בעקבות תגובה בעמוד הראשי בנושא מוכרות

בעקבות תגובה בעמוד הראשי בנושא מוכרות

חוצפניות, חשבתי שיהיה נחמד להעלות את הנושא גם בפורום סינגלס, הרי רובינו דורשי שירות. מקרה שהיה כך היה: לאחרונה נכנסתי לחנות צעצועים לברר על איזה אביזר, מנהל החנות בשנות ה30+ לחייו אמר שאין לו את האביזר..מישהי שישבה לידו ככל הנראה מוכרת בחנות, הביטה בי ושאלה "אפשר לשאול אותך שאלה?". אני השבתי "כן!". היא מצביעה על השפתיים ושואלת אותי "איפה הנה מקרה אישי נכנסתי לחנות עשית?". אני הבטתי עליה הרמתי גבה ושאלתי "איפה עשיתי מה?". היא השיבה "את השפתיים?". אני הופתעתי מהשאלה אבל השבתי "לא עשיתי אצל אף אחד, נולדתי עם זה!". והיא בשיא חוצפתה השיבה לי "זה לא יכול להיות! אני אסביר לך למה, כי השפה העליונה שלך יותר גדולה מהתחתונה...ולא ראיתי דבר כזה אצל אף אחד!"והמשיכה לברבר ולהסביר לי מדוע מה שאני טוענת שנולדתי איתו לא יכול להיות אמת..באותו רגע אמרתי לעצמי..או הנה בחורה מטומטמת, שכנראה לא משתלם לה להתרום את מוחה להשתלות. השבתי לה "תראי, אני יודעת עם מה נולדתי ואני לא הולכת להתווכח איתך!" . היא חייכה במבוכה ואני ויצאתי מהחנות..לצערי לא התעמקתי בתגובתו של מנהל החנות הצעיר...אך נראה לי שהוא הסתקרן לדעת באמת אם אני משופצת שפתיים מפני שרוב הזמן היה שקט. מה שבטוח שאם אי פעם אצטרך לקנות משהו שקיים בחנות זו אעדיף לנסוע לחנות אחרת מחוץ לעיר. האמת, כמה פעמים ראיתי מוכרות מגעילות שלועסות מסטיק כמו פרות מול הלקוח, מוכרת בחנות נעליים שהעליבה הופעה אישית של קליינטית והציע לה לזרוק את הנעליים שהיא נועלת. יש מוכרות שראות ומתנהגות כמו פראחות או לא מסתכלות על הקליינט מפני שלא בא להם לענות על שאלה. המוכרות בסופר פארם יעשו הכל בכדי שתקנה את מוצר החברה שלהם, גם אם מדובר בהמצאת לוקש. גם אובר נחמדותם לפעמים מחליאה..מחכים לך בסיבוב ומציעים ממש כל אחת בתור שלה שירות, עד שהלקוח רוצה לצרוח "תעופו ממני!" ולברוח. ויש עוד הרבה, כל הדברים הנ"ל שמניתי גורמים להפסדים בבתי עסק קטנים וגדולים כאחד. מה איתכם, ניתקלתם בתופעות כאלה, שהתחשק לכם לתת סטירה למוכר/ת?

בעקבות מסע במזרח-ישראלי המצוי

ה ישראלי הוא בהמה הוא בהמה בישראל הוא בהמה באמריקה הוא בהמה באירופה בתאילנד וביפן ככה זה אופי ישראלי ובגלל זה לא סובלים ישראלים באפ מקום

אני חולקת עליך, פשוט הבולטים מביננו הם כאלה

"בהמות" יש הרבה ביננו שפשוט מקסימים ותרבותיים.בלי פלצות אמיתיים.

למעלה