בפעם המאה- זה או זה XD אבטיח או מלון ? ><
P PerfectSP New member 22/10/10 #1 בפעם המאה- זה או זה../images/Emo35.gif XD ../images/Emo190.gif אבטיח או מלון ? ><
S SimpleSecondsToMc New member 25/10/10 #8 ../images/Emo14.gif../images/Emo115.gif תפוזיםD: אבל סחוט.. אממ, עברי לידר או אסי עזר?
ה ההולנדית המעופפת New member 25/10/10 #11 קלאסית ../images/Emo60.gif סתם כי אני יותר אוהבת איך שקלאסית נראית מאשר חשמלית XD לקבל מחזור באילת או בחו"ל? D:
קלאסית ../images/Emo60.gif סתם כי אני יותר אוהבת איך שקלאסית נראית מאשר חשמלית XD לקבל מחזור באילת או בחו"ל? D:
ה ההולנדית המעופפת New member 27/10/10 #19 במחשב D: ../images/Emo60.gif אם אתה כבר בחוץ תהנה מהעולם האמיתי XD האוס או ההוא של יס.. דקסטר משו ?
ה ההולנדית המעופפת New member 25/10/10 #9 מה כמובן?!$% ../images/Emo60.gif ההופעה הראשונה היתה כלכך הרבה יותר טובה! אין בכלל השוואה~
ה ההולנדית המעופפת New member 25/10/10 #13 נה נה נה נה נההההה ../images/Emo60.gif לא שומעת ולא שומעתתתתת XD
Y YuvalSP New member 25/10/10 #14 ../images/Emo268.gif השנייה!../images/Emo47.gif נו די לא הייתי בראשונה איך היא יכולה להיות מושלמת בלעדיי הא?!
../images/Emo268.gif השנייה!../images/Emo47.gif נו די לא הייתי בראשונה איך היא יכולה להיות מושלמת בלעדיי הא?!
P PerfectSP New member 26/10/10 #17 השנייה הכי טובה, סוף פסוק.../images/Emo47.gif ../images/Emo190.gif כפרות, ברשונה דיויד לא היה!@#$% וזה היה במקום סגור ו..פסדר. בשנייה זה היה תחת כיפת השמיים עם דיויד *-* ואז מה אם הייתי שורה ראשונה הכי באמצע ותפסתי את המקל של צ'אק P:
השנייה הכי טובה, סוף פסוק.../images/Emo47.gif ../images/Emo190.gif כפרות, ברשונה דיויד לא היה!@#$% וזה היה במקום סגור ו..פסדר. בשנייה זה היה תחת כיפת השמיים עם דיויד *-* ואז מה אם הייתי שורה ראשונה הכי באמצע ותפסתי את המקל של צ'אק P: