בפורום מילואים - סותמים פיות...!!!|

HapoeLover

New member
בפורום מילואים - סותמים פיות...!!!|

חלק מחיילי המילואים שלנו, בכללם בכירים, נוקטים בשיטת סתימת הפיות, על מנת למנוע מאלה שעדיין עושים מילואים מלשמוע כי יש רבים שיתמכו בהם באם יחליטו כי אינם מעוניינים עוד להשתתף בהקזת הדם הדו-סיטרית המטופשת הזאת... הרייני לצרף מכתבי למנהל הפורום ובו הדרישה להשיב אותי לשיח, עם חבריי שעדיין מסכימים להיות החומה האנושית המגוננת על המתנחבלים: כתבת יפה מאוד, על הקשיים העומדים בפני ראש ממשלת ישראל, כשהוא נדרש להכריע בין ערך חייהם של שני בני אנוש, שלא לדבר על עובדת היותם חיילים. על כן כל שברצוני לשאול הוא: האינך מבין כי מניעת השמעתן של כל העמדות ובכללן גם זו אותה אני מטיח בפנייך ובפני חברייך ואפילו בעיקר העמדות, שתבונתן היא בשמירה על חשיבה מתמדת מצידך ומצד חברייך, שעדיין (נפגש!), מבצעים את פעילות הצבא בשטח שלא לו... - כלומר בשטח האזרחי, על מנת שאכן נמנע מהגיע למצב בו הפקודות אותן תקבלו יידמו לפקודות מתקופות חשוכות בהיסטוריה, אפילו כאלה שנשבענו לזכור לעד. אשר על כן אבקשך, לאפשר לי לחזור ולהשתתף בשיח בפורום המילואים, החיילים חייבים לדעת כי יקבלו גב גם אם לא יגיעו עד הלם הקרב, על מנת להשתחרר... תאמין לי עדיף ללא הסרטים...! אם תחשוב על כך, מבחינה טכנולוגית ישראל כבר מזמן יכלה לא לשתף כלל חיילים בני אנוש בקרבות מלחמותיה ובכל זאת להישאר עם עליונות צבאית משמעותית על פני כל אחת משכנותינו שלא לאמר כל אחת ממדינות העולם, אולם נשקינו הטכנולוגיים טובים ויעילים נגד שכנים ולא נגד אוכלוסייה אזרחית ברובה שברוב טמטומינו החלטנו להתערבב בתוכה ולאחר מכן לבקש כי לא תנסה להוקיע אותנו מקרבה... בנוסף לכך זול יותר לבזבז חיי אדם מאשר מכונות מלחמה...!!! בתקווה ובידיעה קשה כי העתיד אינו צופן לך דבש, כל עוד הינך עוסק במלחמות חסרות תוכן, עבור מטרות ש: א) אינך מאמין בהן... אך חשוב מכך, ב) ידוע לך כי אין כל סיכוי שיתממשו, דוגמאת המטרה הרצוייה לאלה הנאחזים בקרקע השטחים! ישראל מן הירדן עד הים, ללא ערבים...! במקרה שהינך מאלה החושבים כי לפני שאנו "נותנים להם", בלשון עושים להם טובה; אנו צריכים לגבות מהם דם רב, כל שנותר לי הוא להזכירך כי כבר גבינו מהם כ-4000 הרוגים מתחילת הניסיון שלהם להלחם בנו, אך האם זה היה שווה את 800 מתינו שלנו לערך??? למנהיגים שלנו, אחרי רצח רבין את בייצים לעשות את שיש לעשות, לכן המהפכה חייבת לבוא מן העם... כאחד מן העם, אגב לעניין בעיותך עם דבריי, הרייני להפנותך לסרט המשודר ברגעים אלה בערוץ 1 של הטלוויזיה, בתוכנית מבט שני, ועוסק בפגועי הלם קרב ממלחמת יום הכיפורים, אשר 30 שנה אחריי עדיין צופים יום יום בעייני רוחם בתמונות הזוועה, שקונו לפחות על ידי אחד מן הפגועים כתמונות בהן נראים "חיילים הולכים כצאן לטבח...". אשמח אם כאמור, תחליט לחזור בך, מן הניסיון הנלוז, לסתום את פי... עדיף שתזדעזע מדבריי כעת ובלבד שייחסך ממך זעזוע הקרב... דבריי יכאיבו ואף יצרמו, אך לאחר זמן ישכחו, זעזוע הקרב אינו נגמר..!! האמן לי, HapoEloVer

למעלה