בעקבות שיחה בענייני דיומא

גנגי

New member
בעקבות שיחה בענייני דיומא

(כלומר שיחת נשים על גברים), ולאור טעמה המזעזע של אחת משתי הנשים האלה (לא אני, כולם יודעים שאני חוטאת במסתרים באהבת חנונים גמורים
), סוף-סוף הגיעו לחנויות המובחרות המילים שתמיד חסרו לכן בשפה, אחיותי-המתנמסות-מעודפי-טסטוסטרון
. כולנו כבר יודעים (אני מקווה, ואם לא - זה הזמן ללמוד) שיש בגברים "טרקטיבי"
ו"א-טרקטיבי"
. אבל מה עושים אם, רחמנא ליצלן (או לפי גרסה שנייה, למרבה השמחה), הטרקטיבי הוא ערס
? שלילנד טוענת שאז זה "ערס-פואטי" (טוב, זה מה שהיא עושה עם ערסים, קוראת שירה). אני, לעומת זאת - חסרת כל ניסיון בתחום - סבורה שזה "ערסטרקטיבי". יש לכם הערות ל(אי-) סדר?

עִידן

New member
שתיכן לא מבינות כלום.

מה שעשית עכשיו... זה כמו להגיד שיש צהוב, ויש כתום, אבל מה עושים אם חום הוא צהוב? התשובה היא שלא עושים, כי זה לא קורה. זאת אומרת - ערסיזם מבטל טרקטיביות, זה הרי ברור.

גנגי

New member
איך ההרגשה להתפרץ לדלת פתוחה?

וכמה קיבלת בבחינה בהבנת הנקרא? זה ההיא אמרה, לא אני. אם יש לך טענות, זה אליה, לא אליי. אני בסככול, נשמה טובה שכמוני, עזרתי לה למצוא מושג שיתאים לעולם מושגיה הצר-כעולם-נמלה. אחות במצוקה, לא נעזור? מה לעשות שיש לך חברה שסבורה שערסים זה פסגת היצירה של אלוהים.

שתיכן טועות

עידן: ממתי את ברת-סמכא בעניני גברים, טרקטיביים-או-א-טרקטיביים? גנגי: ערס-טרקטיבי וערס-פואטי זה לא אותו דבר. ערס יכול להיות גם טרקטיבי וגם פואטי, הוא יכול להיות רק טרקטיבי אך א-פואטי או שהוא יכול להיות א-טרקטיבי אבל פואטי. הוא גם יכול להיות לא זה ולא זה. הוא גם יכול להיות מוכר שטיחים
(ושימותו הקנאים!)

גנגי

New member
בינתיים, עד שהקנאים האלה ימותו,

אכפת לך להסיר מאוצר המילים שלך את ה"ברת-"... הזה? ככה, איכשהו, זה לא מקובל בעברית. במקום זה אומרים "בת-"... (ולא עם הסיום שאת חושבת). וגם בריבוי: בר מצווה - בני מצווה (ולא ברי מצווה). אולי זה פואטי, לא יודעת, אבל למי שחירות-לפיד-המשורר ניטלה הימנו, מומלץ להימנע משימוש בצורות "ברת-" ו"ברי-". השתטחות נעימה.

מההה??? מהה???

יו, זה היה מסובך. זה הכל בעברית? רגע, אני מוציא את המסטיק מהפה. אולי אז אני אצליח להבין משו

אטיוד5

Active member
קולה-כבוד

כזה פרץ קולח של הגיון צרוף מזמן לא ראינו בחוצותינו. קופץ על ערימת השטיחים בקינאה. [אטיוד, פפסי בזוי]

תמיד ידעתי שא-י-פ-ש-ה-ו הקטמונים

יחלחלו... (גם אותי הם מחלחלים
) וגם אני, אגב, בעד חנונים, אבל בשונה מכולכן, אני לא מחפשת טרקטיביים- אלא אינטרקטיביים! (או מ-י-נ-מ-ו-ם, אינטרפְסְיביים)

גנגי

New member
שלילנד, מה דעתך,

אהבת-הערס יכולה אולי להיקרא "חיבת ציון" (במלעיל)?

מוגג

New member
את קוראת מה את כותבה?

כמו שאת אוהבת במסתרים, גם שליחטא אוהבת במסתרים, ולכן היאוהבת ערסים טרקטיביים. כשהיאוהבת דעתה מסותרת. היא פשוט ערוסה עליו. רק שלא תתערס איתו. יחי החנונים!

למעלה