועה.עסקים באיחוד האימרויות ובחריין, האם תחשבו ברצינות להגר לאחד המקומות האלה
אם כן איך גילך קשור לעניין? הרי גם כשהיית צעירה לא שקלת.בגילי? הגזמה פרועה.
בכל מקרה אני אחת מאותם נאיביים שחיים כאן ולא לוקחים בחשבון אפשרות הגירה. גם כשנפתחו אפשרויות כאלה לפני שנים (כשאנשי מקום העבודה של האיש שלי נחטפו כמו לחמניות חמות לקנדה ולברזיל- בה יש לנו משפחה נרחבת) לא שקלנו.
אלה שני גורמים נפרדים.אם כן איך גילך קשור לעניין? הרי גם כשהיית צעירה לא שקלת.
לא להגר ולא לכתוב שםעסקים באיחוד האימרויות ובחריין, האם תחשבו ברצינות להגר לאחד המקומות האלה
למה לא לכתוב שם?לא להגר ולא לכתוב שם
לא, מהסיבה הפשוטה שמדובר בדיקטטורות.עסקים באיחוד האימרויות ובחריין, האם תחשבו ברצינות להגר לאחד המקומות האלה
גם לנסוע כתייר לא אסע לשם, מחשש שאגע ברחוב בידה של זוגתי שאינה אישתי באופן רשמי ועל כך נענש כל אחד ב 100 מלקות.לא, מהסיבה הפשוטה שמדובר בדיקטטורות.
אין שם תגובות. סתם עוד פורום.עסקים באיחוד האימרויות ובחריין, האם תחשבו ברצינות להגר לאחד המקומות האלה
אבל את יכולה להיכנס לקניון ולעשות שם סקי ב-10- מעלותמה יש לי לחפש שם (וכמו שמשתפרת כתבה - בגילי המתקדם?).
בנוסף בקיץ חום אימים.
ואם - כמאמר הילדים בני הזמן הזה - לא בא לי?????????????אבל את יכולה להיכנס לקניון ולעשות שם סקי ב-10- מעלות
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.