בפעם המי-יודע-כמה

בפעם המי-יודע-כמה

אולי זאת הפעם העשירית בשבועיים האחרונים שאותו כותב מופיע בשער תפוז. אם רק היה כותב משהו מועיל.

wild orchid

New member
../images/Emo45.gif אני איתך! תגידו למה כל יומיים מקודם אותו

בלוגר ועוד עם רשומה בעומק של כפית? בכל הבלוגיה הזו אתם לא מוצאים רשומות טובות לקדם?! או שזו ברירת מחדל של העורך כשאין לו כוח לקרוא ולחפש? מה נסגר?

כנראה הוא בעצמו עורך את עמוד הבית,

כי אין הסבר אחר לתופעה הזאת. כל דבר שהוא כותב מופיע שם, לפעמים כל יום.

noaost

New member
בוא נעשה את זה אחרת:

תושב חוץ יקר- אמנם לא אני עורכת את עמוד הבית, אבל יש לי הצעה: בכל יום, תשלח אליי לינקים לרשומות מומלצות שאתה היית שמח לראות בעמוד הבית. אני מצידי אעביר אותן לעורכים. איך אני איתך? נדמה לי שזה יהיה יעיל יותר מסתם לקטר. נועה מנהלת הבלוגיה

תשובה

זה לא קיטור אלא הצבעה על תופעה בולטת. בקשר לקישורים - אני לא יכול לשלוח אותם מידי יום, אלא רק מידי פעם.

TheWhiteTigris

New member
יקירתי,

את זאת שעובדת בתפוז, לא תושב חוץ. העורך מקבל כסף על העבודה שלו, לא תושב חוץ. תפסיקו לכעוס על הגולשים שמציגים את הליקויים שבמערכת - ותטפלו כבר במערכת! * * משפט זה לא נאמר בכעס כלפייך. אין לי שום טענות. את פשוט האדם שאנחנו יכולים לדבר איתו... 4u .

העורכים מקבלים שכר כדי לקדם רשומות ראויות

תושב חוץ לא עובד שלכם. הוא פשוט מסב את תשומת ליבך בפעם החמישית לתופעה שהייתה צריכה להיות מטופלת מזמן.

wranger

New member
נועה, העורכים מודעים לשרשור ההמלצות היומי?

אולי אני טועה, אבל מזמן לא ראיתי בעמוד הבית קידום של משהו שפורסם בשרשור "כדאי לקרוא" כלשהו. (ואני בכלל לא מבין את השיטה של עדכוני עמוד הבית, שנדמה לפעמים שלא מתעדכן בכלל. או שזה רק אני?)

noaost

New member
תשובות לכולם:../images/Emo140.gif

א) כן, עורכי עמוד הבית בודקים בקביעות את שרשור ההמלצות של פורום הבלוגיה. ב) תושב חוץ לא עובד בתפוז, אולם נהוג שמי שמעוניין להסיר נגע מסוים יציע גם פתרונות (במקרה זה- המלצות משלו) ג) עורכי עמוד הבית לא יכולים לנחש מהו טעמו של כל גולש בבלוגיה, ולכן מעבר ל'עוד פעם מקדמים את אותם אנשים' רצוי להציע גם המלצות משלכם. אני מאמינה שבסופו של דבר, כמות מאסיבית של רעיונות והמלצות מצוינות יעשו את ההבדל וישפיעו. ד) עורכי עמוד הבית נוהגים ע"פ שיקוליהם, ולא על פי שיקוליי. כל מה שאני יכולה לעשות הוא מה שאני עושה בכל יום: לעבור על פורום הבלוגיה, לעבור על כל רשומה חדשה שמתפרסמת (ויש המון!!!), לשלוח להם את ההמלצות שלי, ולקוות שהם יקבלו את המלצותיי. לא תמיד זה קורה. זה המצב כרגע. ה) אני משוכנעת שכניסתה של נעמה לתפקיד אחראית בכירה על הבלוגיה, עניין בחירת העורך ודף הבלוגיה יקודם סוף סוף וכולנו נראה את האור. שתהיה שבת מצוינת נועה מנהלת הבלוגיה

suki da yo

New member
עורכי עמוד הבית כמובן לא צריכים

לדעת מה טעמו הספציפי של כל אחד מאיתנו. למעשה, אין בזה שום ערך. מנגד, עורכי הבית צריכים לנהוג כמצוות ההיגיון ולנסות לפנות לכמה שיותר סוגי קוראים שונים, כלומר לגוון את ההמלצות שהם נותנים. כמובן שזה לא קשור אליך, אני יודעת שאת לא אחראית לעריכה. אבל אולי כדאי להזכיר לעורכי דף הבית את הנושא.

TheWhiteTigris

New member
ברצוני להגיב על סעיף ב', ברשותך כמובן.

תארי לך שאת בבית מלון, ניגשת לבריכה, ומגלה שהיא מלאה בעלים יבשים שנשרו זה עתה מהעצים. את פונה לדלפק הקבלה ומתלוננת על כך. יום למחרת שוב ניגשת לבריכה, היא עדיין מלאה עלים. שוב מתלוננת בקבלה. יום למחרת - חוזר חלילה. יום אחד, כשאת ניגשת -שוב- להתלונן בדלפק הקבלה, האדם שמאחורי דלפק הקבלה אומר: "תשמעי, נכון שאת צודקת, אבל כבר היית בבריכה. לא יכלת להוציא את העלים בעצמך במקום להתלונן שוב ושוב?" תראי בזאת עלבון מסויים, נכון? אחרי הכל - יש עובדים שאחראים על ניקוי הבריכה, לא את. את באת להנות ולהפיק את המיטב מהמלון, בעוד שהעובדים - ובכן - אמורים לבצע את עבודתם. את כעסך את תוציאי על האדם שבדלפק הקבלה על אף שאת יודעת שהוא לא אשם, בשל העבודה הלקויה שבוצעה בבריכה. את האנלוגיה בטוחני שתמצאי לבד
נ.ב - לגיטימי לבקש הפניה לפוסטים טובים. אבל זאת המטרה של השרשור "המלצות" והבלוגרים לא אמורים לבצע פעולות נוספות שאינן יזומות (פעולות יזומות - הבלוג של השרוט לדוגמה). אף אחד לא אמור להפיק עכשיו דו"ח מקצועי על פוסטים בכל יממה, אחרי הכל אנחנו הגולשים ולא העובדים.

Bartchuk

New member
../images/Emo91.gifוהצדעה! גיבורי הWWF: היטמן, הקברן כנס!

שלום חברים! פורסמה עכשיו סדרת פוסטים מדהימים בנושא "רחשי הנוסטלגיה"...הכתבה הראשונה על גיבורי ה-WWF משנות ה-90' פ- הקברן, היטמן וכו/. כוללת צילומים ווידאו מרשימים ונוסטלגיים במיוחד - לכן כדאי להיכנס עכשיו...
אתם בהחלט מוזמנים להיכנס ולהביע דעתכם. הקישור הוא: http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=1366883&passok=yes שבוע מקסים שיהא לכם, שלכם בר!

למעלה