בפורום אחר שלא קשור מצאתי עצבים

בפורום אחר שלא קשור מצאתי עצבים

תשאלו למה??? רווקה שלא מסתדר לה הכסף...<7000 בחודש הלוואי עלי...> ואיפה בחרה לשאול? בפורום של הורים וילדים אז .... אם בא לכם להתעצבן קחו

ג´ס- חבל על העצבים שלך

אז הבחורה ילדותית וחושבת "שמגיע לה" בכל מקרה. או שהיא סתם מחפשת פרובוקציות.

הילית*

New member
ההודעה שלה באמת מקוממת

אני ובעלולי יוצאים כל הזמן מנקודת הנחה שצריך ללמוד להסתדר בלי עזרה. רק לאחרונה הצדדים נקבו בסכומים וגם הם לא גבוהים ואמרנו יפה מאוד תודה כי זה מה שחינכו אותנו. ההורים שלנו נותנים לנו תמיכה גדולה בתחומים אחרים וזה הרבה יותר חשוב. ההורים שלי גידלו אותי ופירנסו אותי וחסכו כל השנים כסף לא בשביל שידאגו לי כלכלית כל החיים. הם עבדו קשה כל החיים. אני עובדת קשה בשביל הכסף וכך גם בעלולי ואני ארגיש גאווה גדולה להיכנס בעתיד לבית משלנו, שקנינו אותו בכוחות עצמנו. אנשים כמוה מעצבנים גם אותי. זו בדיוק אחת שתקטר בעתיד שההורים לא באים לעשות בייביסיטר על הילדים שלה. תעזבו אותי מאנשים כאלו....

בדיוק- הפואנטה היא לא הכסף

הפואנטה היא אנשים שמחכים ומצפים שאנשים אחרים יקחו אחריות על החיים שלהם או שיגיו להם את הכל על מגש של כסף. מה- שהיא תצטרך לעבוד בכדי להגיע לרמת חיים?! מה פתאום?! זו אחריות של ההורים שלה!

הילית*

New member
../images/Emo6.gif את רוצה שאסתבך עם אמא

לילדה מתוקה ?

הילית*

New member
אז תקבצ´צ´י אותה בשקט בשקט

זה מה שאני עושה לאחיין של בעלולי כשהוא מסתכל במתח על בייבי מוצארט....

rona25

New member
../images/Emo123.gif זה באמת מעצבן!! ../images/Emo123.gif

והתגובות שלה עוד יותר מביאות לי את הסעיף... זכותם של ההורים שלה לעשות מה שהם רוצים עם הכסף שלהם ואם הם לא רוצים לעזור לה זו בעייתה איזה אנשים חוצפנים!

danonit

New member
אני דווקא מבינה את הטענה שלה...

תבינו - אני מאוד נגד לפרסם בפורומים פרטים ספציפיים בנושא כסף - זה חוסר טאקט וחוסר טעם. אבל אני מבינה את הביקורת שלה לגבי ההורים כי עברתי משהו דומה (אבל בסקאלה הרבה יותר צנועה)... גם אותי פינקו בילדות וסגרו את הברז בתקופה הכי קשה, אבא שלי התחתן פעם שניה וכנראה שאשתו עשתה טרור - שיוציא כסף עליה ולא על הילדים - תאמינו לי שמנקודת מבט כזאת זה מאוד פוגע ונראה מאוד שרירותי. ה"חוויה" הזאת השאירה ביני לבין אבא שלי תהום שאף פעם לא תיסגר והשפיעה מאוד על ההחלטות שלי בתחום הקריירה ועל היכולת שלי לסמוך על אנשים. אם ההורים שלה כאלה גאונים פיננסיים ואבא שלה יודע לבנות את עצנו מעפר כל פעם מחדש חבל שהוא לא חינך אותה ככה מילדות, אולי אם היא היתה מקבלת חינוך יותר טוב אז בגיל 28 היה מצבה יותר טוב...

תכל´ס דנה

כל אחד והסיפור שלו ובגדול הורים יכולים הורים נותנים עד גיל 18 זה כתוב שצריך לתת אחרי זה הכל בגדר הורות מפנקת ולגיטימי בעיני שהורים יכולים לתת מה שיכולים אם הם רוצים ואם לא ..... אני יעבוד קשה בשביל זה או אסתפק בפחות הבחורה מתלוננת על 1500$ בחודש שהיא מקבלת ועוד 20000$ לדירה שהיא קיבלה מההורים ....והיא טוענת שזה רק 20000$ והם יכלו לתת יותר אז יש גבול לכל תעלול..

אני חושבת שיש הבדל

קל בין המקרה שלך לזה שלה. אני מבינה את ההתמרמרות שלך. אבל הנקודה ממנה היא מגיעה זה "המגיע לי" האולטימטיבי של אנשים מפונקים, שבטוחים שיש להם איזה זכות (פלאית, בעיניי) לקבל דברים ששיכים לאנשים אחרים. זה הכסף של ההורים שלה. וזה לא שהם מונעים ממנה או מתכחשים לה, חס וחלילה. לא - פשוט זה לא נראה לה מספיק, ומה פתאום שלהורים שלה יהיה יותר, שהם יצטמצמו ולה יהיה יותר?! אני מאד רגישה לזה כי אחותי הקטנה היא בדיוק כזו. ובעוד יומיים אנחנו מציינים 3 חודשים להתנחלות שלה בדירה שלנו. ולמה היא שם: כי זה נוח לה! כי לא בא לה להתאמץ וכי לא בא לה לגור אצל אבא שלנו.

gmgy

New member
מוכר מוכר

בלי שמות, אבל some of my best friends are like that... זה נורא! הם פשוט מרגישים שמגיע להם, שלא לדבר על כאלו שאומרים, "אבא שלי עבד נורא קשה כשהייתי קטן בגלל זה הוא לא הקדיש לי מספיק תשומת לב, אז עכשיו אני רוצה שיפצה אותי בכסף" (!) כמובן שזה תופס לגבי בנים ולגבי בנות. ועוד עניין: אני וגיא, טפו טפו טפו, חמסה חמסה, מסתדרים. ההורים שלנו כעקרון יכולים לעזור אבל אנחנו תמיד אומרים שנשמח אם יעזרו לנו רק במקרים גדולים כמו דירה (הלוואי $20000...) או דברים לילד שנולד (מיטה וכו´). אבל אופניים?! למשל, החלטנו שאנחנו רוצים טלויזיה יותר טובה -- אנחנו נלך להתבכיין להורים שלנו? נראה לי ילדותי. אבל אין מה לעשות כי סיגל לעולם לא תשתנה (אולי בגלל זה היא גם רווקה? לפעמים אני ממש מפלצת
)

danonit

New member
מה שאני אומרת...

זה שהאשמה היא לא רק עליה אלא גם על החינוך שנתנו לה. ההורים שלה היו עושים עבודה הרבה יותר טובה אם הם היו מחנכים אותה בצורה אחרת - עם יותר כבוד לכסף ורעיון של עצמאות ושל לבנות את עצמך - ואולי היא היתה מגיעה יותר רחוק בכוחות עצמה ולא היתה תלותית כזאת. אבל כשרגילים מילדות לקבל הכל על כפית של כסף איך אפשר שלא לצפות תמיד לקבל ולקחת הכל כמובן מאליו?

gmgy

New member
אני חושבת שההורים התחנכו

גם הם בטח חשבו שיוכלו לעזור לילדים תמיד אבל פשיטת הרגל שלהם בטח הכניסה גם אותם להלם והם חינכו את עצמם מחדש...

danonit

New member
דיאט קולה! חסה! סלרי!

מי יודע אולי אפילו לקרוא את המילים האלה זה משמין - אז ליתר בטחון...

gmgy

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo6.gif../images/Emo9.gif../images/Emo6.gif../images/Emo9.gif../images/Emo6.gif../images/Emo9.gif../images/Emo6.gif../images/Emo9.gif../images/Emo6.gif

חבל על הזמן, אני על הרצפה!

למעלה