:geek:
רוב הזמן נח Well-known member היום ב- 20:01 #2 יש עכשיו שמועה שלהרבה צעירים יש שאיפה להיות מאמני כושר ביבנה
רוב הזמן נח Well-known member היום ב- 20:49 #4 אני מניח שהוא הבעלים של המקום. כי אם הוא היה מועסק שם, היו מעיפים אותו מהעבודה על המעשים האלה. ואולי אפילו מגישים נגדו תלונה.
אני מניח שהוא הבעלים של המקום. כי אם הוא היה מועסק שם, היו מעיפים אותו מהעבודה על המעשים האלה. ואולי אפילו מגישים נגדו תלונה.
The Real Big Joe Well-known member היום ב- 20:57 #5 נכתב ע"י רוב הזמן נח: אני מניח שהוא הבעלים של המקום. כי אם הוא היה מועסק שם, היו מעיפים אותו מהעבודה על המעשים האלה. ואולי אפילו מגישים נגדו תלונה. לחץ כדי להרחיב... משעמם. הוא מקטר שעשו לו עוול.
נכתב ע"י רוב הזמן נח: אני מניח שהוא הבעלים של המקום. כי אם הוא היה מועסק שם, היו מעיפים אותו מהעבודה על המעשים האלה. ואולי אפילו מגישים נגדו תלונה. לחץ כדי להרחיב... משעמם. הוא מקטר שעשו לו עוול.
רוב הזמן נח Well-known member היום ב- 21:35 #6 נכתב ע"י The Real Big Joe: משעמם. הוא מקטר שעשו לו עוול. לחץ כדי להרחיב... ועוד לא אמרו מי הפיץ את הסרטונים. או שלא רוצים לומר.
נכתב ע"י The Real Big Joe: משעמם. הוא מקטר שעשו לו עוול. לחץ כדי להרחיב... ועוד לא אמרו מי הפיץ את הסרטונים. או שלא רוצים לומר.