בפעם האחרונה

tairon

New member
בפעם האחרונה

היום ליוותי אותך בפעם האחרונה..אוף כמה קשה שזה היה לא תארתי לעצמי שאני יגיע לרגע הזה ועוד לומר את זה בלתי נתפס כן כן אז היום ליוותי אותך בפעם האחרונה אני בטוח שאת ממעלה ישבת לך על איזה ענן וגיכחת לך על הסיטואציה ואולי סופ סופ יכלת לחייך בחופשיות כמו פעם ללא כאב אני כבר מתגעגע לחיוך לשיחות המדהימות לשלווה שתמיד היתה בך אפילו במצב הכי קשה אז ניצבתי לי שם רואה אייך מביאים אותך למנוחה ונחלה ואחרי שהכל נגמר אחרי שכולם כמעט הלכו ונשארנו קומץ מקורבים ביותר אליך ישבנו שם כמו פעם שהיינו יושבים על הדשא רק שהפעם את לא היית איתנו את היית מלמעלה נזכרנו בימי קייץ אותם היינו מבלים יחד בטיולים פיקניקים וימים של הרבה חיוכים נזכרנו אייך בברית של הגדול את היית היסטרית כי קלטת את הידיים הרועדות של המוהל ורצת אלינו לשאול אם אפשר לסדר מחליף ובכינו וצחקנו יחד הכל התערבב הכאב הוא עצום ואני לא קולט שאת איננה עוד ולא תחזרי נשארתי אני עצמי עם המון זכרונות והם ילוו אותי הלאה תמונה אחת חקוקה בזכרון שלי החיוך המדהים שלך שנפרדתי ממך בפעם האחרונה את אותו חיוך אנצור בתוכי וככה אני מבקש לזכור אותך את במוחי לעד הזכרונות הם חזקים ויפים הכי יפים שיש היום ליוותי אותך בפעם האחרונה נוחי על משכבך בשלום

קרני

New member
טיירון...

המילים שלך מהדהדות בחלל העולם, יגיעו למרומים, שם על ענן אחד יושבת היא, שומעת, מעשנת סיגריה ומחייכת... טיירון... המילים שבתוכך תמיד יגיעו אליה... כואבת את כאבך... שולחת לך חיבוק גדול עם חיוך...

ללה ה

New member
טאי

טאי יקר, אלף פעמים נאמר כבר שאין מילים מנחמות. רק החיים והחיים בלבד ממציאים נחמה. אלו המתים כבר לא זקוקים לה. הם הגיעו אליה. הם נמצאים בה. החיים ימציאו לך נחמה ואני מאמינה שבנחמה הזו יהיו החיוך שלה, והירוק, והסיגריה, והצחוק והבכי. ללה.

למעלה