בעקיפין קשור לאספנות אבל סיפור נחמג

בעקיפין קשור לאספנות אבל סיפור נחמג

חזרתי לאחרונה מביקור משפחתי בבוסטון ונ"י כשאצל בת דודתי חכתה לי הפתעה מטורפת. צרור מכתבים שהתקבלו אצל דודתי לאורך השנים מהצד שלנו שגר בארץ. פתאום קבלתי דרישת שלום מעצמי מגיל 11 ושירים שסבי ז"ל כתב לבני המשפחה בשנות השבעים. התרגשות ענקית ובת דודתי היקרה אמרה שתוכל לתת לי את זה כשתגיע לארץ במהלך הקיץ. ישתלב יפה באוסף הכתבות/מכתבים/אפמרה שלי.

נ"ב

המטבעה של ארה"ב עשתה שני מעשים יפים, הוציאה מטבע של רבע דולר לכל אחת מהמדינות של ארה"ב עם ייצוג ייחודי למדינה ולאחרונה, סדרה חדשה של שמורות הטבע של כל אחת מהמדינות, אני רחוק מלהיות אספן מטבעות מקצועי וברשותי רק אוסף המטבעות שהוריש לי אבי ז"ל אבל החלטתי להרחיב את החלק הזה באוסף ולנסות להשיג את כל המטבעות בשתי סדרות אלו. אגב, פרטי אספנות נוספים שהשגתי בטיול זה הם כמה ספרי קומיקס ייחודיים שרכשתי במסגרת פסטיבל קומיקס מקומי אשר בו הציגו יוצרים מקומיים את מרכולתם. היה נהדר אבל רק למי שבתחום. המשך חורף נעים לכולם
אוֹרי שכבר מזמן לא 22

Suki333

New member
כיף גדול. גמאני מצאתי מכתבים של אנשים ותמונות בעיזבון של אמי

וחילקתי קצת לאנשים שמאד שמחו.

אספן 3

New member
מעניין שהיא מוכנה לתת לך את המקור ולא רק צילומים

כנראה שהיא מאלה שפחות חשוב להם לשמור דברים מהסוג הזה.

אני היחיד מהמשפחה ששוחר נוסטלגיה/היסטוריה/אספנות

לפני כמה שנים הוספתי לאמא שלי דור שלם באילן השורשים של המשפחה על ידי מציאת דפי עדות שמילא סבי בשנות החמישים, הזיז לה כקליפת השום. אני בעל תואר ראשון בהיסטוריה ומאוד אוהב דברים כאלה.

אספן 3

New member
בכל משפחה רצוי שיהיה לפחות אחד כזה

נראה לי שרוב האנשים לא מתעניינים בתולדות משפחתם מעבר לסבא ולסבתא שאותם עוד זכו להכיר.

למעלה