בערך חדשההה

בערך חדשההה

אני לא יודעת אם אתם זוכרים אותי אבל לפני כמה חודשים הייתי בפורום עם עוד ילדה (בנות טימברלייק). טופ אז כמו שהבנתן היא נגמלה מגסטין ואני עברתי תקופה די קשה וקצת התנתקתי! אבל העיקר שחזרתי לא?!? בכל מקרה יש המון חדשות אז יש לי כמה תגובות: דבר ראשון והכי חשוב לגבי החתונה עם גסיקה הפרה הכלבה וווווווווווווווווווווווו(יש עוד הרבה קללות אבל כדאי שאני אפסיק כאן) אז ככה הייתי ממש בהלם ששמעתי על זה כאילו חשבתי שהוא וגסיקה זה סתם שהוא יצא איתה רק כדי להיות עם מישהי ואני עדיין מקווה שאני צודקת! אבל אחרי ששמעתי בראיון שהוא אמר שהוא הכי מאושר מאי פעם אז הבנתי שיש סיכוי ולא קטן ששזה נכוון אבל בכל מקרה אני מקווה שזה רק שמועות,כי גסיקה הז את פשוט מגעילה כולה ניתוחים והיא וגסטין כל כך לא מתאימים!! דבר שני בקשר לשיר החדש עם מדונה הוא פשוט מדהים!! המילים קצת חסרות משמעות אבל המוזיקה מדהימה וגם הקליפ למרות שבמשך כל הקליפ מדונה וגסטין קצת יותר מידי קרובים להתחשב בעובדה שהיא יכולה להיות אמא שלו.. וכמובן שטימ כמו תמיד שר שני מילים מהשיר אם אפשר לקרוא לזה לשיר... בכל מקרה אני מקווה שתיהיה השתלבות מהירה התגעגעתי מאוד לכל השטויות של גסטין ושלי! לאב יו אנד גסטין!! אמן שתדרוס את גסיקה משאית זבל!! לילה טופ!!

ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

ד"א את שלי נכון ? עדי פרשה לפני חודש /חודשיים . ומי זאת בתמונה ? שבועות שמח
אני ליבי למקרה ששכחת

טנקססס

כעע אני זוכרת אותך.. וכעע אני שלי טימברלייק!! חג שמח גם לך... ודרך אגב זאת גסיקה בתמונה יפה לא?!? חח..

למעלה