בפארק, בלילה

gilflover

New member
בפארק, בלילה

כשסיפרת לי על כך בפעם הראשונה זה היה נשמע לי כמו עוד בדיחה.
עוד ממיני הפנטזיות הרגילות שזוגות מדברים עליהן בחצי בדיחות הדעת וחצי תהייה סקרנית לראות מה תהיה תגובת הצד השני, באמצע התחרמנות רגעית.
אבל חזרת על זה בכמה הזדמנויות, ופירטת, וראיתי איך את מאדימה ונשימתך מעט הופכת לכבדה יותר כשדיברת על זה בכל פעם יותר, אז בפעם האחרונה שהעלית את הנושא אמרתי לך "ילא... בואי נלך על זה".
כשהשתתקת לרגע ואז צחקת והוספת "לא... אתה לא רציני... לא יפה לצחוק עליי!!!" הוספתי "אני מתכוון לזה... בואי נלך על זה!!!"...
איזה זיון היה באותו יום. אליפות.
ולמחרת כבר נכנסנו לאתרי דוגינג מוכרים ומבוססים שבהם הסבירות שרוב המשתתפים אינם כל מיני ארחי-פרחי או בעלי מסוכנות גבוהה.
וכתבנו שביום חמישי בחצות, בפארק מסויים בצפון נגיע עם האוטו ונזדיין על מכסה המנוע.
ביום חמישי לא יכולתי להתרכז בעבודה. מחד השעות טסו לי ביעף ומאידך המחוגים לא זזו. הזעתי מרוב התרגשות ומצד שני הרגשתי לחץ כל היום בערמונית הדחוסה להתפקע מרוב חרמנות.
בערב התלבשת בשמלת ערב קלה להסרה, שחורה וצמודה, בלי תחתונים וחזיה, ואני בג'ינס וטריקו. בלי תחתונים.
בדלת עוד שאלת אותי "אתה בטוח?" בנשימות עמוקות ומהירות מהתרגשות. עניתי לך שכן, אבל בעצמי לא הייתי סגור על הכל - אבל אי אפשר להרוס את כל הציפייה שלך אחרי כל מה שבנינו בדמיון.
כל הנסיעה שתקנו, וגלגל"צ שידר מוסיקת לילה מרגיעה.
הגענו לפארק.
חנינו.
התחלנו להתנשק באוטו. טעמך היה כאילו חדש ומתוק יותר מתמיד. אולי מההתרגשות. מהחידוש. מהסכנה.
"יש מישהו שמסתכל עלינו ליד העץ!!!!" לחשת בבהילות שנשמעה לרגע מבוהלת, ואחרי שנייה לחשת בהתרגשות שמחה "איזה כייייף!!!"...
המשכנו להתנשק.
פתחנו את דלת הרכב ויצאתי כשמשכתי אותך לכיווני ונשכבת על הכסא עם רגליים פשוקות מחוצה לו ואני כרעתי בין רגלייך, הפשלתי את השמלה והתחלתי ללקק את האזור המלוח שבין רגלייך שכבר הציף את כל פניי בנוזלים. היית רטובה ונוזלת כמו מעיין.
כשהתרוממתי מרוח במיצייך ראיתי עוד חמישה גברים מסביבנו מאוננים במרץ.
להפתעתי היו שם גם זוג שהיא אוננה לו והוא ליטף את שדיה בעודם מביטים בנו.
יצאת מהרכב, כרעת ושלפת את הזין שלי מהג'ינס והתחלת למצוץ לי.
הזוג התחיל להתקרב אלינו.
בחושך הם עברו לרגע מול פנסי המכונית וראיתי שהם מבוגרים מאתנו ונראים כמו רו"ח ואשתו מנהלת ביה"ס. הם התקרבו ולא הפסקנו למרות שהלב שלי דפק כמו משוגע. מצצת לי בהתלהבות, והרגשתי את לשונך ושפתייך יונקות ממני את כולי. זה היה כל כך נעים, והזוג התקרב עוד והיא ליטפה את צווארי והבעל אונן ממש לידי והסתכל איך את בולעת לי את הזין, מוציאה ומכניסה לפיך.
עוד התקרבו.
לאט לאט.
היינו מוקפים באנשים שמלטפים לעצמם את הזין בשקט, ופתאום האשה התכופפה ומשכה את פניה של אשתי שמול אברי והיא נישקה אותה צרפתית.
הבעל הסתכל, ליטף את ראישהן ופתאום התחיל לשפשף לי את הזין שהיה רטוב מרוקך.
ואז הופיעו עוד שני זוגות.
חושך, שקט, רק רעשי לילה וקולות של אברים רטובים שמלוטפים ונמצצים ומדי פעם אנחות.

למעלה