בפיק שלי מההתחלה חלק1

בפיק שלי מההתחלה חלק1

קגומה התעוררה בבעתה. הסיוט הנורא הזה לא עזב אותה לרגע, שוב ושוב, היא ראתה אותם ביחד...... מאושרים..... ואז היא שוב קשורה לעץ, משותקת, שומעת את אינויאשה, אינויאשה שהיא אוהבת, אומר לה שהוא אוהב אותה, ואז את מה שראתה בתוך ליבה כשהגפן המקוללת של נאראקו לפתה אותה..... לא משנה מה עשתה, זה חזר על עצמו, לילה אחרי לילה, אותו סיוט. היא לא הפסיקה לחשוב על אינויאשה לרגע, אפילו שחזרה לזמן שלה, היא יכלה להפסיק לחשוב מה קורה שם בעבר... האם היא רק חולמת? או שהסיוט שלה הוא המציאות בעבר? היא התחילה להבין, שאת הרסיס לקחה איתה לא רק כדי למנוע מאינויאשה להפוך לשד מלא, אלא כדי שהיא תוכל לחזור לעבר.... או שתהיה לו סיבה לחזור לעתיד. זהו זה, היא חשבה, הלילה אני חוזרת לשם! קיקיו חייכה בסתר, היא כל כך נהנתה לראות את קגומה מתענה בגלל הסיוט ששתלה במוחה! היא חשובה לאינויאשה, אבל היא לא תיתן לו להראות את זה! קיקיו התגנבה חזרה לכיוון הבאר, לא מודעת לכך שקגומה מתחקה אחריה. היא ירדה בבאר, ויצאה ביער. היא שמעה רחש מאחוריה והסתובבה, זו הייתה קגומה! אחוזת זעם, היא כיוונה את קשתה, יודעת שקגומה חסרת אונים בלי קשת משלה. היא שחררה את הירייה..... אך כשהחץ כמעת פגע בקגומה, הופיעה ילדה מוזרה. לא, לא ילדה, במבט ראשון היא נראתה אנושית, אך בסקירה שנייה, נראה שהעיניים בגוון הזהב היו ערפיליות וגדולות מדי יחסית לפנים, ושהשער בגוון הזהה לזה של העיניים, שגלש עד מתחת למותניה ריחף ללא כל רוח, ו.... היא ריחפה סנטימטרים אחרים מן האדמה, עטויה גלימה כסופה, עם סמל הכוכב המיסטי של מסדר הלוחמים המכשפים. היא אחזה בחץ, והחץ עלה באש, ונעלם בלי להעלות אפילו עשן. הפנים האלו היו מעט מוכרות לה, אבל מאיפה? "הגיע הזמן לחשוף את צורתך האמיתית, כוהנת אפלה!" אמרה הילדה המוזרה, כמעט בלחש... אך קיקיו שמעה הכול כאילו היא צעקה את זה. "איני כוהנת אפלה!" היא צעקה. "את, שהחזקת בלב תמים בעזרת כישוף, שנגעת בנשמה אפלה, שאש השנאה המאכלת בוערת בליבה, את אינך כוהנת אפלה?, הצחקת אותי" הנערה לחששה משהוא, וקיקיו הרגישה כי גופה קופא, משותק. הילדה הסתובבה לעבר קגומה. "קראי לאינויאשה, רק לו והביאי אותו הנה" אמרה לה הילדה. קגומה הנהנה בראשה ורצה משם. "עכשיו, אחכה עד שאינויאשה יבוא, ואז אראה לו את צורתך האמיתית כוהנת אפלה! את הסבל שגרמת לשני לבבות תמימים!" הילדה נראתה כועסת מאוד. "איני יכולה להיות אפלה, כי הצלתי חיים רבים!" קיקיו צעקה. "את הינך אפלה, כי גם אפל יציל חיים אם יצא לו מזה רווח כלשהו, ואת הצלת חיים בשביל כבוד! בשביל תדמית! על כל איש שהצלת, אמללת עד מוות עשרה אנשים אחרים!" "קיקיו!" נשמעה צעקתו של אינויאשה, הוא רץ לכיוונה בחרב שלופה, אך נתקל במחסום. "קינהי?, הוא נשמע מופתע, כשהוא ראה את הילדה המרחפת. "קינהי?, זו את?" הילדה הנהנה בראשה. "באתי להחזיר את הכוהנת האפלה הזו לגהנום, אני מסיימת עם זה עוד רגע" "כוהנת אפלה?! קיקיו?! כנראה נפלה כאן טעות!" זעק אינויאשה בקול. "לא, קיקיו היא כוהנת אפלה" אמרה הילדה. "קינהי, את בטח טועה! זה לא יכול להיות! אני יודע שאינך טועה, אבל חייב להיות לזה הסבר!" "ההסבר היחידי הוא, שהיא רימתה אותך, כעת אראה לך." הילדה לחששה משהו, התקרבה לפניה של קיקיו, תפסה במצחה, ומשכה בכוח. זעקת אימה נמלטה מפיו של אינויאשה.

חלק 2

אינויאשה לא יכול היה להאמין למראה עיניו. קיקיו, קיקיו היפה, הטובה, זו צורתה האמיתית? פניה לא השתנו לכאורה, אך רק לכאורה. הפנים, שההבעה הקדושה שלהם התחלפה בהבעה מרושעת, העיניים הכהות, שנראו עמוקות וחמות, הפכו למנהרות מרושעות ואפלות, הפה, שתמיד היה רפוי מעט, בחיוך עדין, התמתח לחיוך מרושע, קינהי לא טעתה. אינויאשה הרגיש את קגומה נצמדת אליו מפחד, גם היא לא יכלה להאמין. "מה את בוחרת? שאש השנאה שלך תכלה אותך, או שתמותי בשלווה, באישי?" שאלה הנערה, קינהי. "לא אתן לך להרוג אותי! אני, לא אוותר על הכוח שצברתי מלב תמים! תמיד אוכל לעטות את המסכה הטהורה מחדש!" צעקה קיקיו, גם קולה השתנה, במקום הקול העדין, צווחה קולנית וחורקת. "לא אני אהרוג אותך, אלא שנאתך שלך!" אמרה קינהי, אש לבנה הופיעה מעל כף ידה הפתוחה, ומפתח כסוף הופיע באש. "את עדיין לא רוצה למות בשלווה?" קנהי נופפה במפתח מול עיניה של קיקיו. "לעולם לא!" צעקה קיקיו, פניה מתעוותים יותר ויותר. "אם כך את רוצה...." נאנחה קינהי, היא לא הייתה שונה מאלף ואחת כוהנות אפלות אחרות, למה? למה דווקא בה התאהב בן חסותה הצעיר? מה שונה בה? קינהי ניערה ראשה, נגשה אל קיקיו הכניסה את המפתח הכסוף לליבה של קיקיו, סובבה אותו פעם אחת, והוציאה אותו משם. קיקיו צרחה "אולי אני אמות תוך זמן קצר, אבל אני אספיק להרוג אותך!" וירתה מטח של חיצים לעבר קינהי. איניאשה לא הבין, מוחו סירב לעבוד. זו?! זו הייתה קיקיו שם?! ומדוע קינהי לא משנה צורה? הלא היא הרבה יותר חזקה כשהיא חושפת את כנפיה! הוא הרגיש את קגומה המבוהלת קרוב אליו, הרגיש את הלומות ליבה. בלי לחוש הוא ליטף את ראשה, ניסה להרגיע אותה. קינהי חטפה חץ ועוד חץ, קיקיו כבר בערה באש גהנום כחולה, אך לא הפסיקה לירות. כשקיקיו נמוגה, קינהי הייתה פצועה אנושות.

חלק 3

זה היה לא מובן. למה קינהי לא שינתה צורה? מה קרה כאן? הלא הוא ראה אותה מנצחת בקלות יריבים חזקים יותר, הרבה יותר חזקים מקיקיו. אינויאשה נזכר איך קינהי הצילה אותו מסאשומארו. הוא היה רק ילד קטן, סאשומארו תכנן להרוג אותו ולקחת את טסאיגה לעצמו. הוא כמעט הצליח, והוא היה יכול להצליח, אלא שאז הגיעה קינהי על כנפי הזהב שלה, תפסה בגבו ולקחה אותו משם, יחד עם טסאיגה. קינהי טיפלה בו עד שהחלים, לימדה אותו את תורת הלחימה הנסתרת בטירה המרחפת של לוחמי הכוכב. כמוהו, היא הייתה שדה למחצה, שדת פיניקס למחצה. היא הייתה כמו אחות גדולה עבורו, והייתה מקריבה את עולמה עבורו, וגם את חייה, אם הייתה יכולה. מה פרוש "אם הייתה יכולה"? קינהי היא שדת פיניקס, אולי רק למחצה, אך בכול זאת, שדת פיניקס, ושדי פיניקס, כידוע, עולים באש עם הגיע זמנם למות, וחוזרים לחיים מן האפר. על קינהי הוטל כישוף, שגרם לכך, שהיא תישן עד שתגיע לשלב בו היא די חזקה כדי לשרוד. מאחר וקינהי הייתה שדה למחצה, היו לה שתי צורות, זו שהייתה בה עכשיו, הנערה בעלת המראה הערפילי, והשני, אותו דבר, רק שכנפי זהב ענקיות יוצאות מגבה, וטפרים חזקים לידיה, היא צורתה האמיתית והחזקה. אינויאשה נזכר איך קינהי הגיבה כשראתה את קיקיו... "היא סכנה! אתה אל תתקרב אל הכוהנת הזאת! אני רואה אפלה מידבקת בעתידה!" כמה חבל שזלזל בדבריה.... כעת הוא ראה... הכישוף שהטילה קיקיו נמוג כאשר ראה את פניה האמיתיות... ואז תפסה אותו ההבנה! הוא גרם סבל רב לקגומה! היא מסכנה כל כך.....היא ראתה אותו מנשק את קיקיו... הוא הרגיש את קגומה קרובה אליו, בוכה... בוודאי נזכרת במה שראתה אז, כשקיקיו ניסתה לשאוב אותו לגהנום, את מה שאמר לקיקיו תחת השפעת הכישוף שלה.... הוא הרגיש דמעה זולגת במורד לחיו ושמע עצמו לוחש "אני כל כך מצטער קגומה...." קינהי עלתה באש רק לשניה, והעפר שלה התגבש לגולם בצורת אדם. לא גדול, די קטן כדי ליכנס לתיק של קגומה, מי יודע כמה זמן קינהי תישן... קגומה בכתה והתייפחה על כתפו, למה? למה הוא אהב את המפלצת הזו?! מה הוא מצא בה?! למה היא גלגול שלה?! כל השאלות צפו ועלו בה, מוחה היה חסר אונים, לא היו לה תשובות, והאדם היחיד שהיו לו אולי רמזים לגבי התשובות, קינהי, ישנה בגולם, מי יודע כמה זמן... קגומה הרגישה את הדמעות של אינויאשה... בוכה על קיקיו בוודאי... ואז היא שמעה אותו אומר "אני כל כך מצטער קגומה" הוא לא בכה על קיקיו... הוא בכה עליה? על הסבל שגרם לה? היא לא הבינה למה אבל היא פרצה בבכי חזק... מחבקת את אינויאשה ומחפשת נחמה...היא הרגישה שגם הוא מחבק אותה חזק... כמו אז, לפני שזרק אותה לבאר, מפוחד פן יקרה לה משהו... אבל שוב, זה היה בגללה... בגלל קיקיו, הוא איבד את קיקיו, ופחד לאבד גם אותה..... למה? היא ידעה שאין תשובה... היא הכריכה עצמה להפסיק לחשוב על זה, היא צריכה לנחם את אינויאשה, אולי כך הוא ישכח את קיקיו.... ואז בלי אזהרה היא שמעה אותו אומר "למה לכול הרוחות לא הקשבתי לקינהי?!!!"

חלק 4

אינויאשה צעק, לעצמו יותר מאשר לקגומה. למה לכול הרוחות לא הקשבתי לה?! נראה כי הוא מתחיל לבכות. קגומה ניסתה להרגיע אותו, אך לשווא. נראה שקינהי הייתה ממש חשובה לאינויאשה. "מה הייתה קינהי עבורך?" קגומה שאלה, לפני שיכלה לעצור בעצמה. "מעולם לא סיפרתי את סיפורי לאיש, אך אני חושב שכדי שתדעי אחרי מה שראית" הקול של אינויאשה יצא מעט מיבב, כמו של חיה פצועה. "קינהי הייתה הלוחמת המכשפת שהצילה אותי מסאשומארו, כשהייתי רק ילד קטן. סאשומארו ניסה להרוג אותי ולקחת את טסאיגה, אבל ממש ברגע האחרון, הרגשתי מיכה בגבי והתרוממתי באוויר עם טסאיגה. התעוררתי בטירה המרחפת של הלוחמים המיסטיים, נסתבר שקינהי ראתה את אחי מנסה לחסל אותי, והצילה אותי ממנו, היא הייתה כמו אחות בשבילי..... מישו שאוהב אותי.... איך שאני" אינוישה התחיל להתייפח וילל כמו חיה פצועה אל הירח, קגומה ניסתה להרגיע אותו בלי הצלחה. הוא מחה דמעותיו והמשיך לספר " היא סיפרה לי שכמוני, גם היא שדה למחצה, שדת פיניקס למחצה. היא הבינה אותי, ודאגה לי. היא לימדה אותי להילחם ולאחוז בחרב, למרות שלמעשה היא לא הייתה אמורה לעשות זאת, כי רשמית לא הייתי שייך למסדר. אז פגשתי את קיקיו, נפלתי ברשת שלה. קינהי הזהירה אותי, אך לא האמנתי לאזהרותיה, תמים וטיפש הייתי! איך לא הבחנתי שהיא רק ניצלה אותי!" קגומה נרעדה, היא ידעה שאינויאשה מסתיר פרטים רבים... אך הזעזוע שהוא חש עכשיו בוודאי גדול... מרגיש אשם ככול הנראה. " בשלב מסוים הלכתי מן הטירה, כעסתי על קינהי שמנעה ממני לראות את קיקיו, ברחתי. מכאן את כבר מכירה את הסיפור..." אינויאשה התייפח חרש... מבקש נחמה... קגומה הבינה, קינהי הייתה האדם שלמענו אינויאשה יקריב הכול, ועכשיו כשהיא בתרדמת הוא מרגיש יתום, ואשם, בכך שלא שעה לאזהרותיה, מרגיש שהוא הרג אותה במו ידיו. אינוישה חשב לעצמו.... הוא מעולם לא סיפר את הסיפור שלו... גם עכשיו הוא לא סיפר איך פצע את קינהי כשברח... אך ראה אותה בוכה רגע לפני שאיבד את ההכרה כשחיצה של קיקיו פגע בו.... הזיכרונות עלו, כואבים כל רגע מחייו, הוא חש אובדן.... תהום עמוקה נפערה בנפשו... עמוקה ואפלה.... ואין מוצא נראה לעין הוא שמע את קגומה כמו מרחוק, חש בהלומות ליבה, בניסיונה לנחמו... הוא נזכר, שכשר היה פגוע, לא נחמה מצא בקיקיו, כי אם נסיון לנטרל את רגשותיו כליל... כמה שונות הן השתיים... הוא עמד על רגליו... לא, הוא לא לבד.... קגומה כאן איתו... לא רק בשביל להגן עליה... כדי לעזור לו, לנחמו... שלא כמו עם קיקיו, שפעלה מתוך מחשבה אחרת, נראה כי קגומה האמינה כי הם צוות, וניסתה להסתיר את קנאתה... הוא ידה שקינאה לו... הוא הרגיש בסבל העצום שגרם לה בוודאי... הוא היה בטוח שדבר לא יעזור לה... הוא לא הבין מתי הפסיק לחשוב על עצמו, והחל לחשוב על קגומה. הוא גם לא זכר שקם על רגליו, או שקגומה התעלפה, הוא לא זכר שנשא אותה למחנה. הוא שכב שם ובהה בכוכבים, קגומה נחה בשלווה מולו... הוא לא יכול היה להוציא מהראש את פנייה האמיתיים של קיקיו, או את הרגע בו קגומה ניסתה לנחמו... הוא לא הרגיש כשהוא נרדם, ומציאות וחלום התערבבו אלה באלה....

חלק 5

אינויאשה חלם. הוא חלם שהוא עף באוויר, רואה מהצד את חייו. הוא ראה את קינהי מצילה אותו, מרפאת אותו, מטפלת ועוזרת לו. הוא ראה את זיכרונות ילדותו... נזכר ביום שהוא החלים, וקינהי, מרוב שימחה, המריאה ופיזרה בשמים מליוני כוכבי אש זוהרים... הוא זכר איך היא נתנה לו לרכוב על גבה בזמן שעפה, איך שרה לו כשלא נירדם... השיר הזה... שיר הירח היא קראה לו... ואז נראה כאילו היא נעלמת... לאט כל כך שבהתחלה לא שמים לב... אבל לאחר מכן... הוא ראה עצמו פוצע אותה בברוחו מן הטירה לקיקיו... ראה אותה בוכה בשנתו המכושפת שנמשכה חמישים שנה, וכל דימעה שהיא הזילה בגללו נדמה כי היא פוצעת את נפשו יותר ויותר... לפתע, הוא ראה דמות מתחזקת... נראה כאילו היא הייתה ברקע כל הזמן... או שלא? לאט לאט תווי הפנים נעשו יותר ויותר ברורים...נאראקו... צוחק את צחוקו המרושע... נהנה לראות בסבלו של אינויאשה... נאראקו... שונוצר מהחלק האפל בנשמה של קיקיו... וקיקיו לצידו. להפתעתו, לא חש אינויאשה כל כאב במראה זה... נראה כי מרוב צער על קינהי, הפך ליבו לאבן... נראקו נעלם וקיקיו קרבה אליו... יותר ויותר... פניה שוב התעוותו... ואז, בלי כל אזהרה ניסתה לתפוס את אינויאשה... הוא ניסה לרוץ, אך רגליו היו מקובעות... היא התקרבה יותר ויותר.... אינויאשה שמע צרחה, קגומה! ראה אותה צופה מהצד... לפתע, כמו בקסם, ניתקו רגליו מן הגפן שאחזה בהם, הוא חופשי! קיקיו נעלמה בערפל... רק הוא וקגומה נשארו... הוא ראה שפניה של קגומה משתנים... לא כמו של קיקיו... מעין הבעת רווחה ואושר... וכנפיים והילה של מלאך... האם היו כאן כל הזמן או שהם נוצרו עכשיו? או שפשוט לא ראה אותם עד עכשיו? קגומה הרימה אותו על רגליו ונשאה אותו איתה למרומים.... אניוישה התעורר. זה היה אמעצ הלילה בערך... קגומה ישנה בשלווה מול המדורה הכבויה... הוא לא הבחין כמה היא יפה כך... כשהיא ישנה... הוא התקרב להסתכל על פניה ביתר נוחות... נשימתה הייתה איטית ורגועה... שלווה כל כך, כל כך עדינה ושבירה, קשה היה לו להאמין שפגע בה... או בקינהי... מדוע הוא תמיד חייב להרוס כל דבר טוב שקורה לו בחיים?! מדוע הוא נמשך אל הסכנה וכשהוא ניכווה הוא מאשים את אלה שם אוהביו וחבריו?! אינויאשה טפיס על העץ הקרוב, והביט לירח המלא. שיר הירח... השיר שתימד סימל בעיניו את התיקווה... אז נשמע רחש פיצפוץ חזק מבין העצים....

חלק 6

קוגה יצא מבין העצים, היו לו חתכים עמוקים ברגליו, וכל גופו היה מכוסה סימנים אדומים וכחולים. קוגה אמר משהוא לגבי זה שאותה אחת שהרגה את חבריו חזרה כדי לסיים את העבודה... ולקחה ממנו את הרסיסים, והתעלף. אפילו אינויאשה, ששנא אותו, לא יכול היה לנטוש אתו, לא במצב הזה. הוא העיר את האחרים. קגומה נבהלה, וצרחה עליו, היא הייתה בטוחה שאינויאשה פגע בקוגה. האחרים תפסו אותה בזמן שאינויאשה הסביר לה את מה שקרה. היא לא בטחה בו, אבל אם קוגה ימות היא לא תסלח לעצמה. היא חבשה אתו ונתנה לו תרופה שאמורה להקל על הכאבים שלו. עדיין הייתה לו צלקת ארוכה על זרועו הימנית, איפה שציפור הגוקאראצ'ו נשכה אותו. הזכרונות הכואבים מאותו יום עלו בראשו של אינויאשה. איך היא גוננה עליו, הוא היה יכול לחסלו, לקחת את הסיסים שלו, הוא היה אויב! וקגומה גוננה עליו! אולי היא אוהבת אותו? השאלה צפה ועלתה בו, כואבת, שורפת את גרונו. אינויאשה הבין לפתע, שהוא היה אפילו גרוע יותר, הוא גונן על קיקיו, גם כשהיה ברור שהיא אויבת שלו, שהיא מנצלת את העובדה הברורה שנותרו בו שרידים של אותו רגש שכפת אותו אליה לפני 50 שנה. את מי הוא אוהב, בעצם? הנה הוא, מקנא לקגומה, ואומר, באותה נשימה לקיקיו שהוא אוהב אותה. הן גלגול של אותה אחת, אך הן כה שונות... הוא זכר שיר ישן... שהוא שמע עשרות פעמים כשהיה קטן... ממגדל הפעמונים של טירת הלוחמים, גר רוח. הוא שר את השיר הזה כל כך הרבה פעמים. אמרו שהוא אהב שתי תאומות מחוברות בנפשן, מקרה נדיר ביותר, ובטעות הצית בינהן שנאה. כעונש מן השמיים, אמרו שרוחו תהיה חייבת לשיר שיר זה לנצח. שתיים שהן אחת הולכות יד ביד אך מה קורה לשתי הנשמות כשהן זו נגד זו נפנות? שתיים הן ולא יודעות הן תמיד היו כל כך דמות שתיים הן ולא יודעות ואהבתי את שתיהן... ולא הבחנתי ביניהן כי בחוץ תמיד היו תאומות זהות מה מסתורי הוא גלגל הנשמות שתי בנות שהן אחת, חיות כל אחת בצד ובין טובה לרעה לא הבחנתי בטובה פגעתי, את הרעה אהבתי עד שהתהפך הגלגל, הפנים זוהו הן שוב שתיים, ואני אבוד בין זו לזו. השיר תיאר את מצבו להפליא, הוא קינא שראה את קוגמה מטפלת בקוגה בכול כך הרבה דאגה... ברכות... קוגה התעורר, וכשרה את קגומה רוכנת מעליו, הוא היה בטוח שהוא מת והגיע לגן עדן, קגומה נאלצה להכות אותו מספר פעמים, עד שעזב אותה. הוא עדיין היה מטושטש, ועדיין בטוח שהוא מת. הוא קפץ על רגליו והצמיד את קגומה אליו. הדם רתח בעורקיו של אינושה, והוא התנפל עליו, צורח שיעזוב את קגומה בשקט. קגומה אומנם דאגה שאינויאשה לא יתקוף אותו, על ידי שאמרה לו לשבת, והסבירה לקוגה מה שקרה. קוגה סיפר להם את סיפורו...

חלק 7

קגומה חשבה לעצמה עוד ועוד.... למה קאגורה חזרה? מה יש לה משבט הזאב? זו כנראה מלכודת של נאראקו, לא זה שקוף מדי... מה היא מנסה לעשות? האם היא מנסה להחליש אותם? לפתע התפרצה קגורה למעגל האור של החבורה, מתנשפת כולה, מכוסה דם וריח של זאבים נודף ממנה. קוגה ניסה להילחם בה, אך הוא התמוטט מעל רגליו. קגורה דיברה. "בבקשה! זאת לא הייתי אני שניסיתי להרוג את קוגה! נאראקו הכין כפילה שלי! הוא גילה את סודי, הייתי חייבת לברוח, והוא ידע שמאז שראיתי את קוגה נלחם לראשונה, לא נתן לי לבי להרוג אותו! כי.... אני אוהבת את קוגה" היא נראתה ביישנית, שלא כהרגלה"נאראקו גילה זאת, איני יודעת איך, הוא התמלא קינאה, כי הוא אהב אותי, אך אני לא סבלתי את השד המתנשא והמקולל הזה!" היא חזרה להיות בטוחה בעצמה. "הוא שיסה בובה שלי בקוגה, אך לא הרג אותו, בתיקווה כי הוא יבוא ויהרגני במו ידיו, לנאראקו תמיד היה חוש נקמנות אכזרי, גם זו הייתה סיבה למה לא סבלתי אותו". "איך נדע עם את דוברת אמת?" פיקפק אינויאשה. "הבאתי הוכחה, הרח את פיסת הבד שבידיו של קוגה, ואת בגדי, ותראה כי יש הבדל בריח" אינואישה בדק, היא דברה אמת. "אני עדיין אינני סומכת עליה, מאין לי לדעת שזו איננה מלכודת נוספת? אולי זו רק עבודה בעיניים?" שאלה קגומה, היא לא בטחה בקגורה, מסרבת לשכוח את מראה הזאבים המתים שראתה בטירה של נרארקו. "אני אתן לך את נשקי, נזיר. שים עליו קמעות כמה שבא לך, וודא שאיני מסוגלת לגעת בו. בלעדי המניה שלי אני חסרת אונים. זה יספיק לשכנע אותך שאיני מתכוונת להזיק לכם?" שאלה קגורה, היא נראתה נרגזת מעט על כך שלא האמינו לה. פעם בחייה היא דוברת אמת, ומפקפקים בה. היא אכן אהבה את נסיך שבט הזאבים. הוא היה שונה מכול האחרים, חזק ישיר, חם מזג, בדיוק כמו שהיא אהבה. היא שנאה את נאראקו הנקמני, הנוטר, העושה בכשפיו ומתחבל תחבולות. לא, לא זה היה הסגנון שלה. היא זכרה למה עזבה את הלוחמים המיסטיים מלכתכילה. זה התחיל בריב מטופש, שלה עם איזו אפסית על נשק יעד, שתיהן רצו את מניפת הרוח. הלוחמת הטיפשה קיבלה אותה לפניה. בסופו של דבר קגורה הרגה את הלוחמת העלובה הזו, לקחה את המניפה והסתלקה לה מן המקום. לא, הלוחמים הטיפשים,"שלום ואחווה, נצל את כוחו של היריב לטובתך" רכרוכיים מטופשים! למה הם לא נתנו לה לחסל אותה וזהו! היא הייתה סתם חלשלושית! ואז... היא פגשה את נאראקו... הוא עבד עליה, שיטה בה וכישף אותה. לקח לה שנים להשתחרר ממרותו. היא ראתה את קוגה, והוא היה ממש דומה לה. קשוח, מדליק, מעורר אימה, ומקסים. היא אהבה את זה כך. היא שמה לב שקוגה מתעורר, הוא נראה פצוע, אבל הוא לא הראה כל סימן לחולשה. היא התקרבה אליו, אמרה לו שהיא כל כך מצטערת שרגה את חבריו, וסיפרה לו איך נראקו כישף אותה לפני זמן כה רב. נראה כי קוגה סלח לה, הלב הקר שלה התמלא בחמימות, ונראה כי קוגה הרגיש דומה, כי העיניים שלו זרחו, או שהוא עדיין היה מטושטש מהפצעים, שהיא בעצמה פצעה בו? נראה כי האור בעיניו של קוגה כבה מעט, היא כמעט יכלה לשמוע אותו חושב, כי זו תהיה בגידה בחבריו שמתו להיות יחד איתה. היא החליטה על צעד נועז, היא ליטפה את פניו וקירבה אותם לאלו שלה. הם התנשקו, בזמן שנראה כנצח, ואז נשמעה צרחה מהצד השני של המדורה. אוי לא, חשבה קגורה, לא עכשיו! שיפו, סתום את פיך! היא תפסה את השועל בראשו והעניקה לו מספר מכות שהספיקו כדי להשתיק אותו. היא חזרה לקוגה, זה עומד להיות לילה נפלא... אך נראה שקוגה התעלף, לא נורא, כל הזמן שבעולם יש לה כדי לחכות לו... אין ף אחד שימנע מהם ללכת ברגע שנאראקו יחוסל... הלא היא יודעת את סוד חולשתו הגדול... את עקב אכילס שלו, או שאולי עדיף לומר, עכביש אכילס?

וההמשך החדש: פרק 8!

אינויאשה העיר את כולם. זה כבר היה בוקר, והוא אמר שהוא מריח ריח של שד. הוא שאל את קגומה אם לשד הזה יש רסיס. "לפעמים נראה לי שכול מהות היחסים ביני לבין אינויאשה סובבים סביב הרסיסים האלו, הלוואי שהיה לי די אומץ לומר את מה שיש לי לומר לו, אבל אני יודעת שהוא יצחק. מילים כל כך פשוטות, אני אוהבת אותך, אבל אנחנו בדיחה של הזמן... הוא לא אוהב אותי, הוא רואה דרכי את קיקיו" חשבה קגומה לעצמה. לא, לשד הזה שאינויאשה הריח לא היו רסיסים. "אם כך, אני מחסל אותו וגמרנו!" אינויאשה קפץ באוויר שולף את טסאיגה, והנחית מכה אדירה כל ראשו של השד, שהיה בסך הכול עקרב צעיר. קאגורה התקדמה, היא צחקה על הטכניקה העלובה של אינויאשה, ואינויאשה התרגז, אך לפתע בקע אור מתוך התיק של קגומה, הגולם של קינהי! היא חוזרת לחיים! הגולם התבקע, מתוכו יצאה קינהי, בגודל כמעט מלא, היא נראתה כעת בערך מבוגרת אך מעט מאינויאשה וקגומה. קאגורה צעקה. "קאגורה? מה את עושה כאן, אחרי שנאראקו החזיק בלב שלך, חשבתי שאין דרך לברוח!" אמרה קינהי לקאגורה. "מה?! אתן מכירות?!!" אינויאשה נראה מופתע. "בטח שאני מכירה את קאגורה, היינו יחד בכיתת לחימה בעזרת יסודות היקום, היא הרוח, ואני הייתי אש, היו עוד שני שדים, על המים והאדמה, אך הם נהרגו מזמן." אמרה קינהי כאילו שזה ברור מאילו. "קאגורה, אני שמחה שברחת, איך עשית את זה?" שאלה קינהי בהשתוממות. "גיליתי שהלב שנאראקו החזיק הוא תרמית, הוא גרם לי לחשוב שהלב שלי בידיו, וכשהוא מועך אותו נגרם לי כאב אדיר, זה כישוף פשוט, כל עוד אני מאמינה שליבי בשליטתו" קאגורה אמרה בהתנשאות. "ואיך גילת את התרמית? הלא נאראקו מעולם לא נתן לך להתקרב לרגשותייך" שאלה קינהי, מופתעת ביותר. "בזכות הזאב הפצוע הזה, קוגה, גיליתי מהם רחמים, ואחר כך מהי אהבה" אמרה קאגורה מסמיקה קלות כל כך שבקושי היה ניתן להבחין בכך. "אני מקנאה בך, את יצור בן מוות, את מסוגלת לחושה חרטה, ואהבה. אני יצור בן אלמוות שכמוני, איני מסוגלת לחוש את הרגשות האלו כלל. אם הייתי יכולה, הייתי הופכת לבת מוות, רק בשביל לחוש רגשות אלו" אמרה קינהי, דמעה נוצצת תלויה מריסיה. קאגורה קטעה את השיחה באחת, ואמרה לכולם מהי הדרך לטירה של נאראקו. "אני גם יודעת את סוד חולשתו הגדול, הקטע הפגיע בגופו הוא השארית מאונגינימו הגנב, צלקת העכשביש על גבו! אם תפגע שם, הוא ימות! איך זה קשה מאוד, הוא יודעת שאני יודעת ולכן הוא ימגן את גבו בכול מחיר" אמרה קאגורה, הדריכה אותם לעבר הטירה.

SetoGirL

New member
../images/Emo11.gif|סטו|אינו| GO YOU~!

חמוד מאוד מאוד ^-^ תמשיכי!~

b t t y b o o p

New member
למה את פותחת 3 הודעות לפיק אחד?

ולא היה לי מקום ל
שלי..... בכל מקרה, את יכולה לשרשר את הפרקים החדשים לקודמים, כי זה סתם דוחף שרשורים אחרים .

NarakuDaBoss

New member
../images/Emo6.gifמשקיענית

אחלה סיפור, אני כבר מחכה בקוצר-רוח להמשך!

למעלה