בעקבות שיחונת וידע קודם -

בעקבות שיחונת וידע קודם -

"ואצלי סקס ישר הופך לרגש" - מה אתם אומרים? האם נשים מתאהבות בבחורים שהם שוכבים איתם?

לא בהכרח

ממבט שלגבר אם זו שאלה לנשים אז תתעלמו מזה אם כן מה קורה עם הזונות

זונות

זה הקצנה אבל יש רבות ששוכבות ומבקשות אהבה אך לא תמיד מוצאות הלואי וזה היה כל כך פשוט לשכב ולאהוב

ebony

New member
אני כזאת....

אני לא יכולה להפריד בין סקס לרגש לכן אני מעדיפה פשוט לא לעשות סקס

Mr Ka

New member
מספר דברים עלי

הסקס הראשון שלי היה מתוך אהבה נטו בגיל 19 וחצי. כשיצאתי עם מישהי שהייתה בתולה ואמרה לי שהיא שומרת עצמה לחתונה, כיבדתי אותה במשך שבעה חודשים. יצאתי עם מישהי אחרת שגם כן הייתה בתולה ורצתה שאני אהיה הראשון שלה. נפרדתי ממנה כי לא רציתי לעשות את זה שלא מתוך רגש הדדי מלא לחלוטין. אמרתי לה שלפעמים היו לי מחשבות על הקודמת, ולכן העדפתי לסיים איתה את הקשר מאשר לשכב איתה ולאחר מספר ימים לסיים אותו. לא יודע לגבי נשים, אני יודע שאני אכנס למיטה לצורך התניית אהבה ולא לצורך זיון/סקס/מין..... סקס בעצם גם יש עם החברה.... אבל זה בעיקר התניית אהבה.

מספר דברים עליי [מצא את ההבדלים]

הסקס הראשון שלי היה מתוך סקרנות נטו בגיל 17 וחצי. כשיצאתי עם מישהו שהיה בתול ורצה שאני אהיה הראשונה שלו, נפרדתי ממנו כי לא רציתי לעשות את מתוך רגש הדדי, אחר כך הוא היה נשרך סביבי. אני יודעת שבשנייה אחרי שאני שוכבת עם גבר הוא מאבד כל חן בעיניי ולכן כשאני נכנסת למיטה זה לצורך זיון/סקס/מין.

Mr Ka

New member
יכול להיות שלא הבנתי אבל....

האם אני מזהה נימה של צחוק ולגלוג בדבריך?

חחחחחח

ממש לא. מה יש לכולם פה?!?!?
סתם היה לי מצחיק לקרוא את הדברים שמנית ולבדוק איך זה אצלי.

Mr Ka

New member
אוקי סורי..... ../images/Emo10.gif

מקבלת את התנצלותי? ולדבריך, אז לפי מה שאני מבין מהשורה האחרונה שלך זה, שאינך בעצם מחפשת קשר רציני אלא קשרים למטרת סקס..... וזה משתמע מהדברים שרשמת

זר פרחים יכול להיות נחמד...

[NOT! שונאת פרחים, אבל מזומנים יתקבלו בברכה..
] תראה, זה לא ממש לעניין מה אני מחפשת או לא כרגע. הנקודה היא שברגע שאני שוכבת עם מישהו, פתאום נמאס לי ממנו. אני יכולה להחזיק קשר עד שלב הסקס..

Mr Ka

New member
שיטטטטטטטט ואני כבר

התקשרתי לרשת zer4u בשביל המשלוח.... .עכשיו לבטל? אוף.... למה את לא החלטית
אני לא אמרתי שזה לעניין או לא.... לא חשבתי לנהל על כך דיון. אין צורך להמשיך.

Mr Ka

New member
סגור את הפה

הבנתי שמתחילים להגיע זבובים גדולים, שלא ייכנס לך אחד בטעות

למעלה