בערך איזו מהירות כתיבה מתאימה למצלמת וידאו 2K?

בערך איזו מהירות כתיבה מתאימה למצלמת וידאו 2K?

בערך איזו מהירות כתיבה של SD card מתאימה למצלמת וידאו שמקליטה וידאו ברזולוציה של ‏1,440×2,560
(להבדיל מהרזולוציה של צילום תמונת הסטילס שבד"כ כפולה בגודלה)

אז זהו כמו שהדגמת בקישורים U1 בגודל 128 עולה כמו U3 בגודל 64

אם U1 שנגיד יתן בפעול מהירות כתיבה של 15 לא פוגע בכלל בוידאו של מצלמת ה2K (‏1,440×2,560) אז לא נראה לי שיש עניין להשקיע במהירות U3 מהירות הקריאה והכתיבה של אחד כזה מקורי של סאנדיסק יכול לתת סביב 85 בפועל אבל מה אפשר לעשות בזה? למה זה תורם?

ירון מקשקש

Well-known member
מנהל
זה מהירות העברה ונפח

&nbsp
כלומר כמה אתה יכול מהר להעביר לכרטיס מידע...ככל שהמהירות גבוהה יותר יותר רזולוציה למשל...פחות נפילות פריימים...ועוד לכן יש עיניין לרמה של הכרטיס...עדיף לקנות של 4K המחירים לא בשמיים..ונפח ככל היותר גדול שאפשר עם התקציב.
&nbsp
מה בינהם אני לא מקצועי לדעת...הגישה שלי לקנות תמיד את המהיר..יותר אם אפשר..ואת המינימאלי רק אם התקציב לוחץ....כי מחר יסתדר משהו תרצה 4K ותצטרך עוד כרטיס חדש ממילא...וגם עדיף שכל מכשיר שהוא יהיה על המגבלות שלו...כולל כרטיס SD :)

ירון מקשקש

Well-known member
מנהל
וגם עדיף שכל מכשיר שהוא יהיה לא על המגבלות שלו.. הנה תיקנתי

מצלמת וידאו יכולה להחסיר פריימים בגלל כרטיס איטי?

חשבתי שיש רק שני מצבים או מצלם או לא מצלם
שמעתי גם על אפשרות שהמצלמה תפסיק את הוידאו כעבור זמן קצר אבל לצלם ולהחסיר פריימים - זה קיים?

ירון מקשקש

Well-known member
מנהל
קיים כן

&nbsp
אם קצב ההעברה של הצילום הוא לא מספיק מהיר בכרטיס יתכנו שיבושים...צריך שיהיה סינכרון בין היכולת של המצלמה לכרטיס ורצוי שהכרטיס יהיה בעל יכולת יותר גבוהה מהצריך כרגע.
&nbsp
לגבי האם יעצר הסרטן...זה תלוי נפח..ברזולוציה שלך צריך נפח יחסית גדול , אם יגמר הנפח כמובן שלא יהיה לסרטון איפה להתאחסן.
&nbsp
שוב אני שואל למה לא לקנות את הכי טוב שאפשר בתקציב ? וזהו?...לקנות את המינימום אפשר אבל ממש לא כדאי..רוצה שיהיה טוב ובטוח תשקיע :)

למעלה