בפרוייקט מסלול הישראלית ניתנה להם משימה להכין

בפרוייקט מסלול הישראלית ניתנה להם משימה להכין

שמלות ממוצרים מהסופר. וגם בפרוייקט מסלול האמריקאי היתה אותה משימה, אז אולי המתחרים יכולים להעתיק מהמנצחים בפרוייקט מסלול האמריקאית ?

IkMfNiY

New member
ראיתי בפרסומת שהם משתמשים באוכל ../images/Emo42.gif../images/Emo205.gif

אם הם ראו את האמריקאי, הם היו צריכים ללמוד שלא משתמשים באוכל. אלא אם אתם אוסטין. יעל

LizStar

New member
אוסטין../images/Emo23.gifד"א מישהו יודע מה הוא עושה בימים אל

ה?שמעתי שהוא הפסיק לעבוד בקנת' פול בתחילת 2009..

לא היא זכתה בסוף..

היא הייתה מקום 2 במשימה הזאת. לא זוכרת מי זכה, נראלי רמי.

IkMfNiY

New member
ברור שרמי ../images/Emo99.gif ../images/Emo42.gif../images/Emo205.gif

זה היה האתגר הכי טוב בכל העונה. אבל ג'יליאן הייתה כ"כ טובה! אני זוכרת באיזה לחץ זמן מטורף היא הייתה, אבל הבגד שלה היה כ"כ מקורי. יעל

ג'יליאן מלכה ^^

אני זוכרת שתמיד הייתה לה בעיה עם זמנים והייתה מסתכבת, אבל איכשהו תמיד היא הייתה מסתכנת ומצליחה. אני לא אשכח לה את הלוק יחד עם ויקטוריה באוונגארד, את המעיל המושלם שהן הכינו זה היה אדיר, אבל זה התחרה בכריסטיאן
אז ברור שזה הפסיד לו

MR Lordi

New member
לא רק אוכל...

הם פשוט הוליכם לסופר ומכינים בגד מכל מה שהם רוצים. כי הראו בפרסומת שנתנאל (נראה לי..) השתמש בחיתולים...

meshi29

New member
השמלה שעשויה מהתה הייתה מדהימה אבל..

ראיתי בדיוק כזה עיצוב לא מזמן ואני מצליחה להיזכר איפה

דנהד23

New member
כסטודנטית לעיצוב אופנה אני חייבת להגיב..

אני כל פרק מחדש בשוק ממה שקורה שם.. כולם הלכו על שמלות למה? ועוד על אותו סגנון לגמריי...כל הצלליות נראו אותו הדבר, הבחורה שמלמד'ת בשנקר עשתה בגד מזעז היתה צריכה להיות בין המודחים.. למה המורן הזאת היתה בין ה-6 אם יש לה חסינות?? זוועה.. אין שםפ הרבה שאפשר לקרוא להם מעצבים... חבל.. ובקשר להפקה עצמה.. למה שירז טל? היא גרועה.. היא לא מחייכת ובמה לעזאזל מלבישים אותה? זוועות הגל הזה מדבר כמו פרח אמיתי כולם שם מדברים רק על כמה החים שלהם קשים ובמקום להראות לנו אופנה ותהליחך מראים לנו שטויות.. ששון קדם עושה את תפקיד טים גאן בצורה הכי גרועה שיכולה להיותת אני כל פעם אומרת ניתן להם עוד צ'אנס.. אני חייבת זה חלק ממה שאני רוצה להיות ואני לא מפסיקה להתאכזב...

אני איתך אני לא

מבינה מה ששון קדם עושה שם באמת הוא רק מסתכל על הבגד , לא נותן עצות כמו טים הוא רק בא "לראות" וללכת בתפקיד של היידי יכלו לשים משהו שהוא פחות רובוט , אולי מישהי שהיא לא דוגמנית אבל מבינה באופנה

למעלה