בפריזר
מרק משמשים כתום נהדר, מתקרב לטמפרטורת הגשה מתאימה ליום כזה.
במרחשת הנחתי חצאי מישמשים מעט שומן קוקוס ומעט שמן זית, המלחתי.
ריככתי טחנתי במערבל מזון עם מים, מעט סוכר, מיצלימון זסט לימון זסט תפוז מיץ מתפוז אחד כפית הל טחון, חתיכת פלפלת חריפה מאד.
הכנסתי לפריזר לקרור עמוק- לא להקפאה. לפני ההגשה אם יהיה צורך אוסיף מים קרים לדלל. חוככת מה לפזר מלמעלה, קינמון? קורנית? נראה
חוצמזה ארבעה מגשי קוביות קרח מלאים בעיסת גלידה על בסיס קשיו והרבה פרי, מנגו מישמש ושזיפים מבושלים. אחרי שיקפא אטחן מרקם גלידתי ואכניס לקערת איחסון גדולה.
בתנור כדורי אורז ומאש מגולגלים בשומשום בהיר מונחים על עגבניות שרי ובצל.
עוד בתנור שתי דלעות יפניות ממולאות באותה תערובת וסביבן ערמת קוביות קישואים בצל ועגבניות.
חוץ מזה במו ידי קניתי שתי חלות מרובעות
יהיה סלט מתירסים שבישלתי אתמול וקוביות גבינה טבעונית נראה מה עוד
סלט ירקות רב צבע
סלט כרוב בצל סגול וזרעי דלעת וחמניה
טחינה מטבוחה אולי טופו כמו ביצים...נראה
מרק משמשים כתום נהדר, מתקרב לטמפרטורת הגשה מתאימה ליום כזה.
במרחשת הנחתי חצאי מישמשים מעט שומן קוקוס ומעט שמן זית, המלחתי.
ריככתי טחנתי במערבל מזון עם מים, מעט סוכר, מיצלימון זסט לימון זסט תפוז מיץ מתפוז אחד כפית הל טחון, חתיכת פלפלת חריפה מאד.
הכנסתי לפריזר לקרור עמוק- לא להקפאה. לפני ההגשה אם יהיה צורך אוסיף מים קרים לדלל. חוככת מה לפזר מלמעלה, קינמון? קורנית? נראה
חוצמזה ארבעה מגשי קוביות קרח מלאים בעיסת גלידה על בסיס קשיו והרבה פרי, מנגו מישמש ושזיפים מבושלים. אחרי שיקפא אטחן מרקם גלידתי ואכניס לקערת איחסון גדולה.
בתנור כדורי אורז ומאש מגולגלים בשומשום בהיר מונחים על עגבניות שרי ובצל.
עוד בתנור שתי דלעות יפניות ממולאות באותה תערובת וסביבן ערמת קוביות קישואים בצל ועגבניות.
חוץ מזה במו ידי קניתי שתי חלות מרובעות
יהיה סלט מתירסים שבישלתי אתמול וקוביות גבינה טבעונית נראה מה עוד
סלט ירקות רב צבע
סלט כרוב בצל סגול וזרעי דלעת וחמניה
טחינה מטבוחה אולי טופו כמו ביצים...נראה