בפורום לפיד מוחקים הודעות

ronpel

New member
בפורום לפיד מוחקים הודעות

שקשה להתמודד איתם אז להלן ההודעה שנכתבה שם ומיד נמחקה: לגרשון ואלה שעומדים מאחוריו על פי אחד הגורמים בלפיד שעוזר לנו בהפעלת המתנדבים בצומת קיימת פעולה של מספר חברי וועד בלפיד לטרפד את המהלך בעזרתו האדיבה של גרשון (תושב לפיד ) שפנה למספר גורמי משטרה בטענה ששהכשרה לא מספיקה. לחברי וועד אלו אין מספיק כבוד כדי לצאת לציבור ולפרסם את פעולותיהם שנובעות מן הרצון להשתשמש בפקק כמנוף לחץ לכביש הגישה הנוסף כמו שמנסים לעשות בחיבור בין שני הישובים. לכל אותם תושבים בלפיד שהתלוננו על כך שאנו לא משתתפים בהכוונה בצומת ולא מנסים לפתור את הבעיות אני מציע לבצע בדק בית. אנחנו בכל מקרה נמשיך במהלך בתקווה שהצביעות לא תנצח. בברכה רונן

ורדה ק

New member
וגם נאמן הנקיון שלהם התפטר

כי אחרי שהוא טרח להסביר לנו בפרוטרוט כמה חשוב היה להוריד את השלטים על תרומת הדם... על כל עץ, תמרור ותחנה בלפיד יש אינספור שלטים על סרטים לנוער ומכירת בגדי מעצבים. כנראה שחשיבות ההודעות (למכור בגדים מול לתרום דם) או שאינן פוגעות להם באיכות הסביבה או שאולי בכל זאת המאבק כן היה קצת אישי?! לא, לא יכול להיות...הכל הרי נעשה שם בתום לב ומתוך דאגה כנה... יום טוב

../images/Emo7.gifאוי לאיוולת

לא רק שלא מסייעים הם מטרפדים???? תושבי לפיד שכנינו היקרים צר לי על ההנהגה שהכתרתם.

איילת טימי היה השבוע באירוע

בלפיד ואמר מפורשות שהוא מקבל בברכה את היוזמה והורה לתאם ולסייע. ואמר גם שזה מתואם עם מפקד משטרת מודיעין.אז למה סתם להשמיץ ולפגוע.

כולי ירוקה מקנאה../images/Emo105.gif

במקום לתקוף אותנו, או לקטר, או להתרגז , או להשמיץ, או לטעת שנאה ומריבה. אנא בצעו בדק בית אמיתי , ישר והוגן אצל מקבלי ההחלטות אצלכם. אצלינו החליטו לקום ולעשות מעשה , מה איתכם?

ronpel

New member
צודקת

כדי למנוע את עצירת המהלך כפי שמנסה גרשון - אנו זקוקים למכתב מוועד לפיד שמביע תמיכה בנושא שישלח למשטרת מודיעין. אנא תפני לוועד כדי שיוצי מכתב זה עוד היום עם העתק אלינו. תודה

תודה

גם אתה צודק. גרשון אם אתה לא יודע עוסק המון שנים בנושאי בטחון בלפיד אז למה לפגוע בו הוא כותב מתוך נסיונו בתחום זה.

ronpel

New member
כי הוא לא בדק כלום

לפני שפנה לדוברת המשטרה בנושא. מעורבים במהלך הזה מפקד משטרת מודיעין , איתן ועוד גורמים שמבינים בבטחון ושיטור מעט יותר מגרשון. הוא לא פנה אליהם לקבל הסבר - הוא בחר לרוץ לטרפד זאת ע"י פניה לגורמים אחרים. לי נראה שבטחון זה לא הנושא כאן - אחרת לא מובנת דרך פעולתו.

ורדה ק

New member
דבורנית: בכביש - הייה חכם ולא צודק

זה משפט שנכון כבר המון המון שנים. גם במקרה הזה!

1אורנים

New member
התכוונתי דווקא לאנשי לפיד...../images/Emo8.gif

חבל שבמקום להיות כמו ישוב אחד גדול או לפחות 2 ישובים נפרדים עם ענינים משותפים, יש כאלה שמחרחרים מלחמות. מאד מפריע לי למשל שאין מעברים רגליים ללפיד כדי שאפשר יהיה לבקר חברים בטיול נחמד או לקחת את הילדים לגנים/משפחתונים לוא דוקא בנסיעה. זה כל כך מתבקש. עצוב לחשוב שהמרחק והטינה בין 2 הישובים ילכו ויגדלו.וזה לא נובע רק מענין הכביש שבאמת מאד מפריע (ליתר דיוק הורס את איכות החיים של אנשי לפיד וגם את שלנו), אלא יש אנשים שחיים בשביל איזה סכסוך טוב, וזה חבל.

OneNote

New member
לכל הפראירים שמתכוונים להתנדב בצומת

לפיד... מה קרה? בגלל מיעוט זניח של תושבי לפיד שמאשימים את כפר האורנים במחדלי התיכנון של לפיד נתקפתם יסורי מצפון? שיתנדבו קודם הם! הם טוענים שלהם יש שוטר שעושה את העבודה. אל תשכחו שאת משכורתו משלמת המדינה ואתם שותפים לתשלום זה דרך המיסים. כשיקרה חו"ח למישהו משהו ע"י נהג שלא התעורר בבקר (ובינינו למי זה לא קורה לפעמים) תתחילו לחפש ביטוח ואזזזז... לא עברתם הכשרת ית"מ לא תאמתם עם מט"ח מתנ"א מגל"ר וכו' וכו' כנהוג בבירוקרטיה הישראלית אז שלא יעבדו עליכם!!! ונשמרתם לנפשותיכם

EldadAdar

New member
עוד דוגמא מאלפת ל"מנהיגות" של רונן

רונן, שממש בימים אלה מתחסד בפורום לפיד וטוען שהוא אף פעם לא מסית, מצית כאן עוד תבערה, ושוב גורם לכמה תושבים שלא ממש יודעים על מה מדובר לצאת בפומבי האחד נגד השני. רונן, שמתקשה להפריד בין דיונים בפורום, המהווים במה להחלפת דעות או קיטורים ואינם מחייבים כמעט אף אחד, לבין ניהול אפקטיבי ומושכל של הישוב בראשו הוא אמור לעמוד, הופך הודעה מעצבנת ומקוממת של תושב בודד, לאידאולוגיה צרופה של ועד ישוב, בהתבסס על שמועות מפי "אחד הגורמים בלפיד". רונן, שבחסדיו המפוקפקים של לארי חוגג בפורום הזה על הודעות שצונזרו ללא כל סיבה, רק מפני שהוא ולארי לא אהבו את הדברים, יוצא לפתע כנגד צנזורה בפורום אחר, בו האשימו אותו בהוצאת דיבה ובהאשמת אחרים ללא כל בסיס. רונן, מבכיינות לא בונים מנהיגות. תפסיק לקטר ולהתבכיין כל הזמן. אם מישהו מעצבן אותך בפורום כלשהו, תתחיל ללמוד להבליג ולהמשיך הלאה בפעילות ולא בדיבורים, בהם אתה עסוק כל הזמן. התחלת בפעילות חשובה לפתרון בעיית הצומת - המשך בה גם אם מישהו "מעז" להפריע בדרך. תפסיק להתפנק. אתה לא בתפקיד שיכול לאפשר את זה. כשאתה מתפנק אתה נכשל. ואם יש תבערות וחיכוכים בינך לבין הנהגת לפיד הרי זהו כישלון שלך לא פחות מכישלון שלהם. ותפסיק בבקשה להצית תבערות מיותרות בין תושבי שני הישובים. דווקא כאן הייתי מצפה ממך לקצת יותר אחריות.

OneNote

New member
גישה מתנשאת של חונטת שילטון

"...תושבים שלא יודעים במה מדובר" בישוב שלנו יש כלים לכל תושב לדעת מה קורה בניגוד אליכם ישוב בו הכל סודי וכדי לקבל בדל אינפורמציה צריך להפוך עולמות או להיות "מקורב" כמוך רונן מצית רונן מכבה, לתושבים אין יכולת לעקוב ולנתח את המצב? מה עם היו"ר שלכם מתי הוא יתחיל לדבר עם תושבים בגובה העיניים איך אתה מעיז בכלל להעביר ביקורת אדון קונסילירי אחריות... אתה אחרון שמותר לו לדבר על אחריות שימו לב למכבסת המילים מתוך הודעה קודמת של הקונסילירי: "תמונות מערב יום הזיכרון יתקבלו גם הן בברכה גדולה. לא צילמתי אבל הבטחתי לאורחים שלנו - הלוחמים מתש"ח ובני משפחות החללים, שאשלח להם תמונות בדוא"ל. הם, אגב, התרגשו עד דמעות והודו לנו על הטקס המרגש ועל הכללתם בו. אז מי שצילמו אנא העלו בגלריה ואשמח אם תעבירו גם אלי על-מנת שאשלח להם. תודה. אלדד אדר." האם התמונות הגיעו לבסוף? תנחשו! תמשיך לחרחר מלחמות בישוב שלך ותניח לנו לנפשנו!

אעעי

New member
אדון אלדד היקר../images/Emo123.gif

אנא ממך צא מהפורום שלנו ולך לך לפורומים המתאימים לך(אני מוכנה לתת לך כתובת שבמקרה עולה לי בראש). איננו רוצים לשמוע את דעתך על רונן יו"ר הועד שלנו. דעתך אינה חשובה לנו. אנו יודעים , מודים , מעריכים ומפרגנים לרונן על עבודתו הרבה. כתושבת הישוב אני גאה ביו"ר שלנו, אז אנא מצא לך במה אחרת לניתוחי האופי המוזרים הללו. לילה טוב

למעלה