בפורום אופנת נשים

newKiticat

New member
בפורום אופנת נשים

פורסמה הודעה לאחרונה על ידי מנהלת הפורום. שבה פירסום והפניות לבלוגים (בין אם הם בתפוז בין אם לאו), אסורות. אני גורסת שסתם הודעה שנפתחת ומקשרת- אכן לא לגיטמית. (כי זה מציף את הפורום, אני תמיד מנצל"ש. ואפילו בפורום עיצוב אלבומים וכרטיסי ברכה, אני מפרסמת הרבה יותר מטיזר קטנטן, אלא שרשור שלם ועדיין מקשרת לאלבום למי שבכל זאת רוצה להכנס), אבל אם מישהי שואלת שאלה על חווית קניות בחנות מסויימת, או תהליך מסויים של קניות, ווואלה- בדיוק כתבתי על זה משהו, מותר לי לקשר. אני לא רואה טעם בלכתוב את הדברים שלי בשנית. בעצם רציתי בהודעה זו כאן, לפתוח את הנושא לדיון... מה אתם חושבים בנושא?

חושבת שזה לגיטימי

אמנם אני מודה, בפורומים שבהם זה כן מתאפשר, אני מקשרת לרשומות בבלוג שלי (כאשר יש דיון רלוונטי באותו פורום או סתם כשאני רוצה לשתף) אך אני בהחלט יכולה להבין מנהלי פורומים שלא מאפשרים את זה. זה בא מתוך מניע שדיונים בפורום יישארו בפורום. הרי בתכל'ס לא כל חברי הפורום יטרחו להיכנס ללינק ששמת ואז יווצר מצב שרק אלה שנכנסו יוכלו להתייחס למה שכתבת והאחרים לא יוכלו להשתתף בדיון. ואפשר אולי להגיד שמי שמתעצל להיכנס לקישור זאת בעיה שלו.. אבל בכל זאת זה פורום וככזה הדיונים נועדו להתקיים בו.

siv30

New member
אני חושבת שצריכה להיות מדיניות ברורה של

הנהלת הפורום שבו הדברים אמורים. לאחרונה בפורום ספרים וספרות שבו אני גולשת, הקישורים לבלוגים כל כך הגדישו את השאה, שהגולשים החלו להשמיע טרוניות קשות וממש לענות בצורות לא נעימות לבלוגרים. ואני מבינה את זה, הרעיון הוא שהדיונים יתפתחו בפורום ואם יש מה לאמר בנושא מסויים הוא צריך להאמר בפורום. הזליגה מהפורום לבלוגים מעקרת את המהות של הפורומים. אני בכלל לא בעד לקשר לבלוג. כלומר ליתר דיוק, לקשר בחתימה. זה כל כך עקרוני אצלי מאז שאני מנהלת בלוג כך שגם אם שואלים אותי משהו שקשור לרשומה שכתבתי אני מתמצתת את מה שכתבתי ואז במסר פרטי אני מקשרת לרשומה.

למעלה