בעקבות תקרית די מביכה הלילה

pain is MY love

New member
בעקבות תקרית די מביכה הלילה

בה יצא לי להכיר בחור שאומנם נראה כמו האח האבוד של איתי אטיאס במידה והוא יצא מאותו רחם ממנו יצא בראד פיט... (והוא אפילו שחקן כדורגל...) אבל אז התברר שהוא קטן ממני בשנה וחצי... (אני אומרת לכם הקטינים של היום הם לא הקטינים של הלילה...) וכאן נשאלת השאלה: בנות- עד כמה היה מפריע לכן לצאת עם מישהו קטן ממכן? בנים- עד כמה הייתם מרגישים בנוח לצאת עם מישהי שגדולה ממכם? ואם יש לכם סיפורים לשתף אותנו, כל המרבה הרי זה משובח

ferdinand

New member
במקרה נכנסתי לפה....

אישתי גדולה ממני בשנה וחצי. וואלה! ב-"גילנו" ההפרש הזה זניח, אין לו שום משמעות! אפשר לקשקש על זה שהגיל זה רק מספר, ואין לזה שום משמעות ובלה, בלה, בלה... אבל ב-"גילכם" זה אולי קצת יותר משמעותי, לא רק מספר. כל אחד נמצא במצב אחר של החיים: את בטח חיילת, לקראת שחרור או אולי אחריו, והוא עדיין בתיכון, בגרויות ושטויות כאלו... אבל נקודה אחרת - שת'אמת די מפתיעה אותי! עדיין קיים ה-"טאבו" הזה שהאישה צריכה להיות הצעירה יותר?!!! נו באמת! אנחנו ב-2005, לא בימי הביניים! יאללה, חאלאס! לכי על זה!!!

ferdinand

New member
ועוד כמה מילים בעניין הזה:

ה-"טאבו" הזה נובע מסיבות ביולוגיות, גנטיות! גיל הבלות המינית של נשים, הרבה, הרבה יותר מוקדם משל הגברים. אישה יכולה להיות פוריה, ללדת ילדים עד גיל 45-50 גבר, גם בגיל 70, יכול לתפקד מינית, להיות פורה ולהוליד ילדים. ככה ש-כשהאישה מבוגרת יותר, זה "בזבוז" מבחינה ביולוגית. יהיה פרק זמן (תלוי בהפרש, כמובן) שבו הגבר עדיין פורה, ויכול להעמיד צאצאים, והאישה לא. נשמע לכם כמו קישקוש כל העניין הזה?! - אז זהו בדיוק! מדהים אותי איך מצב כזה, שאין לו שום רלוונטיות לעידן שלנו, ממשיך להתקיים ללא שום הגיון בצורה של "טאבו" חברתי... והרי את בכלל מדברת על איזו יציאה, מקסימום סטוץ, ואחרי זה, אלוהים גדול, ואני מקשקש לך פה על ילדים וגיל הבלות.... אז זהו, שזה מה שרציתי להגיד - שכל העיסוק הזה בעיני הוא אבסורדי! תעשי מה שבא לך, ומה שמתאים לך, איך שבא לך, ואל תחשבי על איך זה יראה או מה יחשבו!!! ומשפט אחרון - צודק איזה חבר שלי, שטוען, שהביולוגיה, והתורשה, יותר חזקות ומשפיעות עלינו יותר מהכול! גם "עלינו" האדם ה-"מודרני" במאה ה-21!.

הייתי במערכת יחסים כזאת

וגם הבחור היה קטן ממני בשנה וחצי אבל היה בוגר לכל דבר.. והוא למעשה "האקס המיתולוגי" שלי עד עכשיו.. אפילו כשאני רואה אותו אחרי הפרידה אני לא רואה מישהו שקטן ממני בשנה וחצי, אני רואה אדם בוגר שפינק אותי וגונן עלי.. ואני מדברת איתו כמו שאני מדברת עם מישהו בן 24 שאני יוצאת איתו.. לחזור על זה בשנית עם בחור אחר - לא נראה לי שתהיה לי בעיה.. אבל זה תלוי בהרבה דברים, אני צריכה לראות מהשניה הראשונה שיושב מולי אדם בוגר, ולא סתם בחור נלהב...

dod_basim

New member
אין לי שום בעיה עם אחת שגדולה ממני

להפך... באסים כמה לא אכפת לו מה ולא אכפת לו מי

liontamer

New member
נוח מאד...

ניתץ פיני מילדות קטנות... ומבלבולי ביצים מיותרים. לאון בוטא מתמיד

לא הייתי יוצא עם מישהי שגדולה ממני.

למען האמת גם לא הייתי יוצא עם מישהי שגבוה ממני. אבל גם ככה אין יותר מדי בנות מעל מטר80. בכל מקרה לא בקטע של גדולות ממני. כמובן שאם קורה ופתאום מגיעה מישהי שתסובב לי ת'ראש אני לא אגיד לה כלום אם היא גדולה ממני בחודש...אבל בשנה וחצי - אין מצב בכלל. הרבה יותר מדי. וזה לא שאלה של שלב בחיים כי כנראה שנהיה באותו שלב בדיוק. קטע כזה של אגו אני מניח.

TheWhiteTigris

New member
האמת

שקרה לי מקרה כזה בערך יום שישי... יצאנו לבלות, וחברה של ידידה שלי הביאה איתה חברה (שתיהן גדולות ממני באיזה שנה או משהו כזה). עכשיו, בעיקרון היה קצת סבבה וזה, היו וקצת מגעים "כאילו בטעות" וגם "תוך כדי משחק" וזה... אבל היה נראה לי שהיא לא תרצה בן שקטן ממנה. לכן לא שאלתי אותה אם היא רוצה להפגש או משהו.

dod_basim

New member
אני קורא לה סבתא בהשראה שלך

באסים לא אוהב סתימות ומשחקים של רופאים בפה שלו.

Zoharrr

New member
כעיקרון

אני לא נוהגת לצאת עם אנשים שלא יותר גדולים ממני בשנתיים שלוש לפחות כי אני פשוט לא מסתדרת עם אנשים בגילי..... יצאתי עם מישהו שהיה קטן ממני(אומנם רק ב 3 חודשים....) וממש היה לי לא טוב.... היחסים הפיזיים היו מעולים אבל מבחינה של הרמה של השיחות והבחינה הריגשית לא אהבתי..... אבל זה אולי קשור לזה שאני והוא קטנים בכללי....הוא בן 16.... אז 15 וחצי... אני מניחה שבגילאים גדולים יותר זה שונה. תנסי, מה רע לך?

למעלה