בפעם הבאה שנואשם בזיופים

Majestic12

New member
בפעם הבאה שנואשם בזיופים ../images/Emo188.gif

לצערנו, רבים מאנשי המדע ואנשים בכלל, נוטים להאשים את חוקרי העבמי"ם בזיופים מכוונים. רבים טוענים כי כל מטרת חוקרי העבמי"ם לזייף ולהציג מידע מוטעה בכוונה תחילה (הרי אנו מזייפים כל היום צילומי עבמי"ם בעזרת הפוטושופ
). אני מציע לכם לקרוא את המאמר הבא, על-מנת להבין שזיופים זוהי מכה עולמית - ולאו דוקא בתחום העבמי"ם, אלא תופעה נפוצה ביותר בין אנשי מדע "ממוסדים", שאת מחקריהם אנו מקבלים (בדרך כלל) כאמת לאמיתה וכהוכחה מוחלטת...

חפY

New member
מדענים שמזייפים- צריכים להיענש

אבל כיצד זה משליך על תחום חקר העב"מים מלבד האשמת חוקרי עב"מים בזיופים מכוונים?

Majestic12

New member
הקשר

ההקשר הוא כללי. הוא נועד להבהיר שלא כל מה שנראה "אקדמי","מדעי טהור", ו- "עובדה מדעית מוכחת מעל לכל ספק" הוא תמיד כזה. הכתבה מיועדת להציד מצב קיים, כך שלפני שמישהו מאשים מיד את חוקרי העבמי"ם בזיופים מכוונים, ההמלצה היא שיבדוק "בחצר הממוסדת", ויגלה מהי כמות הזיופים שם.

s n s 7

New member
הכבשה השחורה

שבמשפחה הם אלה שמתעסקים בעב"מים ובתופעות לא מוסברות. הם מוקצים כי הם מעוררים שאלות שלא תמיד נוח לענות עליהם. רצוי להזכיר תמיד כמה מדענים מפורסמים וכמה רופאים הציגו תזות ומחקרים שהקשר בינהם למציאות מיקרי בהחלט.

Patrick kim

New member
שאלות שלא נוח

אני לא חושב שאדם שעבמים מעניינים אותו ידחק לפינה וירתע ממתן תשובה ובתנאי שתהיה במסגרת מה שהוא יודע חש הישווה ויודע גם לאמר אינני יודע ולא הכל שחור ולבן

the breezer

New member
קוראים לזה "פסאודו מדעי"

המחקר הכי פסאודו-מדעי שאני מכיר זה כל הספין סביב ה-"קודים בתורה".

Gilliana

New member
זה ממש לא פסודו-מדעי!

מחקר העבמי"ם רחוק מלהיות כזה - הצהרה כזו היא בדיוק חלק מהבורות האופפת את הציבור בכל הנוגע לתחום.

למעלה