בעקבות שיחה עם אבא שלי היום

בעקבות שיחה עם אבא שלי היום

שאמר לי להוריד ציפיות כדי שלא יצא מצב שלונדון תאכזב אותי (ואני עניתי לו שאין מצבכי יהיה לי 4 פעמים טייק דאת מול העיניים וזה לא יכול להיות מאכזב) מה כן יכול לאכזב אתכן בטיול שלנו לשם??

orlyshka1

New member
בטיול או בהופעות?

ואת מבינה שהשאלה שלך מכניסה אותי לסרטים, כן?

orlyshka1

New member
טוב, חשבתי על כך רבות

(כמובן) ואני מניחה שכן יש מצב שנתאכזב מההופעות. ולמה? דבר ראשון, עשינו לזה בילד אפ מטורף של המון חודשים/שנה+ (תלוי ממתי סופרים) ובפעמים האחרות (שלי לפחות) ההופעות היו ספונטניות, ולא היה לי זמן לפתח ציפיות מטורפות (למרות שבפעם הראשונה היה לי 15 שנה לפתח ציפיות... בקיצור, תלוי איך מסתכלים על זה....) דבר שני, אני אתאכזב אם יהיה הרבה שירים מפרוגרס ומעט שירים מכל שאר האלבומים. אתאכזב אם לא ישירו שירים שהם מאסט מבחינתי (יכול להיות קסם, שלוט בעולם וכד'), ובעיקר, לאור העדכוני טוויטר של מייק סטיבנס, שלא יהיה מספיק טט של פעם, אלא רק טט של פרוגרס. זהו. נראה לי. לגבי הטיול... לא נראה לי שזה יכול לאכזב אותי, כי זה תוספת להופעות מבחינתי

nanny3

New member
*מלחיץ* אתאכזב אם..

הם יבינו בימים הקרובים שאי אפשר לעשות משהו יותר גדול מהקרקס ושם תגמר היצירתיות או המשאבים והם יחליטו בסוף לעשות לנו הפתעה - מופע "מצומצם" סטייל אנפלאגד.. זה יכול להיות נחמד עדיין, קצת יבאס, תכננתי לחזור עם כוויות מהאש וכיוב.. אתאכזב אם רובי יחטוף רגליים קרות. כאילו לא בשבילי, בשביל האחרים. אתאכזב אם יהיה הרבה פרוגרס ופחות אולדיז ומאסט-יז.. אתאכזב אם ג'יי לא ישיר אף לא סולו אחד אתאכזב אם יהיה לי יותר מדיי טכנו סלש סינתיסייזר באוזניים אתאכזב אם רוב ייגנוב את כל הפוקוס אתאכזב אם הם יהיו אובר-דרסט ולא אראה פיסת עור (הכוונה לזה שלא רואה את השמש ביום רגיל) אתאכזב אם תהיה בי סטייג' והם יהיו שם כל היום ואני בכלל יהיה בקצה השני מבחינת הטיול אתאכזב אם .. יירד גשם אם נהיה עייפות וכתוצאה מכך גראמפיות חסרות טאקט או סבלנות ואם אחזור למלון ואגלה שבזזו את כל רכושי!!... רגע, למה אני הולכת בעצם ???????????

orlyshka1

New member
את הולכת

בגלל זה - http://www.youtube.com/watch?v=t5yf5P_piE0 ואולי גם בגלל זה? http://www.youtube.com/watch?v=ZOxm_1PjE-I&feature=feedf ובטח בגלל זה - http://www.youtube.com/watch?v=2BnC_MtAtaA&feature=related ובגלל זה? http://www.youtube.com/watch?v=Nlr3MqtJaUU&feature=related בקיצור, את הולכת כדי להחיות את יוטיוב! והשרשור הזה עושה לי לחצים בחזה! ד"א, יהיה ביסטייג', והם יהיו שם כמה שירים, אבל את רוב ההופעה הם יבלו בבמה המרכזית, שבה נהיה בשורה הראשונה, בעזרת השם. ואין מצב שיהיה אנפלגד. את מדמיינת אנפלאגד לתשעים אלף איש?!?!? אלוהים, חייבים להפסיק את הבילד אפ הזה, זה מלחיץ אותי נורא.

MissPop

New member
יכול להיות

שאם תהיה ציפייה לפגוש אותם וזה לא יקרה כי הם לא ישנים בבית מלון אלא בבית ותהיה שמירה מאסיבית, או הציפייה שלא תהיו בשורה הראשונה כמו שציפיתן כי יהיה בלאגן ומיליון בנות ירוצו לאותו כיוון... זו באמת מחשבה שצריך לקחת ולהוריד את הציפייה כדי שלא תתאכזבו, למרות שיש לכן כוח להידחף וכו'. מבחינתי, ולדעתי(ואל תהרגו אותי) יכולה להיות אכזבה מכך שרובי ישתלט שם על העסק (ואני אוהבת את רובי ואין לי בעיה שהוא יופיע לבד גם, זו לא הבעיה) אבל העובדה שאם הוא משתלט זה אומר פחות ג'יי וזה ממש יבאס אותי. וגם לדעתי יהיו יותר שירים מפרוגרס (ואת האלבום הזה אני עוד לא מכירה) ופחות ישנים (שחיכיתי לשמוע אותם שנים)... למרות שסביר שהם יתנו כמה מדליס ישנים אבל לא שירים מלאים. בקיצור, עדיף לא לחשוב על זה ולהגיע למופע עם פחות ציפיות ולראות מה יהיה. מה כבר יכול להיות לאכזב, הופעה חד פעמית שחלמנו עליה 20 שנה?

nanny3

New member
צודקת בעצם! מה כבר יכול לאכזב

בהופעה שחיכיתי לה שנייים?? תנו לי לראות אותם גם שרים בפנטומימה מספיק לי! ת'אמת, אני לא צריכה מופע "פא פאו!!" אני מסתפקת במועט. לראות אותם בתלת ממד איז אול איי ניד.. ואם ישירו לי שירים על הדרך מה טוב וגם הלווו אני הולכת לנפוש בלאנדוןןן.. קיצר איים סטיל סוו אקסייטדדד או מיי גאדד

ברור לי שבכלליות אני לא אתאכזב

כאילו חכיתי 20 שנה כמה הם כבר יכולים לאכזב אותי? אני מניחה שלא הרבה
אבל אני כן אתבאס אם לא יהיו שירים מסוימים שאני מאוד רוצה לשמוע ואני מאוד אתבאס מדברים קטנים אבל בגדול אני מאוד בדיעה שאני לא אתאכזב מהטיול הזה

orlyshka1

New member
השרשור שלך

פתח אצלי שדים שיושבים בבטן כבר כמה חודשים...

אל תשכחו שהיו לנו

אותן חששות גם בסיבוב הקודם, הם דיברו על קונספט של קרקס- מה שגרם לנו לעקם את האף... בקרקס הם לא שרו הרבה מהביוטיפול וורלד ככה שבטוח שבסיבוב הקרוב יהיה הרבה מפרוגרס כי הם לא יכולים לשיר עם רוב שירים מהאלבומים הקודמים כמו שהם לא ישירו את רוק דיג'יי או את אנג'לס של רוב. בשביל זה הם חשבו לחלק את ההופעה שלהם לשלושה חלקים, הם רוצים שכולנו נצא מרוצים. בכל אופן לדעתי צריך לסמוך עליהם, יש להם מוח גאוני ורעיונות מעולים, הם לא יעשו באז רציני בשביל הופעה מעפנה, ברגע שנראה אותם מול העיניים אני לא חושבת שיהיה לנו אכפת מה הם שרים, רק לראות ולשמוע אותם בלייב... ולהבין שהטלוויזיה עושה איתם עוול ושלא יאמן עד כמה שהם נראים טוב ונשמעים מעולה! במילא כל אחת תתמקד בממבר האהוב עליה ככה שזה לא משנה אם יהיה מישהו שיגנוב את ההצגה לשאר (למרות שזה לא נראה לי סביר).. הממבר האהוב של כל אחת הוא זה שיגנוב את ההצגה בשבילה במילא.. מה שכן צריך לחשוב עליו, ואני מסכימה עם נילי, שיש סיכוי (קטן) שלא נהיה בשורה הראשונה ולכן צריך להתכונן נפשית גם לתרחיש הזה...

למעלה