בעקבות צפייה בפרק של "סקס" הלילה...

בעקבות צפייה בפרק של "סקס" הלילה...

אוקיי, אז נראה לי שזה הזמן לשאול אתכם חברים בנוגע לנושא מאוד אנושי..אך מאוד מביך .. הפלצות. ואני רצינית. עכשיו ככה: קארי הפליצה ליד מר ביג ושאלה את סמנתה בנידון,היא ענתה לה שזו טעוווווווווווות נוראה ,שלאשה אסור לעשות זאת בנוכחות הגבר שהיא רוצה להרשים וכו' כמובן שזו סידרה קומית, והכל ברוח טובה, אבל מה עושים אם זה קורה במציאות? הרי זה דבר שקורה מה לעשות ואנחנו אנושיות כמו הבנים. לי אישית זה קרה ולא יכולתי להפסיק לחשוב על זה, זה היה זוועה,רציתי שהאדמה תבלע אותי. מה דעתכם? שתפו דעות, חוויות וכו' בנים ובנות כאחד :)

דוVשה

New member
קורה, קרה, יקרה.

זה אנושי ראבאק... להפליץ. מה ההבדל בין גבר לאישה? גבר הוא יותר אנושי? לגבר מותר ולאישה אסור? כי? לא מבינה את זה... לפי דעתי זה אנושי וזה טבעי ואם זה קורה אז קורה. קצת מביך אבל בקטנה.

מזתומרת בקטנה? מה עושים אם וכאשר?

מכחישים? צוחקים? מסמיקים? מעבירים נושא? אוי ומה עושים עם הריח? אנחנו אמורות להריח כמו פרח לא כמו מעיים.... כשלי קרה אז זה היה רק רעש תןדה לאל, ומבוכה גדולה!

דוVשה

New member
התגובה כבר תלוייה בבנאדם עצמו

כל אחד ותגובתו הוא. יש כאלו שיכחישו, יש כאלו שיצחקו, יש כאלו שיסמיקו, יש כאלו שיעבירו נושא וכו' וכו'... כשאמרתי 'בקטנה' התכוונתי שזה קורה, כמו לגברים גם לנשים. המחשבה שאנחנו אמורות להריח כמו פרח ולא כמו מעיים חורה לי [אישית, מאחלת לך שינוי מחשבה מהיר אם אכן מחשבתך היא כזו במציאות.]. גוף האדם הוא גוף האדם, אין זה משנה אם את גבר או אישה. פלוץ כמו גרעפס כמו התעטשות כמו פיהוק הכל טבעי.

Akuna Matata

New member
מה??????

בנות באמת מפליצות?????
לדעתי, זה פדיחה רק אם זה בן אדם שאת עדין לא מרגישה איתו בנוח, אם זה מישהו שאת כבר מכירה ואוהבת אז חפייייייייייייייייף!!

magenta73

New member
אישית

ימי הביניים והחשיבה שנשים לא מפליצות, מחרבנות ורדים וכן הלאה, פסחה מהעולם. אני מקווה. אנחנו בני אדם. יש לנו גוף פיזי עם צרכים ויציאות משלו. ואולי זה קצת מבייש אבל זה ממש לא סוף העולם. ברור שלא צריך "להפגיז" בפגישה הראשונה, כן, אבל אם מדובר בקשר רציני, עם בחור שאוהב אותך, אז מה? זה מה שיגרום לו לברוח? אני לא אומרת שצריך לשבת בסלון, לראות סרט, ולהתחיל במלחמת "שלי ארוך יותר, מסריח יותר" וכן הלאה, אני רק אומרת שזה טבעי... אז הולכים לשירותים ושמים מוסיקה בפול ווליום... מה האלטרניבה? שתחזיקי ותחזיקי כמו בלון עד שתתפוצצי...

duduamar

New member
../images/Emo12.gif בנות מפליצות??

ירד לי מהבנות! אני עובר ל
!

למעלה