בפורום הזה לא מברכים אחד את השני?!

מיטללל

New member
בפורום הזה לא מברכים אחד את השני?!

למרות זאת: שיהיה - חג שמח, מהנה וארוך
ובכלל שתקופת האביב שבאה עלינו לטובה תכיל בשביל כולנו הרבה אהבה, אנרגיות, חופש כיף, סיפוק ואהבות. שכולנו פשוט נפרח - כל אחד ובדרכו...
מה אתם מתכננים לחג ?

קטרפי

New member
מתכנן לאכול הרבה פיתות ../images/Emo8.gif../images/Emo110.gif

מיטלוש מה קרה לך, בטח מברכים |4u| שיהיה לכולם חג שמח ומדהים, שתספיקו לעשות הרבה דברים בחופש הארוך ושלא יתפקששו לכם כול התוכניות כמו כמה מאיתנו
חג שמח וכשר (יה רייט
סתאם, למי ששומר) ממני, עידן \ קטרפי \ פבריציו \ מאסטר עוגייה \ תום סוייר \ איזה שם שלא ימציאו לי בקרוב

TheWhiteTigris

New member
פסח שמח!

לי יש כבר תוכניות... יום שבת בבוקר - בן דוד שלי עולה לתורה (בר מצווה, ההתייצות חובה) בערב - ליל הסדר עכם המשפחה. בלילה - לפגוש ידידה שלי, וסתם לשבת איפה שהוא בעיר. אם התוכנית הזאת תתבטל - לא נורא, בת דודה שלי ישנה אצלנו אז אוכל להעביר איתה את הזמן. יום ראשון במהלך היום - המשפחה המורחבת מגיעה בחלקה לארוחת צהריים אצלנו. בערב - מסיבת הפתעה לידידה טובה מאוד שלי. יום שני בבוקר - או ללמוד, או לקפוץ לקנות סוף סוף מכנסיים נורמליות וקצת בגדים לבלות איתן (לא קניתי משהו לבלות איתו כבר איזה שנה) בערב - יש באיזה שהוא מקום שאני רואה בו סרט. ומיום שלישי במהלך הימים אני עובד, ובערבים לא החלטתי מה לעשות עדיין (אני לא מתכנן דברים לטווח ארוך עד כדי כך...

TheWhiteTigris

New member
וכמובן, איך שכחתי...

לאכול מצות (אסור חמץ, והבית כבר מבריק...), לחטוף כאבי בטן (מצות לא טובות לקיבה), ולרוץ אלף פעם לשירותים לקבל עצירות.

Jinx007

New member
חחחח...חג שמח!!

מה עושים בחג? אמ...נחים בעיקר..השבוע הזה היה אצלי מטורף לגמרי, כך שהבוע הבא הולך להיות רגוע יותר אני מקווה...

בשלולית

New member
חג שמח! ../images/Emo155.gif (מצה) ../images/Emo161.gif (אליהו)

אהבתי אותם
^ בכל אופן.. הולך להיות לי את החג הכי כייפי בעולםםםםםםםםםםםםםם התוכניות שלי הן: ללמוד ללמוד ללמוד ללמוד ללמוד ללמוד ללמוד ללמוד ללמוד ללמוד ועוד קצתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת קצתתתתתתתתתתת ללמוד! לא רק שהחופש שלי (אני בי"ב כך שעדיין צריך לקרוא לזה חופש...) יתחיל רק מחר( הייתי בביצפר עד היום.............) זה גם לא הולך להיות חופש! כי ביום האחרון של החופש יש לי בגרות ראשון ובאותו שבוע עוד שתי מתכונות וטקס יום השואה (שהמשלחת שלנו מארגנת כמובן....) קיצור... אחלהההההההה חופש! אחלהההה חג!
שיהיה לכם לפחות חג נעים

Jinx007

New member
וואו..בהצלחה!

אני זוכרת את הבגרות הראשונה שלי...זה היה מלחיץ...

Bassman

New member
חג שמח!!!!

איזה מעולה סופ"ש ארוך מהעבודה.... פסח בחו"ל משער שיהיה קשה להשאר כשר לא מפריע לי יותר מדי

חג פסח שמח וכשר לחברי הפורום ../images/Emo140.gif

אני עובדת כל השבוע עד 15:00.. מקווה שיהיה מזג אוויר נאה לים ולשיזוף
ביום חמישי נוסעת לאילת ... הנסיעה הזאת מהווה הרבה בשבילי, במיוחד את ההחלטה שלי להמשיך הלאה ולא לחכות לבחורצ'יק שלי חצי שנה כאן בארץ.. בינתיים אני כאן והוא שם, ואני ממש מקווה שכשאני אהיה באילת אני אעמוד בהבטחה שלי להכיר בחורים חמודים ופשוט לזרום...
שיהיה לכולם חג שמח ומדהים! מקווה שמעתה רק תפרחו (כמו האביב) וגם האהבה תפרח בשבילכם

STA1

New member
אני עבדתי..הרווחתי 500 שקל ל48 שעות

שעבדתי כל השבוע בלו"ז פסיכי לגמרי וכל הזמן השתנו השעות מהבוקר ללילה ומהלילה לבוקר..אבל כסף טוב קיבלתי..בעבודה יחסית קלה.. וחג שמח שמח ולא בהכרח כשר לי אבל כשר לכולכם והרבה כיף בחג.. פסח שמח

Astridּ

New member
ים..

אני ממש רוצה לצאת לחוף.. אבל המים לא קפואים מדי? תהני באילת, וחג שמח!

למעלה