בפעם המיליון- ריצה.

meidos

New member
בפעם המיליון- ריצה.

שלום, ובפעם המיליון ומי יודע כמה. ריצה! רציתי לדעת: (ובבקשה לא להעיף פה תשובות על ימין ועל שמאל ) כששומעים רק רדיו עם ה- h10 . נשקפת סכנה לנגן עם ריצה?

shay0600

New member
לרדיו לא יקרה כלום

אבל יכל להיות שאם הדיסק הקשיח ידפק אז הנגן לא יעלה ביכלל למצב של הרדיו

נדב8

New member
בטח

העובדה שהכונן הקשיח לא מונעת מחלקים לחטוף זעזועים מהריצה ולהנזק.

TheRealDeal

New member
ריצה לא מומלץ..

אבל אפשרי. ורוב הסיכויים הם שלא תקבל אחריות על המוצר אם יקרה משהו. (בהליכון וחד"כ אין בעיה, פשוט מניחים בצד)

meidos

New member
אז רגע..

זה יכול להרוס את הנגן גם אם הדיסק הקשיח כבוי? כאילו, מה? אני רץ עם רדיו! אמרת שיש מנגנון נעילה של הדיסק, שלא ינזק כאשר הוא כבוי... בעע

TheRealDeal

New member
יש מנגנון נעילה..

אבל לא אמרתי שלא יכול להיגרם נזק... כשהדיסק נעול רוב הסיכויים שלא יקרה כלום.. אבל תמיד יש מצב שמשהו יקרה.

meidos

New member
ברור שתמיד יש מצב.

גם יש מצב שירד שלג בצפת בקיץ, הכל בסופו של דבר הדיוני, אני שואל אם זה כ"כ מסוכן, כאילו, כדאי לקחת סיכון?

TheRealDeal

New member
אני לקחתי את הסיכון..

עם האייפוד... אז לא יודע מה כדאי לך לעשות, תחליט את זה בעצמך... לי למשל התקלקל האייפוד, אבל אני בספק אם זה קרה מריצה... גם אם המחט נעולה, תמיד יש מצב שהדיסק קצת יצא ממקומו או משהו.. זה כנראה מה שקרה לי כי כל הזמן הייתי צריך לתת לו כמה מכות אם הוא היה עושה בעיות.. וזה מעצבן.

meidos

New member
כן, אבל שאתה רצת,

שמעת מוזיקה, אני רק רדיו, זה דיי שונה. תן לי עצה ווקשה, כדאי או לא שחור או לבן.

TheRealDeal

New member
'כדאי', בטח שלא..

אבל אין בעיה ורוב הסיכויים הם שלא יקרה לו כלום אם תשמור עליו.. שלא ייפול.. ועדיף שתרוץ עם רצועה ליד אם קיים דבר כזה לH10.. כי היד רועדת פחות.. אם תשים אותו בכיס הוא יקפץ לו חופשי שמה.

meidos

New member
תודה

ובכל מקרה, מצאתי פטרון איך הוא קופץ מעט, שמים אותו עם הקליפס בצד הפנימי של המכנס, כמומר, הוא תלוי רגיל, רק שהמסך צמוד לבטן במקום החלק האחורי

stardust19

New member
ובכן אני מצטער לבשר לך אבל היות

והנגן מופעל אז הדיסק בכל מקרה מופעל. למרות שישנה נעילה של המחט מגיע זרם לדיסק כך שהדיסק נמצא תחת מתח מסוים, במקרה הטוב לא יקרה לא שום דבר אבל במקרה הרע פשוט יכול להיות איזשהו פאק קטן ואז גם הדיסק ידפק.

lior297

New member
רגע רגע

אם הנגן כבוי והוא בתיק ולצורך העניין אני רצה הרבה אחרי אוטובוסים ורכבות
גם יכול להיגרם נזק? (h320)

stardust19

New member
את יכולה לרוץ כמה שאת רוצה רק עדיף

שהנגן יהיה בתוך פאוץ' או משהו בסגנון כמו אצלי- ותאמיני לי בתור חייל יוצא לי לרוץ לא פעם ולא פעמיים

lior297

New member
הוא לא זרוק

בתוך התיק, הוא באחד התאים והוא די יציב שם. אבל אתה יודע, התיק מתנדנד וכו'. טוב נו, לא לרוץ לאוטובוסים. חבל על המאמץ. ובלאט. איפה אני תוקעת אותו בחורף?

TheRealDeal

New member
אהה.. ../images/Emo4.gif

הבנתי... אז פשוט לא לרוץ עם מיקרו-דרייב והארד-דיסק...

meidos

New member
rega

אז הדיסק קשיח פועל בזמן ששומעים רדיו? למה לעזזל?! כאילו הוא רוצה להיהרס בכוח?!

למעלה