בעקבות...

דוקודור

New member
בעקבות...

הסרט הביוגרפי של ג'וני קאש שיוצא בימים אלו לבתי הקולנוע בארץ האם אתם חושבים שיהיה יום אחד סרט על דילן שיהיה מועמד לאוסקר כלומר האם יש בסיפור חיים שלו משהו שיכול להוות בסיס לסרט הוליוודי בכיכובו של בוא נגיד.....טובי מגוויר או שחקן אלמוני...... אני חושב שכן ואתם?

אין ספק שיהיה סרט כזה

ותרשה לי להפתיע אותך שכבר היה סרט כזה שחייו של דילן היוו בסיס לו. הסרט נקרא "בוב רוברטס" והשחקן הראשי בו הוא טים רובינס, הוא אפילו הוקרן כבר כמה פעמים בטלויזיה בארץ.

הגיבור של הסרט הוא סוג של אנטי-דילן

יותר נכון זמר-פוליטיקאי מאוד ימיני שלקח את התבנית של ראשית הקרירה של דילן אבל החליף את שירו של דילן (וחלק משירו של גאטרי) בשירים בעלי מסר ימני בוטה. סרט טוב מאוד. טים רובינס גם כתב וביים אותו.

Chocoholic

New member
האמת היא שכבר מתכננים

סרט כזה. אני לא יודע באיזה שלב זה נמצא, עד לפני חצי שנה צצו כמה כתבות על סרט שמביים במאי מאוד לא שגרתי, שליהק לא פחות מ 7 שחקנים שונים שיגלמו את דילן, בתקופות שונות בקריירה שלו; אחת מהשחקנים היא אישה.

הבמאי הוא טוד היינס

שביים כמה סרטים עצמאים מצוינים כמו "רעל" "בטוח" "הרחק מגן עדן" (עליו הוא קיבל מועמדות לאוסקר) ובקשר של רוק "ולווט גולדמיין". צילומי הסרט על דילן עוד לא החלו, אך הוא מתוכנן לצאת לקראת סוף השנה האזרחית, בזמן לאוסקרים של שנה הבאה. בין השחקנים שיופיעיו בסרט (עדיין לא ידוע באיזה תפקיד): ג'וליאן מור, ריצ'ארד גיר, קייט בלאנשט, קולין פארל, כריסטיאן בייל. אני מחכהל סרט הזה כבר הרבה זמן ואני מקווה שהוא אכן יצא לפועל.

ג'וני קאש

היום בYnet התפרסמה כתבה די מעניינת כדי לקרוא מצורף קישור http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3213123,00.html

Chocoholic

New member
אין איזכור לדילן...

אני מחרים את הסרט!

אין איזכור לדילן...

דווקא בביקורת של בועז כהן מהעיתון המתחרה יש איזכור, אבל אני מוכרח לומר שישנן כמה עובדות לא מדוייקות. בדרך כלל מצחיקים אותי הפעמים בהם אפשר להבחין בכך שמבקרים למדו את הנושאים שהם כותבים עליהם ולא ממש יודעים עליהם, אבל הפעם מכיוון שיש סופסוף סיבה טובה לכתוב על ג'וני קש בכל העיתונים נחה עליי רוח טובה.

Sleepy strange

New member
סרט מהנה, לטעמי. מוצר בידורי מוצלח

לא יצירת מופת, אבל סרט מהנה. גם הפסקול, באופן מפתיע, מוצלח. וההפתעה: ריס וויתרספון.

הפסקול הוא באמת מפתיע

אני מתכוון לרכוש אותו, למרות שיש לי את הגירסאות המקוריות של השירים ולדעתי עם כל הכבוד לכל המבצעים ששמעתי עד היום אף אחד לא עושה את זה באותו חן כמו ג'וני. לא שאני מחמיר איתם, אני מוכן אפילו להמליץ על אוסף של גירסאות כיסוי לשיריו שנקרא Kindred Spirits אבל להתרגל למשהו אחר אחרי כלכך הרבה שנים (אני חייב לומר לזכותו של קש שאהבתי את המוסיקה שלו עוד לפני שבכלל התוודעתי למוסיקה של דילן ולכל האמריקנה שאני אוהב היום). בדיסק הזה אפילו דילן מבצע שיר של קש והוא Train Of Love שלפניו הוא מביע את הערכתו לג'וני ומאחל לו המשך יצירה פוריה. מלבד הביצוע של דילן תוכלו למצוא ביצוע גם של רוזאן קש (שהזכרתי אותה כבר בהודעה אחרת שלי), ליטל ריצ'רד ועוד כמה ביצועים מפתיעים.

למעלה