בעקבות שרשור שמות המשפחה

בלינקה

New member
בעקבות שרשור שמות המשפחה

אמא שלי הביאה לנו היום שלט לדלת. משום מה לא מוצא חן בעיניה שעל הדלת שלנו כתוב "משה ואופירה"
ואני לא יודעת מה לכתוב על השלט. להם שם משפחה אחד, לי שם משפחה אחר. ובמאמר מוסגר, איך מדפיסים שרשור שלם? סבתא שלי נורא ניסתה לקרוא את שרשור שמות המשפחה, אבל היה לה קשה מהמחשב
.

lulyK

New member
כמה ורסיות אפשריות לשלט הדלת:

-רק שמות פרטיים -שמות פרטיים +שמות משפחה -כל שמות המשפחה ביחד (כהן לוי) -אני בכלל הכי אוהבת שלט דלת מצויר

מעיןבר

New member
לגבי הדפסת שרשור שלם

תפתחי אותו בעמוד נפרד (קליק עם העכבר על העיגול הכתום), תפתחי את כל ההודעות ואז תדפיסי.

גם אנחנו יענקלה ויוכבד

ממש אין לי כוח לסיבוכי שמות משפחה. למרות שבגלל שהתבקשת במפורש - צייני את שני השמות. ככה אתם. משפחת פוגל לוין בע"מ כזה.

עינבלית

New member
רק שמות פרטיים והשלט-מצוייר

עם בעל החיים האהוב עלייך (למשל כבשה) כמספר בני המשפחה- למשל כבשה ורודה גדולה, כבשה כחולה גדולה וטליה ורודה קטנה (כשאני מציירת את השלט אני משאירה מקום לטלאים שיבואו
)

ענתש

New member
חייבת חייבת להגיד שהוראות ה-FBI

למניעת התעללות ופגיעה מינית נגד ילדים מציינות לא לעשות את זה - לא לכתוב שמות פרטיים (של הילדים או של ההורים) על הדלת, לא לכתוב את שמו של הילד על חפצים השייכים לו במקום גלוי מאד לעין - תיק, חולצה ועוד... למה ? כדי שלא ידפוק לו זר בדלת (או יבוא אליו ברחוב) ויגיד לו "שלום דני, אני חבר של אבא שלך, יוסי, והוא ביקש ממני לקחת אותך לטיול". אני לא מאד פרנואידית, רק קצת. על הדלת אני לא שמה שמות פרטיים (יש לנו רק שלט עם שם המשפחה וזהו). (ובלי קשר מלמדת את נגה שהיא לא הולכת עם אף אחד שהיא אישית לא מכירה, לא משנה אם הוא מכיר את אמא שלה, אבא שלה או כל אחד אחר.... למרות שהיא עוד קטנה מכדי להבין את זה).

בלינקה

New member
זה מה שעשיתי אינטואיטיבית

עם השם שלה על התיק לגן, המעיל וכאלה. הדלת פחות מטרידה אותי, כי מי שמגיע לדלת שלנו זה רק מי שפתחנו לו את שער החצר

ענתש

New member
ואי אפשר לפרוץ לחצר אם רוצים להרע ?

כלומר, גדר מספיק גבוהה ?

lulyK

New member
ואי אפשר להוציא מכתבים מהתיבה

עם השמות הפרטיים אם רוצים מספיק להרע?

ענתש

New member
לא חשבתי על זה ../images/Emo3.gif יש לי תא דואר...

אז לא עלתה הסוגיה.

swann

New member
פה אפילו שלט על הדלת אין

וכשגרנו בבניין כאן, ממש היה אסור. שלא יהיה קשר בין מס' הדירה לשם המשפחה, ולקוד של האינטרקום למטה. סקיוריטי....

rnati

New member
../images/Emo45.gif ההיסטריה שלך מתאימה לי

למדתי. אולי היסטריה היא מילה קצת מוגזמת אבל מקווה שהבנת. גם בנושא בטיחות באוטו, גם פחד מזרים ועוד ועוד. (דרך אגב המקור של המילה היסטריה הוא המילה היסרט...משהו שזה רחם. ומה שזה אומר זה דאגה לילדים)

עמית@

New member
לא ממש, מה שזה אומר זו אפלייה גברית

שהניחה שהיסטריה היא משהו שאופייני לנשים בלבד (ואכן בהתחלה מחלות נפש מהסוג הזה היו "מנת חלקן" של נשים בלבד)

sharonmx

New member
אנחנו מוישה זוכמיר וציפה דריפה

ואת הפיצקית (וגם את החתול) לא הוספנו. את השלט עשיתי לבד מכרטיס ברכה של "טורנובסקי" שגזרתי והוספתי את השמות.

למעלה