בעקבות שוני

The Warrior

New member
בעקבות שוני ../images/Emo63.gif

...כן, בעקבות מה ששוני רשמה ממחברתה נזכרתי במסר מאלהים לפני כמה שנים
זה מסר שהתקבל ע"י נביאה בשם אלישבע (Bözse הוא הכינוי שלה בהונגריה). בבודפשט, 26 בדצמבר 1999 שעה: 23:41 מה עם המלחמה הגדולה הזו? כן עכשיו בואו ונדבר על המלחמה הגדולה הזו. המלחמה הגדולה הזו תהיה כך. אז, את אלישבע (Bözse) את מפחדת, את באמת מפחדת, כיון שאינך יודעת מה שאלהים יאמר. אני אומר זאת: האם זה מאד קרוב? כן זה מאד קרוב – כלומר זה כאן. אלישבע (Bözse) – זה כאן. אמרי להם! – כאן. הכאן הזה כוונתו היא כך: אז הם מהססים. הם באמת מהססים. אז אמרי להם, פשוט אל תהססו כל כך. אל תאריכו את זה יותר מדי. אין זמן להיסוסים. אף לא שבריר קטן של זמן להיסוסים. אך עליהם לעשות זאת. לשאול אותי. עליהם לנסות לשאול אותי – עליהם לנסות. יכול להיות שאתן תשובה לחברה הגדולה המהססת הזו. יכול להיות. זה ענין גדול, מה שמגיע בקרוב. באמת ענין גדול. ואם אני לא אומר, אז מי? אז מי מבינכם יכול לאמר – אז מי? מה עליכם לעשות – מה? לאן עליכם ללכת – אוההה, לאן? בכדי למנוע זאת – כך שנוכל למנוע זאת. את אשר כתוב, שזה יתקיים, יעשה בקרוב. לאן עלינו ללכת? למי עלינו ללכת? מי יכול לאמר משהו שמסוגל להציל אותנו – מי? אז לכו אל המדענים עם הפאות של חולץ פקקים, אולי הם יכולים להציל אתכם – אולי הם יכולים. כיון שהם יודעים זאת כה טוב. הם יודעים מה שרשמתי בעבר – הם יודעים זאת. הם יודעים זאת כה היטב, אבל באמת כה היטב. אז תנו להם לקרוא זאת משם. תנו להם לקרוא זאת כיון שהם יודעים זאת כה טוב. תנו להם לקרוא זאת ולאמר זאת לכם – מה. מה עליכם לעשות עכשיו, בכדי למנוע את הכתוב. זה בא. זה יבוא בימיכם אתם. אז האם זה עבורכם – אתם מדענים? לא – לא ככה. אינני מדבר לאדונים מדענים, אינני מדבר אליהם. כיון שהם יודעים כל דבר – הם יודעים כל דבר. כאשר הם יודעים כל דבר, אז מה אומר להם – אז מה? אבל לכם, אתם המהססים, אבל עבורכם. הכתובים האלו מדברים אליכם. זה עבורכם. אז, אינכם צרים צריכים להסס יותר – אינכם צריכים. עוד תצטערו על בזבוז הזמן בהסוסים – מה שבזבזתם. אז זה בשבילכם. אני מדבר אליכם היום. אני קורא לכם היום – אני עדיין עושה זאת היום. אבל מחר, אולי אסתום את פי – אסתום אותו בפניכם. אז אתם תהיו בחוץ. או לא כל כך. כיון שיש את אלו אשר אתם יכולים לשאול – הם ישנם. אתם יודעים מי הם – הייתם שואלים אותם כל הזמן. אז זה עבורכם, אתם שוטים מהססים – אז זה עבורכם. שורות אלו מראות את טיפשותכם – אם אינכם רואים שהנכם אותם אנשים עליהם אני מדבר. אינני יכול לעשות דבר – יותר. אינני יכול – עוד. אז זה עבורכם. מהרו. מהרו עם החלטתכם. אם הנכם רוצים טוב בשבילכם ולמען אלפים של נולדים. לא, עבור מליונים – אם הנכם רוצים טוב! אם הנכם רוצים טוב. זהו זה. לא עוד? כן, דבר אחד נוסף עבורכם, רק אחד נוסף. שימו לב! אתם באמת שימו לב! עד כאן המסר, חשבתי לחלוק אותו עם מי שזה מדבר אל ליבו. חנוכה שמח, ושבת של יופי לכולם

למעלה