בערוץ 8 (אצלי ב YES) יש הקרנה של הסרט"מועדון האמהות המתות"

במץ

New member
תודה רבה על העדכון

אשבל1

New member
אתמול בלילה ראיתי כמה דקות מהסרט,והוא טריגרי

אני חושבת שלא קל לצפות בו, היום אצפה במלואו ואז אספר איך חוויתי אותו, אם תחליטו לצפות אשמח לשמוע אתכן ותחושותיכן...

mykal

New member
אפשר להוריד את הסרט?

אוכל לצפות בו מחר בערב.
תודה.

אשבל1

New member
עוד תוכנית תיעודית כואבת ונוגעת בערוץ 8 YES

היא נקראת "קייטנת השכול: חיבוק אחד אחרון" ,זהו תיעוד של 3 ימים של ילדים בגילאים שונים שאיבדו את אחד ההורים , ושם מציעים להם דרכי התמודדות ותמיכה, היום רק התחלתי לצפות בחלק קטן מהתוכנית, זה מסוג הדברים שאני צריכה לצפות לבד, כשאין אף אחד בסביבה, אני רוצה לומר שזה לא קל לצפיה ומאוד טריגרי... כך שכל אחת תפעיל שיקול דעת אם מתאים לה לצפות...

אם תראו אשמח אם תשתפו בחוויה שלכן...

במץ

New member
הזמנתי הקלטה לתוכנית...

אני עדיין מריצה בראשי כל הזמן את ״מועדון האימהות המתות״. זה היה מאוד חזק עבורי.אגב, הזמנתי את הספר שהמלצת לי, של הופ אדלמן.תודה רבה:)לילה טוב

אשבל1

New member
היה ב"מועדון האמהות המתות"

קטע שחיבר אותי מאוד לפורום הזה, בו אחת המשתתפות שהיא קומיקאית סיפרה שהלכה לראות סרט תיעודי על חייה של מדונה, וכשיצאה משם, בעקבות חווית האבדן שלה היא הרגישה שהן יכלו להיות חברות טובות אבל לא חשבה שאי פעם הן תפגשנה, לאחר יומיים מדונה לוהקה לשחק איתה בהצגה, היא נגשה למדונה ואמרה לה " שמי רוזי ואמא שלי מתה כשהייתי ילדה..." מדונה הביטה בה והן התחבקו והיה ביניהן חיבור מיידי...ועוד היא אמרה " עניין ההתייתמות מאם זה כמו מועדון, את מתקבלת, את מקבלת קעקוע, זה לעולם לא נעלם... " מאוד הזדהתי איתה ובגלל זה אני כאן

mykal

New member
כל המועדונים האמיתיים,

הם המקומות האנושיים. שם הדמיון ברגשות הופך אותך חבר.

למעלה