בפורום הזה

2האור

New member
בפורום הזה

ישנם חשמלאים לא אחראים ולא מבינים דבר פשוט מאוד חשמלאי צריך להיות לא רק מקצועי אלא בעל מודעות לערך חיי אדם אולי הם צריכים לרענן את הנושא ע"י קריאת ספרי בטיחות וגהות זה לא אומר שחשמלאי ותיק ומנוסה מקצועי יותר למרות שכך צריך להיות אבל פה זה הפוך מה פשוט יותר מלענות לשאלות מורכבות שדורשות חשמלאי תזמין חשמלאי מוסמך אז יעלה ללקוח ביקורת הפורום הזה חלש ולא מקצועי כמו ב WALLA וזה צריך לדעת מנהל הפורום שאין לו מושג מה קורה פה אחרת הוא היה מציין זאת

מאגר

New member
ל-2האור במיוחד

לפני שאתה מוציא האשמות כאלה תבדוק טוב לפני מי אתה עומד הרבה נושאים שאחרים כבר שכחו אתה עדין בכלל לא יודע נושא בטיחות הוא הנושא הכאוב ביותר בארץ ואין אחד שיכול לספר לך עליו יותר ממני וגם מה שאמרתי לאותו בחור שיצור איתי קשרואוכל לנסות לעזור לו למצוא את התקלה אילו בדיקות ללא התערבות חודרנית למערכת אלה על פני השטח שאנינותן להרבה מלקוחותי ואילו המתיעצים איתי ללא כל צורך לבוא ולבדוק כאשר אני עולה על התקלה אני אומר להם בדיוק מה להגיד לחשמלאי שיבוא ולא איך לתקן את זה לבד בנושא חיי אדם אין כבעל נסיון ואני לא אסכן אף אחד בשום דרך ולהזכירך את אותו בחור עם זמזום בלוח תראה את תשובתי ותבין לבד ואם תרצה לדעת יותר עלי צור איתי קשר לטלפון 050-271788 או 058-635035

למעלה