בפורום ערוץ 24 ניבולי פה על שרית...

בפורום ערוץ 24 ניבולי פה על שרית...

חברה בפורום ערוץ 24 רשמו ככה : שרית חדד מגעילהההההההההה ********************************* ראיתי את הסירסור על שרית חדד ודעתי היא שהיא מגעילה בטרוףףף(מלבד הכיעור המוציא אנשים מדעתם) אני שמעתי אותה מתראיינת ברדיו ואווווו היא כזאת מתנשאת ושחצנית בצורה לא יאומנת! מראיין ברדיו שאל אותה למה את לא מועמדת כאשת שנה בטקס "אנשי השנה" אז היא ענתה שאמרו לה שתתן הזדמנות לאומנים אחרים להיות מועמדים. היא אומרת שכל שנה היא זוכה(המטומטמת לא זוכרת ששנה שעברה זכה עידן רייכל) ובקיצור היא שחצנית ולא נעים לשמוע אותה היא תמיד מחפשת דכים איך לפרגן לעצמה ואיך היא מתלהבת מזה שהאלבום שהיא מוציאה הוא ה-12 וההופעות בקיסריה . דיווה אמיתית לא סופרת אלבומים והמטרה שלה זה לא להגיע למספר רב של אלבומים ולזכות בפיסלון צריך להיות יותר צנוע בדברים כאלה צריך לעשות מוזיקה טובה ולתת שואו (מה שלשרית חדד אן גם את זה וגם את זה) מלבד הכיעור הצונטרפוגלי שלה ואף מאפרת ואף מנתח פלסתי לא יוכל להפוכה ליפה! בקיצור זאת דעתי על שרית הזאת! בזאת אני סוגר את הסירסור על האב"ם הזה! ********************************************************************* חברה כנסוו לפורום 24 והגיבוווווו אני ועוד 1 כבר הגבנווווווווווווווווווו כנסווווו
שרית חדד המלכהההההההההההההההההה

Music4Life

New member
מזה הבלבולי ביצים האלה?!

אני בשוק! בהלם! המומה! מזה היה אמור להביע???
מי הבנאדם העלוב שכתב את זה בדיוק?!! קודם כל, למה להתעסק באיך ששרית נראת ולא דוגרי ביכולות שלה.. חוצמזה, ששרית נראת סוף הדרך ולדעתי גם יפה..אבל על טעם וריח... דבר שני, מזה היה הזוועה הזאת על זה שהיא לא יודעת לתת שואו (כן ממש!) ושהיא סופרת אלבומים להגיע לפסלון, ושהיא מתנשאת ומחפשת איך להחמיא לעצמה! איזה דברי זבל וכזב! שטויות במיץ! מי זה הכחמולוג שחושב שהוא כזה מבין במוסיקה?!? חוצפן.... אני לא הולכת להגיד למישהו כזה אינפנטיל, שיקפוף !

Music4Life

New member
זוועה, פשוט זוועה....

אנשים כאלה בא לי לחנוק פשוט. חוצפה! איך הוא מדבר הבנאדם העלוב הזה...שיקפוץ לכולנו ! ערימת זבל הוא אמר, ממש חכמולוג מה אני אגיד לכם...

Nicol1991

New member
יש לי בחילה ממנו..

הבנאדם כנראה,יותר נכון חיה,היה נורא משועמם.מה הוא רצה להסביר?!טוב אין לי כוח להיתרגז...שיקפוץ לי!

Music4Life

New member
ניקול עזבי..חבל על הזמן שלך

ושלי ושל כולם. חרא כזה עוד לא ראיתי...

מושיק20

New member
לתשומת לבכם חברי פורום יקרים../images/Emo23.gif

נא לא להתרגש ממה שכותבים על שרית חדד
בפורומים השונים. זה חסר טעם ולמה לנו בכלל להגרר לזה
האנשים הקטנים האלו לא יורידו לשרית או למעריצים את המוראל להמשיך הלאה. כמעריצים עלינו להמשיך לתמוך בשרית, ולאפשר לה לכבוש יעדים נוספים. את הכוח שיש לשרית היום, כולם יודעים
וגם לה דברים כאלו כבר לא מזיזים.

mor mor2

New member
עוד פעם המעפנים האלה

אין לי כוח אפילו להגיב לשטויות שלהם הקנאה אוכלת... כל אחד והטעם שלו הם חושבים ששרית סתם שיקפוץ לי מעניין לי ת'קצה של הציפורן מה הוא חושב...אני מקווה שעם הזמן ישתפר להם הטעם...

למעלה