בפעם הראשונה

בפעם הראשונה

שלום יאיר, אני קצת נבוכה לשאול עכשיו, אבל כנראה שאני די זקוקה לחיזוקים. תאריך הלידה שלי הוא 24/7/1976 בין השעות ארבע לחמש אחה``צ ובתקופה האחרונה אני ממש לא מוצאת עבודה שתתאים לי. למרות שאני טובה בהמון דברים. זה הולך להשתנות בקרוב? יש לך איזו המלצה פרט ל``לזרום``? איזה כיוון שדווקא בתקופה הזו יקל עלי וישתלב? המון תודה. אנאבלה.

עבודה - כאינדיקציה לחיים

עבודה בחיינו היא רק גורם אחד, שמראה לנו איפה אנחנו נמצאים מבחינה רגשית. חוסר היכולת למצוא משהו מתאים, מראה יותר מכל על מקום אחר, רעב אחר אולי, שעדיין לא התמלא, ולא מצא את עצמו. אולי זה הזמן לעצור ולפני שאת מוצאת עבודה לחשוב מה באמת מתאים לך, מה באמת היית רוצה, מה חלמת תמיד לעשות - ואז לקחת כיוון מהמקום הזה אל החלום ההוא, הכיוון הזה, ולהתחיל לזוז לשם. טיפול באנשים ? עסק משלך ? כל כיוון יתאים, ובלבד שיבוא מבפנים, וגם אם הוא יצריך לימודים לצורך התמחות - שווה לעשות זאת בעיקר עכשיו, כשעדיין לא התבייתת על משהו וקשה לך לעזוב אותו. נסי לא לוותר, ולא להתפשר.

העניין הוא

שאני אוהבת המון דברים ואני גם די טובה בהמון דברים. והניסיון שלי להיות פרקטית מחד ולהנות מאידך קצת מקשה עלי. האם זו הייתה רמיזה ההצעה לפתוח עסק? לעזור לאנשים אני כבר מנסה המון זמןן בכל מני רמות, השאלה היא אם זה יכול להיות דבר מסוים או לפחות עם דגשים מסוימים. מה אתה אומר? (מיותר לציין שאני בעיקר מתייעצת ולא תולה בך את עתידי בפנטיות). :)

לאנאבלה

אני בהחלט מבין את הבעייה, כי גם אני רב תחומי ועוסק בכמה וכמה דברים במקביל, ועם הזמן גם למדתי להרוויח כסף מכולם, פשוט כי לו ויתרתי, והעמקתי בכולם. את אותו הדבר אני מציע לך : התחילי במשהו שהוא קל לך, אבל על תוותרי על דברים אחרים שגם הם חלק מהותי ממך. המציאות שלנו מאוד מסרסת פעמים רבות, וכולם אומרים לך תתרכז, אל תתפזר, וכו וכו. אבל האמת היא, שאנשים רב תחומיים יכולים לחיות מכמה דברים במקביל, וגם להצליח, וכשתחום אחד `נסתם` ואין פרנסה, יש תמיד עוד מקורות הכנסה. בכל מקרה, נראה שכדאי שתלכי לכוון העצמאי, אולי במשהו טיפולי עם אנשים, יתכן שבכוון של רפואה אלטרנטיבית, ויתכן שבכוון מיסטי או רוחני יותר, למרות שבכוון סוציאלי - אפילו אחות- אם גם יכולה להצליח. דרך אגב, מה עם עבודה עם ילדים ? ולסכום, ברור שאת רק מתייעצת (חסר לך שלא!) ולא הולכת בפנאטיות מטופשת ובאופן עיוור אחרי העצות שלי ושל אחרים. כי הקובע האמיתי הוא תמיד האינטואיציה הפנימית שלך. אחלה.

ההחיילת

New member
תאריך קרוב...

היות ותאריך לידתה 24/7/76 קרוב לתאריך שלי ואנו חשות פחות או יותר אותו הדבר אני משערת שעובר משהו על כל האריות שנולדו בתחילת המזל. השערתי נכונה או כוללנית מדי?

השערתך נכונה, אם כי..

כל אחת מכן חווה את זה במקום אחר, בשטח אחר. אבל עמוק בפנים, מבחינה רגשית, את אפילו חווה את זה חזק יותר עכשיו, שכן נפטון - ראי שלוש הודעות למטה - נמצא בזוית פעולה חזקה יותר כנגד השמש שלך.

הבנתי...

המון תודה. בנוסף לנפטון בזוית חזקה -השמש שלי אריה בעוד האופק עקרב... אני בקונפליקט תמידי!!! רגע אני רוצה להתבלט ורגע אני רוצה להתחבא!!! - בקיצור מסובך! ותודה שאתה מקשיב. (ליתר דיוק קורא...)

יאיר :)

קודם כל נורא תודה. עבודה עם ילדים (בני נוער)זה דבר שעשיתי ונורא נהניתי ממנו. באמת הזכרת לי תקופה אחרת. זה מה שאני אוהבת בפורום הזה, קראתי כמה תשובות שלך לאחרים והתשובות שלך תמיד כל כך פתוחות ולא פאטליות. אין תעשו ככה וככה כמו במקומות אחרים. וזה חינוך מחדש של הישראלי שלמד להתנהל לפי משהו ספציפי ולשכול שתמיד יש אפשרויות. תודה שהזכרת לי... אני בטח ``אשב`` על האופציות שציינת יחד עם כל העניין של החשקים והכמיהות שלי למימוש. תודה, (פעם אחרונה, מבטיחה). :)

לאנאבלה

אני תמיד שמח לפגוש עוד אנשים שחושבים כמוני, אם באופן עקרוני ואם לגבי עצמם, ואת מוזמנת לחזור שוב ולדווח. אל תרגישי לא נוח ואל תבטיחי לי שזו הפעם האחרונה : הסיבה שבחרתי להיות בפורום הזה, היא לענות לאנשים כמוך, שאולי שכחו פה ושם שיש להם אפשרויות בחירה עם עצמם, ובעצם די הרבה אפשרויות שלפעמים נוח לנו לשכוח אותן.. אשמח אם תחזרי שוב, אם להתייעץ, ואם לספר לי מה קורה. בהצלחה.

אויש...

זו לא הייתה פעם אחרונה בהחלט, בקטע של ``זהו מעכשיו אני לא שואלת כלום ונעלמת``. התכוונתי יותר בעניין של הערה אחרונה להפעם. ותודה אחרונה אחרי שטף התודות.... :) (אגב, מה יהיה עם פלורידה, הא?)... שיהיה יום טוב

למעלה