בעקבות שינויים שחלו ביחידה שלי

מיטללל

New member
בעקבות שינויים שחלו ביחידה שלי

(קרו כמה דברים ונשארתי היחידה במדור שלי..) בחודש הקרוב (במקרה הטוב) אני אסיים את הצבא בערך בשעות 19-22. אני עדיין אהיה בפורום באופן יומיומי... פשוט אני אהיה כאן קצת פחות. ועם הרבה פחות כוח ושמחתת חיים...
עוברים עליי ימים קשים מאוד. אז עידודים יתקבלו בכיף

Samcon

New member
מיטל אנחנו אוהב אותך

למה הצבא הרשע, צבא הכיבוש (של הזמן הפנוי) עושה לך את זה - הם לא יודעים לך שיש לך את הפורום האדיר הזה לנהל? תשוחזר המיטל!

emh

Member
../images/Emo24.gif../images/Emo39.gif

כשאני הייתי בצבא עוד לא הייתי מחובר לרשת אז לא ידעתי מה אני מפסיד כמה פעמים ביטלו לי את השבת לטובת ביקור בלבנון
ועוד נהניתי מזה.

מיטללל

New member
עם כל הכבוד והאהבה

שלי אליכם... ולפורום הזה.. הדבר האחרון שמדאיג אותי זה הפורום (אליו עדיין יהיה לי אי אלו דקות
) אלא החיים שלי
אתם לא מבינים כמה לחצים מופעלים עליי.. וכמה עבודה יש לי.. ומה זה בשבילי להתחיל להגיע הביתה כל יום בסביבות 22,23. אני עייפה. ואני מותשת... ולי יהיה לי כוח או זמן לעשות כלום... וזהו. אני בטוחה שההרגשה שלי תשתפר בימים הקרובים

HyPeR SoNiC

New member
אל תדאגי, בוס! יהיה בסדר ../images/Emo13.gif

אני בטוח שבקרוב הכל יסתדר..... הרי לא יתנו לך להיות ככה עד סוף השירות....... נכון? ואל תדאגי בקשר לפורום אנחנו נשמור עליו נכון חבר'ה?

s h i r k u s h

New member
../images/Emo24.gif ענקי ענקי

את תראי שזה יעבור לך בטיל ואנחנו פה אם תרצי להוציא עצבים

De-Panther

New member
../images/Emo140.gifלצה"ל יש מנגנון|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

מפגר לאללה
ואין לי מושג מה אומרים כשמישהו במצב כזה
אז פשוט... *מוציא פונפונים* *מוריד את הבגדים ונשאר רק עם בגדי מועדדות* גו מיטל!! גו מיטל!! גו גו גו!! גו מיטל!!

למעלה