בע"ה מחר אולי אני מתאשפז

maruan

New member
בע"ה מחר אולי אני מתאשפז ../images/Emo104.gif

אני מקווה לראות אותכם שוב אם יש מישהו שיכפת לו ממני שיתפלל בשבילי בתוך הלב ויאחל לי לעבור את הניתוח בשלום בע"ה אני עברתי בחיי המון מיכשולים ואישפוזים וניתוחים הפעם הזאת אני כול כך מפחד לא יודע למה למרות שאני מאמין גדול בקב"ה והוא הציל אותי אין ספור פעמים אבל אני עדין חושש בכול אופן אודה לכם מאוד אם לא תשכחו אותי ואם תאחלו לי שאני אעבור את הניתוח בהצלחה ואני אוהב כול אחד ואחת מכם ויכפת לי מכם לילה טוב באהבה מרואן

maruan

New member
תודה תודה אלון אחי אין לי מילים../images/Emo23.gif

maruan

New member
אני עובר ניתוח מסובך והוא ככה ../images/Emo104.gif

כשהייתי בטיפול נמרץ נשימתי שמו לי קטטר ועכשיו אני צריך להוציא את הקטטר ולעשות קטטריזציה עצמית 4 פעמים ביום אבל יש לי נזק שם בגוף וחייבים לתקן אותו ואני מקווה שאני אעבור את הניתוח במסובך הזה בע"ה אני רק צריך שתחזיקו לי אצבעות ותאחלו לי שאני אעבור את זה בשלום תודה רבה אלון על ההתענינות שלך ואני מאחל לך כול טוב והמון המון בריאות

alonpaz

New member
עם אמונה אני בטוח שיצליח...

ואני מצפה לראות אותך כאן - למעשה מצווה עלייך להיות כאן איתנו!!! בע"ה תחזור אלינו בריא! אמן!

maruan

New member
אין לי מילים להביע את תודתי ../images/Emo104.gif

אני מודה לך ותודה על הכול אתה לא מדמיין לעצמך כמה אני מאחל לך טוב כול הטוב שבעולם אני מאחל לך והמון המון בריאות תודה רבה על הייחס בכבוד רב מרואן

סלומון10

New member
מרואן, אני מאחל לך שהניתוח

יעבור בשלום, מכל הלב! שבורא עולם יהיה עם הרופאים המנתחים, והכל עבור בצורה הטובה ביותר! שתהיה לך רפואה והרבה הרבה בריאות! מכל הלב סלומון!

maruan ../images/Emo140.gif

בתקווה שהכל יעבור בשלום ללא סבל מיותר. מחכים לך כאן ברגע שתוכל. החלמה מהירה

asanoviz

New member
תודה רבה לכולכם אני אוהב אותכם.....

אני אין לי מילים לתאר את מה שאני מרגיש ממה שאחלתם לי ועל אהבתכם והייחס שלכם אני מאחל לכם המון המון בריאות אושר ועושר
חזק לכולכם מכול ה
אני נמצא בבית חולים רמב"ם עושה הכנה לקראת ניתוח אני לא מפסיק לחשוב עליכם לרגע ואני נשבע לכם שאנילא אשכח אותכם לעולם אתם בשבלי משפחתי לבי ונשמתי תודה לכם אחים שלי וכול טוב מקווה לכתוב לכם שוב אם וכאשר יאשרו לי הצוות הרפואי פה תשמרו על עצמכם למעני וכול טוב
בכבוד רב באהבה ובהערצה מרואן

זהבה נ

New member
היי מרוואן, תראה שעוד יהיה בסדר

תחזור לכאן ותמשיך להיות איתנו. תזכור תמיד" "מה שלא הורג אותנו מחזק אותנו" מאחלת לך החלמה מהירה ורפואה שלמה. זהבה נ פורום "זכויות הורים" בתפוז

מרואן, ../images/Emo50.gif../images/Emo50.gif../images/Emo50.gif

תבקש ממשהו מהמשפחה שיעדכן אותנו במצבך. מחזיקים לך ידים. בהצלחה להשתמע בקרוב מאוד

למעלה