בערוץ 24 הולכים לשים רק את אלירז 24 שעות

בערוץ 24 הולכים לשים רק את אלירז 24 שעות

ביממה, ולהוריד את כל התכניות האחרות. רק אלירז! כל היום וכל הלילה, רק אלירז, עד שיצא לכם מכל החורים.

iris 4441

New member
אוריאנה וסבא

מעניין אם תעשו תחרות מי יותר טיפש מי ינצח?

סוזן בויל יותר סקסית ממנו

בסך הכל צריך גננת שתעזור לו לקנות כמה טי שירטים מה שעלוב שהוא אפילו לא מרויח את הכסף של הטי שירטים העיקר הפוזה איפה אתה רואה פה זה סמל סקס?

סיימון קאוול היה קונס אותך סבא.../images/Emo6.gif

בויל לא מעוררת אפילו סוסו מיוחם.
לידיעתך,אין היום סלב שלא מסתובב עם סטייליסטית. אלירז מרוויח מספיק שטרות כדי לחסות אותך בלילה מצינה.
והוא אכן סמל סקס.

באלירז אין שום דבר סקסי. נ.ק.ו.ד.ה.

הוא נמוך, מצומק ורזה,ולא יפה, אולי מי שראתה אותו עם תחתונים או בלי , יודעת על דברים אחרים שעושים אותו סקסי........ אבל חוץ מזה? אני לא מוצאת בו שום דבר סקסי. וגם שום דבר אחר. כשהמהומה תיגמר, ו"להבות" האח הגדול ישכחו, הוא יחזור לחור ממנו הוא יצא, ואף אחד לא יזכור מי היה אלירז בכלל. [אוף השם הזה אלירז כבר יוצא לי מכל...] צר לי מעריצים יקרים ונבובים.

יש נשים ויש נשים.את אישה עם נ.ק.ו.ד.ה.../images/Emo6.gif

וכנראה מונעת על דעות קדומות. לגבי דברים אחרים-סער בזמנו חיבר שיר בבית האח על אלירז בעל ה-3 הרגליים-
רישמי לך,אלירז הולך להיות שחקן קולנוע גדול.

מה שאתה רומז

שיש לו בלושה גדולה וזה היתרון שלו כביכול. השאלה אם מישהו מדד לו בזיקפה כי זה מה שקובע בסופו של יום או לפני הסיגריה של אחרי. לפי תמונות שצולמו בסתר מסתבר שגם בגודל הבלושה אין לו במה להתגאות

lolibror

New member
לא יאמן../images/Emo2.gif הסבא מרותק לבלושות ../images/Emo6.gif

זה מאוד מתקשר עם ההערצה של ה"סבא" לאמיר פיי גוטמן
חחחחחחחחחחחחח................

dafi333

New member
אוריאנה איילה את בעצמך

הגדרת את אלירז בשיחה עם גואל, זוכרת, כחביב הבנות שהגבריות באה לו בטבעיות בלי להתאמץ ושזה סקסייייי שכחת

למעלה