בעת טיול... ממש חשוב תכנסו!

siven16

New member
בעת טיול... ממש חשוב תכנסו!

בעת טיולי במדבר מצאתי אבן קוורץ.. לאחר כמה זמן חברה שלי הביאה לי את האבן הענקית שלה בטענה שאני בטח אעשה עם זה משהו מועיל.. מה עושים עם אבני קוורץ? בנתיים אני מטעינה אותה באנרגיות ושעצוב לי או שבא לי לרפאות מישהו אני משתמשת בה.. מה אפשר לעשות חוץ מזה?

a naughty angel

New member
יש הרבה סוגים של אבני קוורץ.

אם את מדברת על הקוורץ השקוף, אז הקוורץ הזה מעניק כח, ואת יכולה לשאוב ממנו אנרגיה.

מספר סוגים של אבני קוורץ ושימושן

קוורץ שקוף "זוכר" היטב ולכן טוב להשתמש בו כדי לשמר זכרונות. קוורץ סגול (אמטיסט) שנקרא גם אחלמה - כשמו כן הוא - מצויין להרדמת המקום של עקיצת עקרב למשל. קוורץ וורוד - רוז קוורץ - מצויין לעצירת דימומים ולכאבי מחזור. כל הקוורצים "מקררים", כלומר הטמפרטורה הטבעית שלהם קרירה והם עוזרים להורדת חום, הפגת כעסים, לחץ דם גבוה וכן הלאה. בכלל: שום אבן אינה יעילה בלי התכווננות מנטלית. האבן היא כמו משדר שאנחנו משתמשים בו כדי לרכז את האנרגיה ולשדר אותה. לכן האבן כשלעצמה אינה "מרפאת". האדם מרפא באמצעותה. וחשוב מכל: לנקות אבנים לפני השימוש. משום שהן "זוכרות". השימוש נעשה באמצעות השרייה במי מלח, רצוי באור השמש, למשך מספר ימים, רצוי שלושה, אבל אפשר פחות, אם האבן נוקתה לא מזמן ונעשה בה שימוש אחד.

למעלה