בערוץ 6 הם אנשים רעים ומרושעים...
אויש, אני ממש פורום של איש אחד!
בכל אופן... טראומת ילדות שנזכרתי בה כרגע: כשהייתי בכיתה ט' צפיתי לתומי בערוץ 6, כשלפתע ראיתי על מסך הטלוויזיה צב ענקי משייט לו בחלל. אני מקפצצת לי באושר בעודי משמיעה צווחות מפגרות שבהחלט לא הולמות את גילי, כי ב-98 ההיכרות שלי עם עולם הדיסק הסתכמה בשבעה ספרים בעברית שהיו בספרייה, ולראות סדרה שמבוססת על אחיות הגורל זה בהחלט לא משהו שצפיתי שיקרה. אז כל יום שזה משודר אני חוזרת הביתה בריצה מבית ספר כדי לא להפסיד את ההתחלה, ואחרי ששה פרקים יש גם את Soul Music! הדילמה המוסרית- האם לראות את הסדרה למרות שעדיין לא קראתי את הספר, שזה דבר שאני מתנגדת לו נחרצות, או לא לראות אותה עכשיו, וכנראה להפסיד את ההזדמנות לעולם??? אז אני רצה לי מהחדר שלי לסלון ובחזרה במשך חמש הדקות הראשונות, ובסוף נשברתי והחלטתי לראות את הסדרה. הם שידרו ששה פרקים, הכל נחמד ויפה, וביום שלישי ארור אחד אני מדליקה את הטלוויזיה כדי לראות את הפרק האחרון, ומה אני רואה??? פאקינג תאומי הגורל!!! כתבתי להם מכתב נזעם (זה לא עזר), וזהו, מעולם לא ראיתי את הפרק האחרון. מובן שמאז עברו הרבה מים באנק (או שלא) ובינתיים קראתי את הספר כמה וכמה פעמים, אבל עדיין הייתי רוצה לראות את הפרק האחרון. אז זהו, הנה טראומת הילדות שלי.
אויש, אני ממש פורום של איש אחד!