בפעם האחרונה

בפעם האחרונה ../images/Emo7.gif ../images/Emo7.gif ../images/Emo7.gif

חברי היקרים, הורי המעצבנים החליטו להפסיק לי את האינטרנט מה שאומר שאני עוד מעט התאבד:( הם טוענים שאני יותר מידי שעות על המחשב ומזניחה את הלימודים:( לכן זה יהיה בערך השבוע האחרון שאני יוכל לדבר איתכם:( ואתם איתי:( אני על סף בכי עכשיו:( לא נראה לי שאני יכולה לעשות משהו לגבי זה, הכל מתפרק לחלקים עכשיו, בבית ספר כל כך חרא ואני לא יודעת מה לעשות. אני אוהבת אותכם מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד ושלא תשכחו את זה, מקווה שאני יוכל להמשיך לכתוב בפורום דרך חברות או ידידים שלי:( כולכם בואו לחיבוק קבוצתי :)
אוהבת כל אחד ואחד מכם
אני ישתדל מאוד להיות כאן מבטיחה, אוהבת אותך ענת
תמשיכי לנהל בהצטינות את הפורום אוהבת אותכם.. מיכל

מיכלייייייייי יקרה

חבל לי שאת עוזבת אני באמת אהבתי את התגובות שלך פה לאנשים ואת ההודעות שלך... וכל פעם הייצא לך להיכנס לפה אני אשמח מאודדדדד ואם תרצי לדבר או להתייעץ תיזכרי אני תמיד פה חמודה תודה על המחמאות
שלך.......ענת

קבלו ../images/Emo24.gif אני לא עוזבת ../images/Emo9.gif

אולי אחי ישכנע את ההורים שלי להשאיר את האינטרנט ואני ישתדל מאוד מאוד להשקיע בלימודים, יש לי בערך עוד שבוע :) מבטיחה לחרוש (מקווה שזה יצליח) כתבתי את זה למקרה שאם זה יבוא לי בפיתאומיות תדעו מה קרה:( תודה מלתעות קבל עוד חיבוקי ממני:) מיכל:)

kissa

New member
לא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אל תלכי מאיתנו.... בבקשה..... אני יבכה עכשיו.... אני יתגעגע.... תבואי לבקר......

Brit

New member
*מחזיקה אצבעות*

את לא הולכת לשום מקום! ואם אני יהיה חייבת אני ישלח את המאפיה להורים שלך! או אפילו את הFBI אז להיזהר!

מיכלוש´!

למרות שלא דיברנו הרבה אני יודעת איך זה בלי אינטרנט ברגע שאתה כבר מכור! וזה קשה! אולי תנסי להתחבר רק שעתיים שלוש ביום ואז ההורים שלך ישנו את החלטתם, אתגעגע אבל מקווה שלא להרבה זמן
גלית

6MR. NICE GUY

New member
מיכל...

היי אנחנו ממש ממש לא מכירים... אבל אני מקווה בשבילך שזה יסתדר... את עושה רושם ממש חמודה.... ואם תישארי אני מקווה שנוכל להכיר אחת את השני.... מחזיק לך אצבעות!!! אורי.

תנגבי ת´דמעות יש לי בשורה טובה...

עם ההורים שלך אומרים שאת מזניחה לימודים אז מה דעתך לא להכנס לאינטרנט לפחות שבוע בתור תקופת ניסיון כדי להראות להורים שלך שאת דווקא לא מזניחה שום דבר..דברי איתם אישית ותגידי להם שכל מה שאת וההורים שלך צריכים כדי שיהיה טוב זה.. אמון בינכם (אני די טובה בפילוסופיה מה?!) מה דעתך באמת לא להכנס שבוע ולהראות להם שאת כן מסוגלת ותביאי ציונים טובים הביתה או יש דרך נוספת והיא: שינתקו אותך מהאינטרנט וברגע שתביאי ציונים טובים והערות טובות מהמורות והמחנכת ועם תעודה טובה תבקשי שיחברו אותך שוב (עם את בתיכון אז השליש תיכף נגמר...) טוב ביי ובהצלחה! רינת הנותנת עצות...
נ.ב במקרה ושתי השיטות לא יעזרו...
ביי ביי אף על פי שלא דיברתי איתך הרב ולא הייתי חברה שלך בפורום...ביי

למעלה