בעקבות behappy: רשימות "יש"

בעקבות behappy: רשימות "יש"

מה יש לכם? מה חיובי בחייכם כרגע? בתכונות שלכם? במעשים? מתבקשת רשימת מכולת של ה"יש" בחייכם. ***אבקש לא להתחכם ולהפוך את זה ל"אין", או "אין לי". המתחכמים יקבלו עונש לעמוד בפינה

היש שבאין ../images/Emo9.gif

יש לי משפחה, שלמרות שתמיד משגעת אותי, אני יודעת שיעשו הכל כדי שיהיה לי טוב ורק צריכה לבקש <פה בדיוק טמונה הבעיה...>.
יש לי מגורים- שזה משהו שלא לכולם יש בימינו מלאי המובטלים
יש בליבי אהבה ענקית לתת לכל מי שדורש אבל גם רוצה לקבל
יש לי מקצוע לעתיד שמאוד רוצה ללמוד, אין ספק שאני אלמד הוראה לגיל הרך.
זכיתי להכיר אנשים נפלאים בפורום מדהים שכזה.

לקשמי

New member
הזדמנות נפלאה

להתמקד בחיובי: תודה לך בורא עולם על שנתת לי גוף בריא שיכול לשרת אותי בדרכי. תודה על הכוחות הנפשיים הרבים שיש בי. תודה על השיעורים שמחזקים אותי תמיד. על הנחישות שבי. היום עשיתי מנוי לבריכה. הרופא כזכור המליץ לי על שחיה ולכן הייתי נחושה בדעתי להתחיל לשחות היום. הגעתי לבריכה של הדיזנגוף סנטר, בפעם הראשונה הייתי שם היום, הגעתי כבר עם הציוד, בגד ים, מגבת וכו', נרשמתי כמנויה לשנה והתחלתי לשחות. תודה על האפשרות לדאוג לעצמי ולבריאותי. תודה על העבודה שמפרנסת אותי. תודה על הדרך הרוחנית, היוגה, והמרכז ליוגה, שנותן לי המון כוחות. תודה על כל מה שיש לי בעולם הזה, חומרי, נפשי ורוחני כאחד.

reedgreenwhait

New member
יש...

הורים שמפרנסים אותי. חדר, מחשב, טלוויזיה ומנוי לספריה (דברים חשובים מאוד החיי).

לפני כמה זמן הכנתי רשימה כזאת...

גוף בריא, חופש לזמן שלי, משפחה אכפתית במידה מסויימת, חברים קרובים, כשרונות, רגישות, חוכמה, חוש הומור, יופי חיצוני, עסק עצמאי, כלבה מתוקה, בית משלי (שכור), יכולת תקשורת מיוחדת, יכולת להינות משינה, אוכל, ריקוד, מוזיקה, מקלחת, סקס. הלוואי שכל זה היה נגיש לי כי עכשיו אני בדיכאון וקשה לי לראות דברים חיוביים. בגלל זה הכנתי את הרשימה הזאת..

יש

לימודים שמעניינים אותי
חברה טובה אחת ועוד כמה חברות מסביב.
מוזיקה.
גיטרה
מחשב להעביר איתו את הזמן.
רמ"ח איברים שלמים ומתפקדים.
קורת גג.
אמא שדואגת.
בגדים ללבוש.
חתול חמוד.
אחות, שכרגע נותנת לי שקט.
אנשים טובים לדבר איתם.
ספרים.
כסף שמאפשר לי לעשות דברים שאני אוהבת.
ים במרחק נסיעה קצרה. להמשיך?

liza26

New member
רשימת מלאי ../images/Emo9.gif (רעיון נפלא)

ילדה מקסימה שמרגשת אותי כל יום מחדש
בעל אוהב ואהוב
עבודה יציבה
דירה משלי
משפחה אוהבת ותומכת
ידע וחוכמה לגבי המון דברים
הסמכה לטיפול ברייקי
מתחילה לרכוש אומץ כדי לעשות דברים שאני רוצה.

יש לי..

יש לי חדר משלי...בהוסטל וזה נדיר יש רק 3...לי יש אחד.. יש לי בו מחשב+חיבור לאינטרנט רק לי יש לי יכולת חשיבתית טובה כך אמרו לי יש לי הרבה אהבה ...מאנשים בהוסטל (מחלקם) ומהצוות שמטפל בי פה....והם מעריכים את ההתנהגות הטובה שלי ... יש לי כל יום שאני חוזר מהעבודה ארוחה טובה שמכינה לי אם הבית יש לי בגדים חדשים ונקיים לרוב יש לי יכולת לפנק את עצמי בדברים שונים אני עצמאי פחות או יותר יש לי יכולת לעשות ספורט שמתאים לי באופן יום יומי... יש לי תקווה קטנה בלב שדברים ישתנו לטובה עם הזמן יש לי הרבה מוזיקה טובה שאני אוהב...שאני יכול להנות ממנה יש לי אותכם

behappy

New member
../images/Emo9.gif נו, אז שאני לא אכתוב?../images/Emo3.gif

אלה רשימות נהדרות. בעיקרון, אני עושה כאלה לעצמי בראש, של כמה מה"יש"ים שלי. אז עכשיו במרוכז
: * יש לי עבודה. ואני נהנית בה לפעמים, ומעריכים אותי, וזה מחזק הרבה. ועצם העבודה: מסגרת, תעסוקה, מוציא אותי משקיעה בימים קשים. * עד כה התואר שלי מתקדם בציונים יפים למדי :] * אהבה: לחבר, לחברות טובות, לבעלי חיים, לחיים עצמם. * יש טבע בחוץ, והוא כל כך מרגיע, והוא גם שלי. * יש לי כמה יכולות וכשרונות שאני די בטוחה בהם * אמונה עצמית ואופטימיות, שתמיד יש ממנה, אפילו קצת. * יכולת לעזור לעצמי כמעט תמיד, וכשלא (וגם כשכן), לרוב יש מי שנמצא שם בשבילי. * אני בריאה, לפחות יחסית. יש לי 2 רגליים ו-2 ידיים מתפקדות ואפילו ראש שטורח לתפקד מדי פעם :) * הפנים שלי. אני אוהבת אותן, זה עוזר לי במשברי דימוי גוף שיש לי די הרבה. * ועדיין, המשברים האלה לא חונקים אותי כמו פעם.

רננהלי

New member
נקודות שלי

עבודה שאני נורא נהנית ממנה כרגע (למרות שזה לא דבר שיש לו עתיד, ושזה לא תופס את כל השבוע ולא מספיק לגמרי מבחינה כלכלית) שגורמת לי לחייך. והיא עוזרת לי לממן את הטיפול שאני הולכת אליו.
משפחה. שלמרות שיש לי בעיות עם ההורים שלי, ואני חושבת שהקשרים לא מספיק פתוחים. בכל זאת, זה המשפחה שלי וזו התמיכה שלי, והקשר מאוד חזק. ואני נהנית להיות בחברתם, נהנית לדבר על דא ועל הא, ולצחוק איתם. וזה כולל את המשפחה הקטנה (והאחים שלי כמובן) ואת המשפחה המורחבת.
בית. חדר משלי. אוכל.
פסנתר. אני כל כך אוהבת לנגן.
תחביבים בכלל: ספרים, ללמוד, לטייל
ועוד כמה תחביבים (וגם כשרונות שאני מודעת להם) |@ראש לחשוב. אני אוהבת להתפלסף ולהתווכח על דברים (עם אבא שלי זה כיף הרבה פעמים, כי יש לו ראש מאוד לוגי. וזה מעניין)
גוף בריא בדר"כ
הייתי רוצה לכתוב: חברים. אבל אני אכתוב ידידים. ההבדל בין חברים לידידים לפי הגדרתי, הוא שחברים זה עמוק וקרוב וידידים זה קצת יותר רחוק.
תואר שסיימתי
הרבה אהבה וגישה לילדים
חוש הומור לפעמים, שמצחיק אותי
טיפול שעוזר לי להתקדם. ומטפלת שאני אוהבת
אותי. לפעמים אני מרגישה את זה ולפעמים לא (כרגע אני במצברוח טוב, אז כן)
אפילו מראה שאני יחסית מרוצה ממנו. לא יפהפיית עולם, אבל מרוצה.(אולי היכולת שלי להיות מרוצה בלי להצטער על מה שאין, זה מה שחשוב)
אמונה. שנותנת לי נתיב בחיים וואו ואני מרגישה שעדיין לא כתבתי הכל. ויש עוד המון שאני יכולה לחשוב עליו...

למעלה