בפסטישבט השיר שלנו (ע"פ המנגינה

greeneye

New member
בפסטישבט השיר שלנו (ע"פ המנגינה

של the shoopy shoopy song של שר) אני ב- ז´ ואני מגניבה, אבל את הגבולות אני מציבה. -אלכוהול לא שותה (וגם לא מעשנת) - לצופים מגיעה (אף פעם לא מאחרת) קבעתי ת´גבול, אני נשארת במסלול -במסלול.... אני חניך מושלם (ממש לא לעניין) ממושמע לכולם (אוי כמה הוא חנפן) קבעתי ת´גבול אני נשאר במסלול - במסלול....במסלול.....אווווווווו אני אחלה בחור- בין שתיים לארבע בבית סגור אני חברה לעניין- תמיד שם בשביל כולם! עכשיו תשמע אחי (זה משהו בסיסי) המוניטין שלי (זה משהו אכותי) קבענו ת´ גבול אנחנו נשארים במסלול -במסלול....

greeneye

New member
תכנסו לאתר של השבט שלנו!!

(קישור מצורף...) תסתכלו בגלריות, בקלוז אפ, יש תמונה מקרוב של בנאדם שמוציא לשון? ופוזל כזה?? זה מדריך שלי תום....

greeneye

New member
זה אצלנו מסורת חדשה, אבל קוראים

לזה אצלנו פסטישבט.... אף פעם לא עשינו את זה לפני כן...אוף! לא היה טיול גבולות בגלל המצב הדפוק הזה בארץ! עשו לנו במקום אופקומן (על שם השבט שלנו- אופק) וזה יהיה כל שנה בנוסף לטיולים. חן...איזה מצחיק זה כששרון מתעצבן! כשלא היית בפעם שעברה הוא צעק "תסגרו כבר ת´דלת!!!" ו- "מי כל הזמן פותח תדלת!!!" "תפסיקו לזייייף!!!" איזה קורע זה היה.... תום היה ממש ניג´ס אתמול...איך הוא כל הזמן הריץ את השיר להתחלה עד שנשיר את ה- "אני/אנחנו נשארת/נשאר/נשארים במסלול..."

אצלנו באילת

זה פסטיפינק!!!! כי ורוד זה הצבע הכי הכי הכי!! הצבע של שבט אילת הנהגת דר"ג

Meijen Shaggy

New member
אחלה שיר ../images/Emo45.gif ../images/Emo15.gif

המופע שהשבט שלנו ("צור" כוכב יאיר) מעלה מדי שנה נקרא "שירוּצוּר".. השנה הוא ייערך בדיוק בעוד שבוע (27.4), והנושא השנה הוא: פלאי עולם. אז כל גדוד מ-ד´ עד ט´ מעלה מופע על פלא עולם אחר (פירמידות, פסל זאוס, מגדל פיזה, טאג´ מאהל..). הנה חלק בודד שאני זוכר ממופע ד´, על הפירמידות: (עפ"י המנגינה של הפזמון של It´s Raining Men) "זה פלא עולם - פירמידה, זה פלא מושלם, ראשון מכולם. יישאר תמיד ולא יתפרק, פה קבור פרעה עאלק!"

123barbi

New member
אצלנו קוראים לזה...../images/Emo60.gif

אצלנו קוראים לזה "פסטילון" על שם השבט שלנו- שבט אלון אני לא יודעת בדיוק מתי זה יהיה....

greeneye

New member
שלנו ב- 4.5 נדמה לי...

ב-
(התפו"ד הזה יותר דומה לבוטן...)

למעלה