בפברואר עשיתי את הניתוח וירדתי רק 8

33observer

New member
בפברואר עשיתי את הניתוח וירדתי רק 8

קילו. מאז שום דבר לא זז וזה די מדכא אותי, קודם בגלל כל הניתוח והטיפול ואחרי כך הכסף הענק שהלך לטימיון. אם לא אוריד עוד 15 קילו, ממש לא היה שווה את זה... אנא עזרו לי, מה עושים?

רוייקו

New member
מדוע ירדת רק 8 קילו ??

מה הסיבה לכשלון בירידה במישקל ? אתה מסוגל לאכול הכל ? מי ניתח אותך ואיזה ניתוח ? כמה יש לך עוד להוריד ?

33observer

New member
נתח אותי אדם נפלא - דר´ סובחי

יש לי רק דברים נפלאים לאמר עליו. יש לי טבעת, הוא הצר אותה פעם אחת (כי הכל עבר) וכרגע זה בשלב הביניים. מדוע רק 8? אולי בגלל המבמה? אולי כי שוקולד נכנס ללר כל קושי. אין לי זמן ו/או יכולות נפשיות לדיאטיקנית וזאת התוצאה. אולי משהו יכול להפנות אותי לדיאטה נוחה? אני שוקל 86 ושואף ל- 70.

RomiVais

New member
שלום לך וברוך הבא לפורום!!! ../images/Emo13.gif

הייתי אומרת שהבמבה והשוקולדים בהחלט אשמים - אבל למה אתה אוכל אותם? בניתוח הלאפ בנד הרוב תלוי בך! ההצלחה תלויה בך!! זה לא טוב שאם שוקולד עובר ללא בעיות נאכל שוקולד שאז בוודאי שנשמין או במקרה הטוב לא נרד במשקל. לצערי אין לי את הידע כדי לרשום לך מה עליך לאכול. ההמלצה הכי טובה היא אכן לפנות לדיאטנית ולאכול מה שהיא תרשום לך, או לפחות לא לאכול דברים כמו במבה ושוקולדים וכדומה... עוד דבר שאני יכולה לייעץ לך במקרה ולא תפנה לדיאטנית: יש משתתף בפורום שקוראים לו עדי ולפני דף או שניים הוא פירט את התפריט שלו אחרי שלושה חודשים... (מקווה שאני לא פוגעת בזכויות יוצר
) הוא יורד ממש ממש יפה במשקל... תקרא ותתרשם... בהצלחה - מקווה שעזרתי, רומי

רוייקו

New member
אתה אוכל מזונות עתירי קלוריות

שמצליחים לעבור בקלות במעבר. אתה חייב כוח רצון כדי להתגבר על התאווה לבמבה ושוקולד. חבל. אתה הורס לעצמך. ראשית כל, אולי כדאי לסגור שוב את הטבעת ולהדק אותה טוב יותר. שנית, המנע מאכילת מזונות ושתיה עתירת קלוריות. חבל. כמה הורדת עד כה ?

lia*

New member
שלום לך!

רציתי לשאול כמה זמן לקח לך לקבוע תור אצל סובחי לניתוח?

33observer

New member
הלכתי פרטי

לביקור ראשון באותו יום שצלצלתי. ברגע שהיו לי כל תוצאות הבדיקות, ימים ספורים. הוא בן אדם מדהים! זה שלא ירדתי לא אומר מאום עליו, הוא פשוט אישיות נפלאה. בהצלחה.

למעלה