בערוץ 6 הם אנשים רעים ומרושעים...

ויימס

New member
בערוץ 6 הם אנשים רעים ומרושעים...

אויש, אני ממש פורום של איש אחד!
בכל אופן... טראומת ילדות שנזכרתי בה כרגע: כשהייתי בכיתה ט' צפיתי לתומי בערוץ 6, כשלפתע ראיתי על מסך הטלוויזיה צב ענקי משייט לו בחלל. אני מקפצצת לי באושר בעודי משמיעה צווחות מפגרות שבהחלט לא הולמות את גילי, כי ב-98 ההיכרות שלי עם עולם הדיסק הסתכמה בשבעה ספרים בעברית שהיו בספרייה, ולראות סדרה שמבוססת על אחיות הגורל זה בהחלט לא משהו שצפיתי שיקרה. אז כל יום שזה משודר אני חוזרת הביתה בריצה מבית ספר כדי לא להפסיד את ההתחלה, ואחרי ששה פרקים יש גם את Soul Music! הדילמה המוסרית- האם לראות את הסדרה למרות שעדיין לא קראתי את הספר, שזה דבר שאני מתנגדת לו נחרצות, או לא לראות אותה עכשיו, וכנראה להפסיד את ההזדמנות לעולם??? אז אני רצה לי מהחדר שלי לסלון ובחזרה במשך חמש הדקות הראשונות, ובסוף נשברתי והחלטתי לראות את הסדרה. הם שידרו ששה פרקים, הכל נחמד ויפה, וביום שלישי ארור אחד אני מדליקה את הטלוויזיה כדי לראות את הפרק האחרון, ומה אני רואה??? פאקינג תאומי הגורל!!! כתבתי להם מכתב נזעם (זה לא עזר), וזהו, מעולם לא ראיתי את הפרק האחרון. מובן שמאז עברו הרבה מים באנק (או שלא) ובינתיים קראתי את הספר כמה וכמה פעמים, אבל עדיין הייתי רוצה לראות את הפרק האחרון. אז זהו, הנה טראומת הילדות שלי.

ויימס

New member
סתמרוח ומאגרט

שלשום חלמתי שאני קוראת ספר של טרי פראצ'ט שאינו קיים בעולמנו. זה הולך כך: מאגרט פוגשת את סתמרוח וזורקת את הליצן בשבילו. עכשיו, כמה מתאים: המכשף הכושל והמכשפה שאף אחד לא מעריך אותה. הם יוכלו לשבת ביחד ולקטר על תחלואי העולם ועל איך שאיש אינו מבין אותם, כל כך חמוד. כשהמכשפים באוניברסיטה מגלים על זה, הם מחליטים להרוג אותם, כי אם לסתמרוח יש חברה הם עלולים להתחתן ולהביא לאוויר העולם עוד מכשפים כושלים ובכך לפגוע בכישורי הקסם של המין האנושי עוד יותר ממה שסתמרוח כבר עשה! זה הרעיון הכללי, אבל לא הספקתי לקרוא את הכל לפני שהתעוררתי מבואסת בארבע וחצי לפנות בוקר. יש למישהו רעיון לסוף??? ואל תגידו לי לנסות לחלום על זה שוב, כי ניסיתי וזה לא עובד.

The Mad Hatter

New member
עכשיו כשאת אומרת את זה...

הם באמת יכולים להיות זוג מעניין. אבל אם כבר מאגרט ואחד הקוסמים, חשבתי יותר על הכיוון של פונדר (שני צעירים בקריירת הקסם שכל הזקנים מתעקשים לא להבין) למרות שהאחרון מגלה נטיה מוזרה להתאים לסוזאן. אבל זו רק אני. ואם כבר, משהו לא בסדר בזה שסתמרוח יתחתן אם הוא רוצה להשאר מכשף, לפחות. ואני חושבת שלמכשפים לא תהיה בעיה עם זה שסתמרוח יפרוש מחיי הכשף לטובת בית קטן בהרים עם מאגרט. חלומות מעניינים יש לך. חבל שלי אין כאלה. בשלי יש בדרך-כלל אוטובוסים ומדרגות.

The Mad Hatter

New member
............

כמה שלא חיפשתי את הסדרות הארורות האלה, אני לא מוצאת אותן בשום מקום. ולא אכפת לי מהעובדה שזה די עלוב יחסית לספר (או לפחות זה מה ששמעתי). הדבר היחיד שנשאר לי מהסדרות זה שכשהמליצו לי לראשונה על סדרת עולם הדיסק ריחפה לה בראש שלי תמונה של צב ועליו 4 פילים שעליהם ניצב העולם וזה נשמע לי די מוכר, אז מלמלתי משהו על תכנית טלוויזיה. אבל הייתי אז קטנה מידי כנראה בשביל לזכור משהו. P: המ. אפשר לשלוח מכתבים לערוץ הילדים שישדר את התכנית מחדש. ^_^

הסדרה המצויירות

עשתה רק עוול לסדרת הספרים המופלאה הזו. הציורים היו נוראיים, הכל היה עשוי במחשב עם צביעה זולה. העלילה הועברה בקיטועים, ועד שהגיע הפרק החדש כבר שכחת לגמריי במה עסק האחרון.. אני ראיתי את אחיות הגורל אז בזמנו בטלויזיה, ואז את סול מיוזיק, אבל לא עקבתי אחריהם, זה היה נוראי.. מאגנה, גם לי יש טראומות ילדות משלי, בע"N

Death of Rats

New member
אז בואי אלי ../images/Emo6.gif

יש לי מלונדון את הסדרה של Soul music. היא באמת לא משהו (בייחוד אחרי שאני התרגלתי לראות אנימה באיכות יחסית טובה ועם אנימציה מושקעת), האנימציה, כאילו. הדמויות שטוחות כאלו ונראה כאילו הן לא מדברות כשהן כן מדברות וכאלה, אבל הסדרה דווקא בסדר. לא שנאתי ולא אהבתי, ויש לי את כל הפרקים. סדרה סבירה, אבל אני אישית מעדיפה את ראגנארוק, תודה.

ויימס

New member
בנוגע לסדרות מצויירות

לא אכפת לי אם הגרפיקה יפה, אלא שהתסריט ישקף את הספר כמו שצריך. ונראה לי שהוא עשה את זה,אבל מי זוכר? הייתי קטנה ותמימה אז, והיה כל כך קל לרצות אותי... מוות, איפה את גרה בכלל...?

למעלה