בעשרים ואחת...

Holy Cow4

New member
בעשרים ואחת...

יצפאן, יום שלישי, הופעה של שחר אבן צור! באמת תהיתי לעצמי אם הוא יופיע שם כדי לפרסם "עירומים" או לא... טוב שכן

Menaged

New member
די!!!

כמה אפשר לחרוש את השיר הזה... והייתי מעדיף שצוות ההפקה של ערוץ 3 יביא את יהלי, זה כבר יהיה יותר מגניב. למה ערוץ 8 מסרבים לשדר שוב את ההופעה של מוניקה סקס לעזאזל? באסה איתם. ד"א, בוטלוג מגניב

Holy Cow4

New member
תודה רבה לך...

זה היה יכול להיות יותר מגניב, ומי מתאים יותר להסכים איתך ממני? אבל אני גם יכולה להסתפק, מה זה להסתפק, אני רוצה לראות גם את שחר... ותודה על הקטע השני...
חי חי...

fushi e

New member
דוגרי בואו נשלח אימייל לערוץ 8|מוצץ

אני רוצה לראות שוב את ההופעה (אם במציאות אין אז לפחות בטלוויזיה!)

fushi e

New member
לסקס עם מוניקה-איך קוראים לך../images/Emo95.gif

בפורום הרשמי?

Holy Cow4

New member
בשעה עשר

יאצפן מתחיל ובסוף יש את ההופעה אבל יכול להיות שהוא גם יראיין אותו...

fushi e

New member
כן הוא אמרר..אגב איך קוראים לסרט

הזה שאתמול אחד השחקנים (אחד בן 16)התארח אצלו??

Holy Cow4

New member
נראה לי...

או שביום חמישי הזה... יש שם גם את הילד (או נער, מה שנוח לכם) שבפרסומת של 24. זה עם השש ס"מ... חח...

amirbilu

New member
צעד קטן וטוב?../images/Emo6.gifחחחחחחח

לא התבלבלת עם "משהו קטן וטוב"(משינה)? הסרט נקרא "צעד קטן".

Holy Cow4

New member
כנראה... ../images/Emo59.gif

הייתי תחת השפעת כדורים ומשככי כאבים חזקים במיוחד...

Holy Cow4

New member
אכן

זה היה קטע ממש מצחיק, דקה לפני שיאצפן הודיע על זה ששחר אבן-צור יהיה מחר חשבתי שזה ממש מבעס שמוניקה סקסיים לא יופיעו שם בזמן הקרוב. ואז חשבתי שאולי שחר יופיע שם בגלל "עירומים", חצי שניה אחרי זה יצפאן אומר ששחר יהיה מחר. זה היה קטע ממש מצחיק... ומוזר עוד יותר
...

Menaged

New member
בקשר להופעה...

כל חודש בערך אני שולח מייל לערוץ 8 ושואל אם הם ישדרו את ההופעה של מוניקה האהובים בשנית, אבל כל פעם אותה התשובה: "ההופעה שודרה מתישהו בחודש אוגוסט, לא תשודר בזמן הקרוב". כמובן שסתם עשיתי ציטוט, לא המילים המדוייקות של הערוץ.

mta16

New member
אויש!!!../images/Emo10.gif

אני לא אראה את שחר ביצפאן.... אני הולכת ליום הולדת של חברה שלי ... יש שידור חוזר אולי???

למעלה