ש ש י ק ש ת המקורי
New member
בפעם שעברה מחקתי את ההודעה שלי-
חשבתי על כך רבות ואני לא רואה כל דרך להמנע מכך אלא פשוט לשים את זה על דפי הפורום. אני מודיע מראש. כל תגובה אישית אני מצפה שתגיע אלי אישית וכך גם אל חברי הפורום האחרים. אין לי בעיה להתדיין פה על הנושאים האלה אבל אני פשוט צריך לסדר כאן מספר דברים. לצערי, נאמרו פה מספר דברים שלא היו במקום. חלק החלטתי להשאיר חלק מחקתי ונתתי סיבה פשוטה וחלק מחקתי וקיבלו ממני מסר המסביר את עמדתי על כך. חלק מההודעות אשר שורשרו יחד עם אותם ההודעות נמחקו גם, וזאת היות והם חלק מאותו האשכול. כאשר האשכול נמחק אז כל השירשור שלו נמחק גם. אני גם לא רואה סיבה מיוחדת להשאיר תגובות להודעה שלא קיימת. אני רואה פה צורך לפנות לכולם חלק אישית וחלק כללית. הודעות של שלום, ומי פה יכולות להשאר באותו שירשור. אני מבקש להפסיק לשרשר הודעה חדשה כל חמש דקות ולשאול מי פה. אני אישית כבר לא ממש יודע לאיפה להגיע היות וזה נראה כי יש איזה חמישה שרשורים של אנשים תמיד. משום מה הם לא עונים אחד לשני. תודיעו לי מה אתם חושבים. זה כן פתוח לדיון. אני רוצה לדעת מה דעתכם בנושא השירשורים. מה שלא פתוח לדיון זה הדבר הבא: קנטורים בקשר לדברים אישים והטחת האשמות לא יועלו לפורום. לא מעניין אותי מה הסיבה. יש לכם בעיה? תפנו אלי במסר אישי או במייל. שניהם זמינים בכרטיס שלי. אני מבטיח להסביר דברים. אם צריך אני אפילו מוכן לצלצל ולהתנצל אישית אם טעיתי, אבל אני לא מוכן לדיונים כאלה פה. חלק מההודעות של Wild elf נמחקו, הדבר נמחק על פי החלטה שלי ולפי תקנון הפורום.
פשוט וקל. שאלות וטענות בקשר לזה אפשר להפנות אלי. אני מוכן לקבל גם hate mail. הנושא סגור מבחינתי. כנ"ל הולך לגבי קללות בפורום. עצבניים? תעשו יוגה, צאו לריצה, תנשמו עמוק עד עשר, שתו מיים קרים. אני לא אהיה מוכן לקבל קללות המוטחות בין אנשים בפורום. אותו שירשור ימחק ברגע שאני אראה אותו. אני אתן את האזהרה לכך פעם אחת ולא יותר. אנשים נכנסים לפורום הזה כדי להנות ולכתוב את דעתם. הסתובבתי בין הפורומים היום וראיתי מספר פורומים עם קללות המוטחות בין אנשים. לפורומים כאלה אני לא אכנס יותר! זה יוצר מצב מאוד לא נעים ואווירה פשוט מגעילה בפורום. יש דברים הנאמרים כבדיחה ואני מבין את זה. דברים מהסוג האחר אני פשוט לא אסבול כאן. גם הנושא הזה סגור. הייתי רוצה לסיים דווקא בהתנצלות לכולם. אני חדש בנושא ניהול הפורום, ואני מודע לזה שאני לא מבין בכל הנושאים האפשריים וגם בעובדה הפשוטה שאני לא יודע הכל. יכול להיות שאני אעשה דברים שגויים. טעויות קטנות פה ושם. אני אתנצל מראש לכל מי שאולי יפגע, או נפגע ממני בנושאים כאלה או אחרים. חשוב לי שפורום זה ישאר פעיל. אני מקווה שפורום זה יוכל אולי להביא תועלת של ממש כדרך של מספר אנשים לקרוא את קריאתם החוצה. אני ממליץ למי שלא קרא, לקרוא שוב את כללי ההתנהגות היטב. אני לא עומד ללכת לפי הספר ולא רוצה להיות שוטר. לא בשביל זה אני פה. אני פה בשביל שהפורום הזה יפעל ויתן לכם את מה שאתם רוצים. אם יש דברים או הצעות אני מוכן לשמוע. טענות במסר או אי-מייל. תודה לכולכם. דביר.
חשבתי על כך רבות ואני לא רואה כל דרך להמנע מכך אלא פשוט לשים את זה על דפי הפורום. אני מודיע מראש. כל תגובה אישית אני מצפה שתגיע אלי אישית וכך גם אל חברי הפורום האחרים. אין לי בעיה להתדיין פה על הנושאים האלה אבל אני פשוט צריך לסדר כאן מספר דברים. לצערי, נאמרו פה מספר דברים שלא היו במקום. חלק החלטתי להשאיר חלק מחקתי ונתתי סיבה פשוטה וחלק מחקתי וקיבלו ממני מסר המסביר את עמדתי על כך. חלק מההודעות אשר שורשרו יחד עם אותם ההודעות נמחקו גם, וזאת היות והם חלק מאותו האשכול. כאשר האשכול נמחק אז כל השירשור שלו נמחק גם. אני גם לא רואה סיבה מיוחדת להשאיר תגובות להודעה שלא קיימת. אני רואה פה צורך לפנות לכולם חלק אישית וחלק כללית. הודעות של שלום, ומי פה יכולות להשאר באותו שירשור. אני מבקש להפסיק לשרשר הודעה חדשה כל חמש דקות ולשאול מי פה. אני אישית כבר לא ממש יודע לאיפה להגיע היות וזה נראה כי יש איזה חמישה שרשורים של אנשים תמיד. משום מה הם לא עונים אחד לשני. תודיעו לי מה אתם חושבים. זה כן פתוח לדיון. אני רוצה לדעת מה דעתכם בנושא השירשורים. מה שלא פתוח לדיון זה הדבר הבא: קנטורים בקשר לדברים אישים והטחת האשמות לא יועלו לפורום. לא מעניין אותי מה הסיבה. יש לכם בעיה? תפנו אלי במסר אישי או במייל. שניהם זמינים בכרטיס שלי. אני מבטיח להסביר דברים. אם צריך אני אפילו מוכן לצלצל ולהתנצל אישית אם טעיתי, אבל אני לא מוכן לדיונים כאלה פה. חלק מההודעות של Wild elf נמחקו, הדבר נמחק על פי החלטה שלי ולפי תקנון הפורום.
![](https://timg.co.il/f/Emo43.gif)